Streljivo .22 WMR
Streljivo .22 WMR
Nedavno sam nabavio revolver Taurus 941 u kalibru .22 magnum.
Uz nega sam dobio nešto metaka, ali to se brzo topi.
Gledao sam malo po netu, najjeftinije sto sam našao je kod Bojne (bojna.hr) i to 2 kune komad za S&B. Inače, ovisno o tipu zrna i proizvođaču, ima ih i po 6 kuna/kom.
Doduše, istokario sam si adaptere za bubanj da mogu koristiti i .22 Lr, i to funkcionira ok, preciznost je dobra, ali nekad bi volio malo se ispucati koristeći pun potencijal
Kad pogledam da me devetka kad je sam punim izađe 40-50 lipa po komadu, onda ovo ispada prilično skupo.
Zna li netko gdje bi se navedeni kalibar mogao naći povoljnije?
Uz nega sam dobio nešto metaka, ali to se brzo topi.
Gledao sam malo po netu, najjeftinije sto sam našao je kod Bojne (bojna.hr) i to 2 kune komad za S&B. Inače, ovisno o tipu zrna i proizvođaču, ima ih i po 6 kuna/kom.
Doduše, istokario sam si adaptere za bubanj da mogu koristiti i .22 Lr, i to funkcionira ok, preciznost je dobra, ali nekad bi volio malo se ispucati koristeći pun potencijal
Kad pogledam da me devetka kad je sam punim izađe 40-50 lipa po komadu, onda ovo ispada prilično skupo.
Zna li netko gdje bi se navedeni kalibar mogao naći povoljnije?
Re: Streljivo .22 WMR
.22 WMR je oduvijek skup u odnosu na velicinu prema ostalim velikim kalibrima. CCI ili RWS kostaju kao zlato, dosta je jeftinija Slovenija jer se taj kalibar kod njih puno vise trosi. S&B mi se pokazao los po pitanju zaglavljivanja, za pistolj naravno.
Nemoguće je Nemoguće
Re: Streljivo .22 WMR
Istina, vidim da i Ameri kukaju po forumima kako kutiju .22 WMR plaćaju 10-15 dolara, dok se .22LR može kupiti za nekoliko centi po komadu.
Imaš neki link za te slovenske trgovine? Problem je kako to kupiti i uvesti u Hrvatsku.
Imaš neki link za te slovenske trgovine? Problem je kako to kupiti i uvesti u Hrvatsku.