Moj glock 17, malo drugaciji :)
Moj glock 17, malo drugaciji :)
Glock 17, Rtf 2, OEM minus okidanje ugradjeno, hogue grip u nabavi...
Re: Moj glock 17, malo drugaciji :)
Kakav ti je to metkić unutra?
Imam dosta od svega po malo (glock 19) pa čisto sam znatiželjan
Imam dosta od svega po malo (glock 19) pa čisto sam znatiželjan
I am armed I suggest you go rob and kill a Liberal.
Glock koji je pregazilo vrijeme
šala mala, imao sam Glock 19 Gen 5 MOS i mulac sam ga prodao, bio mi zeru kratak u ruci, nije mi ležao najbolje, štoviše tada sam mislio da ni okidanje nije Bog zna što... kupio XDM-9 4.5 OSP i sad mi je iskreno žao Glocka... ali to je što je... možda u budućnosti kapne kakva lovica za Glock 17 Gen 5 MOS
meni se iskreno Hogue ne sviđa kao koncept gumene drške... zadovoljniji sam sa Talon grips... Ameri dosta stavljaju skateboard tape... nikada ništa perfektno nije 
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Da,svugdje se komentira i činjenica je da dršci treba malo više trenja.shakal_pb wrote:Glock 17, Rtf 2, OEM minus okidanje ugradjeno, hogue grip u nabavi...
Inače odličan pištolj
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

meni izgleda normalno, sto je tu drugacije?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
RTF-2 je imao posebnu teksturu na rukohvatu...i nema ga već jedno ohoho dugo na tržištu
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

aha ok, nisam bas glock fan pa nemam pojma, meni je izgledao obicno kao gen4 ili tako nesto...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
RTF-2 je u biti neka reinkarnacija Gen 1 ili Gen 2 rukohvata, nešto u tom stilu...ali je Gen 3 model...
Da li si stavio možda maritime spring cups?shakal_pb wrote:Glock 17, Rtf 2, OEM minus okidanje ugradjeno, hogue grip u nabavi...