slijetanje na Mjesec
slijetanje na Mjesec
Potaknut uspješnom temom od već 90 stranica, znam ljude koji ne vjeruju kako su Amerikanci 1969. godine sletjeli na Mjesec.
Što vi mislite, jesu li sjetjeli ili se radi o prijevari?
Što vi mislite, jesu li sjetjeli ili se radi o prijevari?
-
johnnyboyy1711
- Nadnarednik

Re: slijetanje na Mjesec
Jesu.
Korelacije između nepovjerenja u cijepivo i cijelu histeriju i neškolovanosti / ignorantnosti nužno nema.
Idem za doktora znanosti upravo (strojarstvo), poznam brojne ljude visokoobrazovane koji imaju isti pogled na to kao ja.
Kao i što se tiče slijetanja na Mjesec.
Korelacije između nepovjerenja u cijepivo i cijelu histeriju i neškolovanosti / ignorantnosti nužno nema.
Idem za doktora znanosti upravo (strojarstvo), poznam brojne ljude visokoobrazovane koji imaju isti pogled na to kao ja.
"Things that are complex are not useful, things that are useful are simple." - Mikhail T. Kalashnikov
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
Jedan gorljivi protivnik cijepljenja tvrdi i kako nije bilo slijetanja na Mjesec. Dokaze je skupio na Internetu. Istim metodama kao i dokaze o zavjeri cijepljenja.
-
johnnyboyy1711
- Nadnarednik

Ne. Napisao sam da je bilo. "Jesu"
"Things that are complex are not useful, things that are useful are simple." - Mikhail T. Kalashnikov
Zapravo titule su pokazatelj specijaliziranosti, a ne općeg znanja.johnnyboyy1711 wrote:Jesu.
Viši stupanj obrazovanja ne garantira da je osoba zaiata shvatila išta od naučenoga.
Znanje se najbolje pokaže kasnije kroz rad i stavove koje razvije.
Kao što sam već napisao ranije. I među antivaxerima je znatan broj visookobrazivanim. I to nije neobično, kao što ne bi bo nebično imati visokoobrazovane među onima koji negiraju slijetanje na mjesec. I vjeruju u još luđe teorije.
I vi naivcine stvarno zabrijali da su oni sa onom kantom sletjeli na Mjesec ?
Zaboravio sam napisati da dotični osporavatelj slijetanja voli spomenuti i kako ima dvije diplome. Doduše, ni približno iz astronautike, čak ni iz tehničkih znanosti, već iz umjetnosti i humanizma.
-
johnnyboyy1711
- Nadnarednik

Pokušat ću još jednom ponoviti: rekao sam da vjerujem u slijetanje na Mjesec. Ali ajde, možda su nuspojave cjepiva.
Strojarstvo nisu tehničke znanosti. Da. Okej.
Vrijeme je za odjavu iz ovog foruma, pun kufer nabrijanih 40+ godišnjaka, već mi se to gadi.
Vrijeme je za odjavu iz ovog foruma, pun kufer nabrijanih 40+ godišnjaka, već mi se to gadi.
Milijarde ljudi vjeruju u neki oblik "Vrhovnog Bića", zašto onda ne vjerovati slijetanju na Mjesec.
A zašto na onu o COVODu. Nema vete sa oružjem. Otkako je otvorena samo služi za širenje dezinformacija i/ili panike.Mirok wrote:Zašto se uopće kačite na ovakvu temu ?
Na ovoj bi se čovjek barem mogao nasmijati.
Nego, da je završimo. Posjetom zvjezdarnici i pogledom kroz teleskop (ne dječiji, trebati će pravi). Možete vidjeti mjesto slijetanja.
- Attachments
-
- images (1).jpeg (6.84 KiB) Viewed 21852 times
IB43 odlicna slika.Moze li neki info?Koja zvijedarnica i kroz koji promjer objektiva si promatrao?Koje je povecanje teleskopa potrebno da se vidi mjesto slijetanja?
Interesantnije bi bilo da je netko kao temu naveo Juričanovo pismo Plenkoviću!
I tamo je sve jasno,samo je narod tek sada bolje progledao,nešto kao i sa koronom!
I tamo je sve jasno,samo je narod tek sada bolje progledao,nešto kao i sa koronom!
Slika je sa interneta. Prva sa googlea.Darko11 wrote:IB43 odlicna slika.Moze li neki info?Koja zvijedarnica i kroz koji promjer objektiva si promatrao?Koje je povecanje teleskopa potrebno da se vidi mjesto slijetanja?
Zadnji put sam gledao kroz pravi teleskop prije puno, puno godina. I više bio zainteresiran za planete. Bio sam dijete.
Teleskop je bio privatan i drugi su mi namještali. O specifikacijama u to vrijeme nisam pojma imao. Kao što i danas malo znam.
Dake tvrdis da se vidi mjesto slijetanja iako ga nikad nisi vidio.
Molim kad raspravljate o necemu ,malo kvalitetnije argumente.Cak ni Hubble opremljen refraktor ogledalom promjera 94.5-inca ne moze snimiti tako malo mjesto na toj daljini.
Slika koju si prilozio navodno je fotka iz letjelice blizu mjeseca,ali sve slike su im komijuterski generirani kompoziti .Cak skoro ne postoje slike Zemlje koje to nisu,ne postoji fotografija Antartike npr koja nije digitalni kompozit ,tako da te fotke nisu validan argument za "teoreticare zavjere".
Slika koju si prilozio navodno je fotka iz letjelice blizu mjeseca,ali sve slike su im komijuterski generirani kompoziti .Cak skoro ne postoje slike Zemlje koje to nisu,ne postoji fotografija Antartike npr koja nije digitalni kompozit ,tako da te fotke nisu validan argument za "teoreticare zavjere".
Ovo ti je dobro , dobro....Darko11 wrote:Dake tvrdis da se vidi mjesto slijetanja iako ga nikad nisi vidio.Molim kad raspravljate o necemu ,malo kvalitetnije argumente.Cak ni Hubble opremljen refraktor ogledalom promjera 94.5-inca ne moze snimiti tako malo mjesto na toj daljini.
Ne mogu utjecati na to što ljudi pišu u temi... niti na to tko će se ili neće cijepiti... ako netko iz opravdanih zdravstvenih razloga ne može primiti cjepivo zbog mogućih dalekosežnih posljedica da mu to ugrozi život onda se ne treba cijepiti... mislim samo da ljudi u ovoj banana državi nisu svjesni da banana država još nije riknula do kraja, a da ako nam rikne sezona bude tek SHTF sa namirnicama, uslugama i svime...
Pa normalno da nisu bili na mjesecu. Pa kako bi otišli sa Zemlje, a da ne padnu sa ruba ploče? Da i uspiju nekako, kako bi prošli kroz chemtrailse? Da i to uspiju, pa kako bi sletjeli na mjesec, kad je evo baš gledam, manji od prsta. Svašta, pametnome dosta!
μολὼν λαβέ
Nisam dugo bio... Kad vidin ariela nije mi zao...johnnyboyy1711 wrote:Pokušat ću još jednom ponoviti: rekao sam da vjerujem u slijetanje na Mjesec. Ali ajde, možda su nuspojave cjepiva.
Slučajni događaj stvar je nemara...