COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Re: COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Bit će bit novozaraženih kako ne , ali samo ako se ne cjepe a ne obrnuto . Struka sva svjetska jedno forum drugo . Jako je velik inače problem cjepit se ljudi od 90 godina se cjepe i ništa im. To je najobičniji kukavičluk i amen. Naravno da ima djelimično i političku pozadinu i to znaju svi , konačno dovoljno je bilo vidit face na prosvjedima.Darko11 wrote:Sto ce tek biti sad kad sve prisilno cijepe.Iduce zime a mozda i na proljece ce biti 10 000 novozarazenih dnevno, zahvaljujuci cudotvornom cijepivu,ako ne bude vise mrtvih od metaka kako je krenulo![]()
Oprostite doktore sto Vas nismo odmah shvatili !Trapavi wrote:......... To je najobičniji kukavičluk i amen..
Kazes kukavicluk je NE-cijepiti se...??
A NIJE kukavicluk PRISILJAVATI narod da se cijepi uz "NE PREUZIMANJE ODGOVORNOSTI za moguce posljedice i nuspojave " Kako se to zove, mozda humani pristup, borba za opce dobro, briga za zdravlje... PA tako i ja mogu proizvoditi cijepivo.... Vi rajo se bodite a mene boli kita za sve vase probleme od mog koktela ???????????????????
Nemoguće je Nemoguće
Ha ha ha. Ma ti si provokator.Ariel wrote:Ok, onda ajmo po starom. Vjerujem u cjepivo, cijepio sam se i preporučujem ga. Mutacije pripisujem necijepljenima, zbog kojih je do njih i došlo. Da su svi cijepljeni na vrijeme, virus bi bio prošlost. Jel ok sad?
Mutacije pripisuješ necijepljenima, znači i meni koji sam 8 puta testitan i stalno negativan, znači nikad u kontaktu s virusom ? Aha haha ha.
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Pa što nisi to objasnija u početku, a ne da se svi mislimo što bi to moglo bitiTrapavi wrote: ... To je najobičniji kukavičluk i amen.
A da ja tebi kažem da kući iman 5 popunjenih Žutih kljižica i da ne virujen da se iko u Hrvatskoj cijepio više puta od mene.
Jeli i moje odbijanje ovog "cijepiva" (EGT) najobičniji kukavičluk ??? E moj Trapavi, dobro su ti ime dali, baš jesi trapav.
Hawk wrote:...Mutacije pripisuješ necijepljenima, znači i meni koji sam 8 puta testitan i stalno negativan, znači nikad u kontaktu s virusom ? Aha haha ha.
Naravno, ti si NEPRIJATELJ sustava.... nisi dobar konzument, ne trosis ljekove, nisi ovisnik od tebe framaceutski lobi nema korisiti... Takve treba eleminirati...
Nemoguće je Nemoguće
Slušam svekoliku svjetsku struku , kao i milijarde drugih a ti trošiš na testiranja novac poreznih obveznika . A koga bi trebalo slušat ako ne struku , možda forumske šprehe ili nešto treće . IMaj jaja pa se bocni kao i milijarda drugih ljudi a onda pričaj jel cjepivo valja ili ne .lex-lutor wrote:Hawk wrote:...Mutacije pripisuješ necijepljenima, znači i meni koji sam 8 puta testitan i stalno negativan, znači nikad u kontaktu s virusom ? Aha haha ha.
Naravno, ti si NEPRIJATELJ sustava.... nisi dobar konzument, ne trosis ljekove, nisi ovisnik od tebe framaceutski lobi nema korisiti... Takve treba eleminirati...
Što se tiče trapavosti volio bi te vidit ko je trapaviji .Hawk wrote:Pa što nisi to objasnija u početku, a ne da se svi mislimo što bi to moglo bitiTrapavi wrote: ... To je najobičniji kukavičluk i amen.![]()
![]()
![]()
![]()
A da ja tebi kažem da kući iman 5 popunjenih Žutih kljižica i da ne virujen da se iko u Hrvatskoj cijepio više puta od mene.
Jeli i moje odbijanje ovog "cijepiva" (EGT) najobičniji kukavičluk ??? E moj Trapavi, dobro su ti ime dali, baš jesi trapav.
