Let it snow

Opća rasprava koja može i ne mora biti vezana uz oružje - biti će moderirana po potrebi u slučaju vrijeđanja drugih članova ili otvorenih svađa i prepiranja. POLITIKU IZBJEGAVATI.
blackpowder
Nadnarednik
Nadnarednik

Let it snow

Post by blackpowder » 14 Jan 2009, 23:59

Gledam kroz prozor na park zatrpan u meku bijelinu a pahuljice još i više omekšavaju sliku. idila. pada mi napamet poznata božićna "Let it snow"

Let it Snow
Oh the weather outside is frightful
But the fire is so delightful
And since we've no place to go
Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!

It doesn't show signs of stopping
And I've bought some corn for popping
The lights are turned way down low

When we finally kiss good night
How I'll hate going out in the storm!
But if you'll really hold me tight
All the way home I'll be warm

The fire is slowly dying
And, my dear, we're still goodbying
But as long as you love me so

Uljuljkan u zimsku idilu sa goblena moje bake odjednom mi u glavi zvoni alarm - BUDALO KAKO ĆEŠ SUTRA DO AUTA?
Jebo idilu i Snježnu kraljicu - osjećam se kao Mujo kad se doselio u Kanadu (legendarni tekst od prije par godina)

Dnevnik doseljenika u Kanadu
12. avgust - Uselili smo se u nasu novu kucu u Kanadi. Tako sam uzbudjen. Ovdje je tako lijepo. Planine su prekrasne. Jedva cekam da ih vidim prekrivene snijegom.
14. oktobar - Kanada. To je najljepsa zemlja na svijetu. Lisce je poprimilo sve one divne nijanse zute i narandzaste boje. Vozio sam kroz prirodu i vidio par jelena. Tako su graciozni. To su najljepse zivotinje na svijetu. Ovo mora da je raj. Volim Kanadu.
11. novembar - Dan Sjecanja (kanadski drzavni praznik). Lov na jelene ce poceti uskoro. Ne mogu da zamislim da neko moze ubiti tako divnu zivotinju. Nadam se da ce uskoro snijeg. Tako je divno.
2. decembar - Nocas je pao prvi snijeg. Ustao sam i vidio sve pokriveno bijelim pokrivacem. Izgleda kao najljepsa razglednica. Izasli smo napolje, ocistili stepeniste i prilazni put a onda se grudvali (ja pobijedio). Kad je prosla grtalica, morali smo ponovo da ocistimo kapiju. Koja divna zemlja. Volim Kanadu.
12. decembar - Nocas opet snijeg. Opet prosla grtalica i zatrpala kapiju. Ovdje je prekrasno.
19. decembar - Nocas opet snijeg. Nisam mogao izvesti auto da idem na posao. Ovdje je zaista divno, samo sam malo umoran od lopatanja. Opet jebena grtalica.
22. decembar - Ovo bijelo govno opet padalo cijelu noc. Dobio sam zuljeve od lopatanja i ledja me bole. Ovaj majmun sa grtalicom kao da se krije iza coska i samo ceka da ocistim ispred kapije. Supak.
25. decembar - Jos malo usranog snijega. Ako mi ikad padne saka ovaj peder sto vozi grtalicu, ubicu ga. Mater im jebem sto ne posipaju vise soli po cesti, pa da se prije otopi.
27. decembar - Nocas opet snijeg. Ne izlazim vec tri dana, sem sto cistim snijeg kad god prodje grtalica. Ne mogu nigdje ici, auto se zaglavilo u brdu snijega ispred kapije, a i hladno je. Kazu da ce nocas pasti novih 30 cm tih govana.
28. decembar - Prognoza je bila losa. Palo je pola metra. Ako ovako nastavi, nece se otopiti do ljeta. Grtalica se zaglavila i taj supak dosao kod mene da trazi lopatu. Rekao sam mu da sam vec slomio sest lopata cisteci ta govna sa vrata sto ih je on nabacio i zamalo da sam mu je slomio o glavu.
4. januar - Najzad izasao iz kuce. Otisao do prodavnice da kupim nesto hrane i, kad sam se vracao, udario kolima jelena. Steta na kolima 3000 dolara. Te jebene nemani treba da budu ubijene. Svugdje ih ima. Sto ih lovci ne pobise jesenas...
3. maj - Odvezao kola kod mehanicara. Nevjerovatno koliko su zardjala od jebene soli sto je posipaju svuda.
10. maj - Selim na Floridu. Ne mogu ni zamisliti kako neko normalan moze zivjeti u toj jebenoj Kanadi.
:D :D :D :D :D :D
KRIMINALIZACIJOM LEGALNIH POSJEDNIKA ORUŽJA - ORUŽJE ĆE POSJEDOVATI SAMO KRIMINALCI!
ZNAŠ LI OVO PROČITATI - ZAHVALI TO SVOJOJ UČITELJICI!
ČITAŠ LI OVO NA LATINICI - ZAHVALI DRAGOVOLJCIMA!