Ha ha ha... pa ne družin se nešto puno s trapavima.Trapavi wrote: Što se tiče trapavosti volio bi te vidit ko je trapaviji .
Kaže Capak: Tko mu ne viruje neka čita znanstvene studije.
A The Lancet objavljuje takve studije:
https://www.thelancet.com/journals/lanc ... q-Od1qjlto
A The Lancet kaže da je pogrešno govoriti o “epidemiji necijepljenih”, jer da cijepljeni imaju značajnu ulogu u širenje zaraze i da je količina virusa kod zaraženih cijepljenih i necijepljenih podjednaka,
možda bismo trebali prestati one koji to govore zvati antivakserima, a i prestati ponavljati jako opasnu laž da cijepljeni daleko manje šire virus….
A vrijedi uočiti i da Lancet uspoređuje dijeljenje društva na cijepljene i necijepljene s lošim primjerima podjele prema religiji, ili boji kože u Njemačkoj i Americi…
Da još jednom ponovim – to piše The Lancet
A The Lancet objavljuje takve studije:
https://www.thelancet.com/journals/lanc ... q-Od1qjlto
A The Lancet kaže da je pogrešno govoriti o “epidemiji necijepljenih”, jer da cijepljeni imaju značajnu ulogu u širenje zaraze i da je količina virusa kod zaraženih cijepljenih i necijepljenih podjednaka,
možda bismo trebali prestati one koji to govore zvati antivakserima, a i prestati ponavljati jako opasnu laž da cijepljeni daleko manje šire virus….
A vrijedi uočiti i da Lancet uspoređuje dijeljenje društva na cijepljene i necijepljene s lošim primjerima podjele prema religiji, ili boji kože u Njemačkoj i Americi…
Da još jednom ponovim – to piše The Lancet
Administratori lokajte temu. Postoji zilion drugih mjesta za nadrkavanja. Jadno.
Ova tema nema blage veze sa dijeljenjem mišljenja, diskusijom, obranama sloboda ili štogod.
Samo služi za liječenje razno raznih kompleksa.
Ova tema nema blage veze sa dijeljenjem mišljenja, diskusijom, obranama sloboda ili štogod.
μολὼν λαβέ
Ma vidi Trapavi,Trapavi wrote: Slušam svekoliku svjetsku struku , kao i milijarde drugih a ti trošiš na testiranja novac poreznih obveznika . A koga bi trebalo slušat ako ne struku , možda forumske šprehe ili nešto treće .
IMaj jaja pa se bocni kao i milijarda drugih ljudi a onda pričaj jel cjepivo valja ili ne .
To što se neću cijepiti protiv ove "okrutne i smrtonosne" bolesti valjda dokazujem da imam jaja.
ja i sutra mogu biti cijepljen kad bi tija, a ti nikada više nećeš biti necijepljen.
Što bi dao da si na mom mjestu ???
HahahahahahahahaLemi_O2 wrote:Administratori lokajte temu. Postoji zilion drugih mjesta za nadrkavanja. Jadno.
Da lokajte temu ??? Temu koja je napunila 107 stranica ??? A ko tebe, molim te lipo tira da ovo čitaš ???
I ko si pak ti da tako naređuješ Adminima što i kako da rade ??? Pa pusti ljude da se liječe i zaobiđi temu kad joj nisi dorastao.
Idem po trecu dozu samo da se sto vise razlikujem od ovih pametnomdosta 
Pa kakva ekipa retarda se skupila na trgu i oni to podrzavaju,ludi pop,narkoman,Hasanbegovic,Franciskovic
Pa kakva ekipa retarda se skupila na trgu i oni to podrzavaju,ludi pop,narkoman,Hasanbegovic,Franciskovic
Pa druži se skim oćeš , no ovaj jako jako trapavi još uvjek može izić na vrh Velebita a gle nije u cvjetu mladosti. A ti ako si ikad hodao po kamenjaru onda znaš kako trapavi ljudi prolaze penjući se na te planine . Ali kakve to ima veze sa kovidom ne znam .Hawk wrote:Ha ha ha... pa ne družin se nešto puno s trapavima.Trapavi wrote: Što se tiče trapavosti volio bi te vidit ko je trapaviji .