toni_u
Nadnarednik
Nadnarednik

Re: Let it snow

Post by toni_u » 15 Jan 2009, 00:24

Evo kako to izgleda kod mene..
photo1.jpg
photo2.jpg

Knife_maniac
Satnik
Satnik

Post by Knife_maniac » 15 Jan 2009, 00:38

Najavljeno je novih 5 cm i na krajnjem Istoku, ujutro =)
Bit ce jebeno onima koji ustaju rano :A24:

picok
Skupnik
Skupnik

Post by picok » 15 Jan 2009, 01:31

Danas sam 4 puta čistio auto :A27:
----------------------------------------------------------------
Čovjek je najsavršenije biće koje može napraviti svaka budala

k.horvat
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by k.horvat » 15 Jan 2009, 09:21

Zimske gadosti totalno! Na mom brijegu je jos ok, a
ovdje na poslu (Zg.) je totalno iznenadilo zimsku sluzbu!

Kreso: ti imas popust kod limara? :mrgreen:

shelby-eleanor
Desetnik
Desetnik

Post by shelby-eleanor » 15 Jan 2009, 13:17

blackpowder wrote:Dnevnik doseljenika u Kanadu
u istom stilu:

06.01.09. ahh vratila sam se u zg nakon praznika.. tako sam uzbudjena.. ovdje je prelijepo... steta sto nema snijega, jedva cekam da padne! :A02:

08.01.09. aaaaa, pada snijeg, prekrasno je :A03: :A03: :A03: vozila sam se kroz grad, ljudi su malo nadrkani, al nema veze, ja ih ipak sve volim...

10.01.09. malo je hladno vani, ali sve je to u granici normale... bitno je pogoditi tramvaj s grijanjem.. obozavam ZET! :A13:

13.01.09. zima je u 3pm! bus mi je kasnio 3min, bila je lagana guzva u gradu i tramvaj mi je pobjegao pred nosom.. al nema veze, eto drugog.. hmm.. ali majmun nece doci na stanicu nego stoji na okretistu i lista novine.. vani je -25°C, yebe se njemu za smrznute putnike na stanici.. :A24:

15.01.09. sinoc je palo 10cm snijega.. u pola 6h me probudilo lopatanje ispred zgrade koje nije stalo sve do 8h. izadjem van oko 9h kad ono ispred ulaza zgrade ocisceno samo 2X3m asfalta.. koji k**** su zuljali toliko s lopatama jutros ako je ocisceno samo 2X3m ispred samo jednog ulaza?!?! :A10: no nema veze.. dodjem na stanicu, ima malo vise ljudi nego inace... bus bi kao trebao doci u 09.08h, no ljudi vele da ni onaj u 08.45 nije jos prosao.. bas krasno.. :A22: 09.25h, jos uvijek nema busa.. nista, idem na drugu stanicu, ako 146 ne dodje, doci ce 136 sigurno.. dok sam se dogegala do stranice za 136icu po neociscenom asfaltu, 146 je uredno projurio pored mene :A10: :A10: ye** ti p** m****! dosla na stanicu za 136icu i cekam cekam.. majmun je dosao tek u 09.35 iako je trebao vozit u 09.15. mrzim ZET, mrzim zagreb, idem sutra odavde i nema me do ponedjeljka!!!! :A26:
"A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes,
the action is the brain, and the barrel is the heart.
But you, the man behind the rifle, you are the soul."

patch
Satnik
Satnik

Post by patch » 15 Jan 2009, 13:21

Zato je kod nas fino pala kiša i sve zaledila..... :A19: :A18:

shelby-eleanor
Desetnik
Desetnik

Post by shelby-eleanor » 15 Jan 2009, 14:12

patch wrote:Zato je kod nas fino pala kiša i sve zaledila..... :A19: :A18:
mislim da je ista situacija bila kod mene jucer, samo sto jucer nisam nigdje isla :A20:

Knife_maniac
Satnik
Satnik

Post by Knife_maniac » 15 Jan 2009, 17:26

Jaoooo jedna dama a tako beštima :A14:

Legion66
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by Legion66 » 15 Jan 2009, 19:12

Pa teško je hodat u čizmicama na petu po ovakvom ledu i snijegu. Sorry Shelby, samo se nadam da se ne oblačiš ko ostali klonovi sa ekonomije...hlačice do iznad p... pa iste u čizmice, majčice do iznad pupka, jakna do iznad bubrega, "torbica" zapremnine pola kubika plus par papirnatih vrečica sa velikim logom fensi-šmensi dizajnera i mobitelom na kojem se veselo ljuljuška Miffy.
KO SE MAČA LAČA; LAKUKARAČA!!!!