Poštovani Hawk, upravo tako. Trazim da lokaju temu. I da napuni 1007 stranica, ne pridonosi ama baš ničemu. Ova tema je zagušila forum o ORUŽJU. Komplekse liječite negdje drugdje. Kao član foruma mogu zahtijevati zatvaranje teme uz obrazloženje, a na adminima je odluka.Hawk wrote:HahahahahahahahaLemi_O2 wrote:Administratori lokajte temu. Postoji zilion drugih mjesta za nadrkavanja. Jadno.
Da lokajte temu ??? Temu koja je napunila 107 stranica ??? A ko tebe, molim te lipo tira da ovo čitaš ???
I ko si pak ti da tako naređuješ Adminima što i kako da rade ??? Pa pusti ljude da se liječe i zaobiđi temu kad joj nisi dorastao.
I da, nisam dorastao mentalnim eskapadama koje izvodite, nit želim biti.To je više posao za drugu struku.
μολὼν λαβέ
Slucaj Franciskovic - je nesto sto bi trebao procitati SVAKI clan ovog foruma, necu namjerno napisati iz kojeg razloga, ali svatko sa dva zrna soli u glavi bi mogao povuci paralele sa okolinom koja ga okruzuje pa mozda shvati kako mozes "administrativnom odlukom" postati osoba koja nije u stanju brinuti i sebi i svojim postupcima, tada te sustav odluci zastiti i dodijeli ti skrbnika koji raspolaze svime sto imas pod svojim OIB-m. Vrlo interesantan instrument za oduzimanje imovine i nekretnina ...!!damirdj75 wrote:.....Franciskovic.....
Nemoguće je Nemoguće
Evo cisto da ne bude lupetanje bez argumenata, da li je dolje navedeno izrekla struka u periodu od 1g:Trapavi wrote:..Slušam svekoliku svjetsku struku , kao i milijarde drugih a ti trošiš na testiranja novac poreznih obveznika ....
1. Za sigurno cijepivo ce trebati barem 5g.
2. Za sigurno cijepivo ce trebati barem 3g.
3. Mozda bi prvo cjepivo mogli imati za 2g
4. Sva cjepiva dobivena u godinu dana su potpuno sigurna
5. Nakon cjepljenja ste potpuno sigurni
6. Ne mozete se zaraziti covidom nakon cjepljenja
7. Ne mozete zaraziti druge ako ste cijepljeni
8. Dvije doze su dovoljne
9. I tako bi mogli do 100
Samo mi reci da li je to izrekla struak DA ili NE ?
Nemoguće je Nemoguće
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Možda će im i to biti alat?lex-lutor wrote:Slucaj Franciskovic - je nesto sto bi trebao procitati SVAKI clan ovog foruma, necu namjerno napisati iz kojeg razloga, ali svatko sa dva zrna soli u glavi bi mogao povuci paralele sa okolinom koja ga okruzuje pa mozda shvati kako mozes "administrativnom odlukom" postati osoba koja nije u stanju brinuti i sebi i svojim postupcima, tada te sustav odluci zastiti i dodijeli ti skrbnika koji raspolaze svime sto imas pod svojim OIB-m. Vrlo interesantan instrument za oduzimanje imovine i nekretnina ...!!damirdj75 wrote:.....Franciskovic.....
A "slijedeća dva tjedna su ključna"lex-lutor wrote:
1. Za sigurno cijepivo ce trebati barem 5g.
2. Za sigurno cijepivo ce trebati barem 3g.
3. Mozda bi prvo cjepivo mogli imati za 2g
4. Sva cjepiva dobivena u godinu dana su potpuno sigurna
5. Nakon cjepljenja ste potpuno sigurni
8. Dvije doze su dovoljne
9. I tako bi mogli do 100
A sada kaže: "Vi necijepljeni zauzimate mjesta na respiratoru onima koji su već tri puta cijepljeni"
A sada Varaždinska bolnica sva zaražena cijepljenim sa Covid potvrdama.
Sve je to "STRUKA" rekla, ali i još masu grugih bisera.