patch
Satnik
Satnik

Post by patch » 15 Jan 2009, 20:44

lol kako dobar opis. :A28:

BOXI
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by BOXI » 15 Jan 2009, 21:03

Viš Dok kak je nama ljepo, daleko od Zagreba, Zet-a, a opet blizu.Mir tišina, zdrava priroda i sve blagodati (naravno i one tekuće)!
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr

J07@
Banned

Post by J07@ » 15 Jan 2009, 21:23

ima neko ko i uziva u ovom bjelilu
danas je bilo posebno zanimljivo
juce je pala ledena kisa na onaj postojeci snjeg i stvorila ledenu koru
na to jos snjega
pa kad hodas cuje se pucketanje
a kad ova zvjer protutnji kraj tebe to zvuci neopisivo :D
Attachments
kira.jpg

shelby-eleanor
Desetnik
Desetnik

Post by shelby-eleanor » 15 Jan 2009, 21:49

legion.poljak66 wrote:Pa teško je hodat u čizmicama na petu po ovakvom ledu i snijegu. Sorry Shelby, samo se nadam da se ne oblačiš ko ostali klonovi sa ekonomije...hlačice do iznad p... pa iste u čizmice, majčice do iznad pupka, jakna do iznad bubrega, "torbica" zapremnine pola kubika plus par papirnatih vrečica sa velikim logom fensi-šmensi dizajnera i mobitelom na kojem se veselo ljuljuška Miffy.
ja u cizmicama na petu, lol :A03: :A03: :A03: ne, ne oblacim se tako, niti priblizno :A20: ima nas i normalnih na tom faxu.. u manjini smo, ali nas ima :A25:

uostalom, sto bi jedna takva fensi smensi zenskica radila na ovom forumu?? pa njima je to "fuj"..
Dok! wrote::A28: živjelo selo i seljaštvo!!
mislis s(tr)eljastvo :A13:

ma i grad i selo imaju svoje dobre i lose strane, da se mene pita ja bi najradije zivjela u nekom malom mjestu u okolici zg-a...

blackpowder
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by blackpowder » 15 Jan 2009, 22:13

ma i grad i selo imaju svoje dobre i lose strane, da se mene pita ja bi najradije zivjela u nekom malom mjestu u okolici zg-a...

ja bi dodao sa streljanom. Č :A25: :A25: azma recimo.
KRIMINALIZACIJOM LEGALNIH POSJEDNIKA ORUŽJA - ORUŽJE ĆE POSJEDOVATI SAMO KRIMINALCI!

J07@
Banned

Post by J07@ » 15 Jan 2009, 22:17

blackpowder wrote:ma i grad i selo imaju svoje dobre i lose strane, da se mene pita ja bi najradije zivjela u nekom malom mjestu u okolici zg-a...

ja bi dodao sa streljanom. Č :A25: :A25: azma recimo.

:o

draga damo
cazma ti bas nije u okolici ZG jer pripada drugoj zupaniji :A25:

:lol:

shelby-eleanor
Desetnik
Desetnik

Post by shelby-eleanor » 15 Jan 2009, 23:37

btw. da me netko ne bi krivo shvatio.. moj post je ionako preuvelican "dozivljajima", kako na pocetku, tako i na kraju (po uzoru na originalnu pricu).. niti obozavam zagreb, niti ga mrzim.. ne mogu mrziti grad u kojem sam rodjena, niti ZET-ovce koji me svaki dan vozaju po gradu, niti svoje sugradjane makar su malo previse mrzovoljni i hladni za moj ukus.. isto tako se nakon praznika sigurno ne vracam u ZG s osmjehom na licu, kamoli s nekakvim uzbudjenjem..

inspirirala me prica o Kanadi i snijegu da napisem svoju pricu jer ovdje zbilja nastane elementarna nepogoda cim padne koji cm snijega :A24:

@ Joza - nisam ja spomenula Cazmu kao mjesto gdje bih htjela zivjeti :A20:

J07@
Banned

Post by J07@ » 15 Jan 2009, 23:54

shelby-eleanor wrote: @ Joza - nisam ja spomenula Cazmu kao mjesto gdje bih htjela zivjeti :A20:
:?:

a zar ja jesam :?:

blackpowder
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by blackpowder » 16 Jan 2009, 00:16

E kad izađeš iz Zagreba koji ima status županije manji ti je :A19: :A19: :A19: i prirez na prihode. Znači više novčeka za čučekove želučeke i crni prah. Što više razmišljam Čazma sve bolje zvuči.

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 16 Jan 2009, 00:20

blackpowder wrote:Što više razmišljam Čazma sve bolje zvuči.
najbitnije je sto je streljana blizu =)
a kad dodje vrijeme "kremirajte me, napunite u BP pusku umjesto kukuruzne krupice i raspalite po streljani!" =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

Post Reply