COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Re: COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Kad vidim likove koji pišu samo i isključivo u ovoj temi, sjetim se Gandhijeve izreke.
Jedini kukavicluk je bojati se ove gripice,smrti, i zbog toga primiti gensku terapiju i pristati na ukidanje ljudskih prava i ustava i konvencija o ljudskim pravima. Ko osta osta,ko umre umre,ali to ne smije biiti izgovor za ukidanje slobode i prava na izbor svakog pojedinca, jer je u borbi za to umrlo puno vise mladih ljudi .Najbolje da se vratimo na fasizam i komunizam zbog gripe.A ako se ti bojis,cijepi se,niko ti ne brani.Trapavi wrote:Bit će bit novozaraženih kako ne , ali samo ako se ne cjepe a ne obrnuto . Struka sva svjetska jedno forum drugo . Jako je velik inače problem cjepit se ljudi od 90 godina se cjepe i ništa im. To je najobičniji kukavičluk i amen. Naravno da ima djelimično i političku pozadinu i to znaju svi , konačno dovoljno je bilo vidit face na prosvjedima.Darko11 wrote:Sto ce tek biti sad kad sve prisilno cijepe.Iduce zime a mozda i na proljece ce biti 10 000 novozarazenih dnevno, zahvaljujuci cudotvornom cijepivu,ako ne bude vise mrtvih od metaka kako je krenulo![]()
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Darko11 wrote:
Jedini kukavicluk je bojati se ove gripice,smrti, i zbog toga primiti gensku terapiju i pristati na ukidanje ljudskih prava i ustava i konvencija o ljudskim pravima. Ko osta osta,ko umre umre,ali to ne smije biiti izgovor za ukidanje slobode i prava na izbor svakog pojedinca, jer je u borbi za to umrlo puno vise mladih ljudi .Najbolje da se vratimo na fasizam i komunizam zbog gripe.A ako se ti bojis,cijepi se,niko ti ne brani.
Hmmmm.....Darko11 wrote:Moje misljenje.Corona virus je stvarna opasnost i nije teorija zavjere.Zasto to mislim?? Zato sto je moj pokojni djed, pricao mojoj majci prije pola stoljeca, kako je prije oko 100g virus pobio skoro cijelo njegovo selo Grncanik,na Biokovu,nisu imali automobil ni telefon ,a ipak,cijele ijele familije umirale su za jednu noc.To je bio virus tzv Spanjolske gripe.Reci cu vam ono sto nece da vam kazu,ako ovaj virus mutira u nesto slicno,smrt moze nastupiti samo 3 sata od pojave simptoma, a padndemija moze trajati godinama.Spanjolska gripa je imala 3 vala.prvi je bio naj bezazleniji, okrenula je vlastiti imunitet protiv tjela,pa su naj vise umirali oni sa naj jacim imunitetom od, 20-do 40g.To se dogadjalo,ne vidim razlog zasto se nebi dogadjalo opet. No ne treba paniciti, ali vazno je biti discipliniran i ne smijemo viruse svacati olako ,jer ti mali poluzivi predatori vladaju zivim svjetom od njegova postanka, i vladat ce do kraja.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
daaaa, nešto tu pa prvi pogled ne štima, ali došli smo do novih spoznaja, neke stvari postaju puno jasnije.jolly wrote:Darko11 wrote:
Jedini kukavicluk je bojati se ove gripice,smrti, i zbog toga primiti gensku terapiju i pristati na ukidanje ljudskih prava i ustava i konvencija o ljudskim pravima. Ko osta osta,ko umre umre,ali to ne smije biiti izgovor za ukidanje slobode i prava na izbor svakog pojedinca, jer je u borbi za to umrlo puno vise mladih ljudi .Najbolje da se vratimo na fasizam i komunizam zbog gripe.A ako se ti bojis,cijepi se,niko ti ne brani.Hmmmm.....Darko11 wrote:Moje misljenje.Corona virus je stvarna opasnost i nije teorija zavjere.Zasto to mislim?? Zato sto je moj pokojni djed, pricao mojoj majci prije pola stoljeca, kako je prije oko 100g virus pobio skoro cijelo njegovo selo Grncanik,na Biokovu,nisu imali automobil ni telefon ,a ipak,cijele ijele familije umirale su za jednu noc.To je bio virus tzv Spanjolske gripe.Reci cu vam ono sto nece da vam kazu,ako ovaj virus mutira u nesto slicno,smrt moze nastupiti samo 3 sata od pojave simptoma, a padndemija moze trajati godinama.Spanjolska gripa je imala 3 vala.prvi je bio naj bezazleniji, okrenula je vlastiti imunitet protiv tjela,pa su naj vise umirali oni sa naj jacim imunitetom od, 20-do 40g.To se dogadjalo,ne vidim razlog zasto se nebi dogadjalo opet. No ne treba paniciti, ali vazno je biti discipliniran i ne smijemo viruse svacati olako ,jer ti mali poluzivi predatori vladaju zivim svjetom od njegova postanka, i vladat ce do kraja.
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Pa jučer od malecne da nemore bit manja gripice ili kikirikija umrlo 77 ljudi . Ima i mlađih i naravno starijih . Prehladice i šmrcavice zablokirale odjele intenzivne njege , bolničko osoblje spada sa nogu, prijeti kolaps sustava , naravno u svim zemljama . Ti koji tako kažeš otiđi ako imaš jaja pa namjerno se zarazi kad je ionako to bezopasno pa ćeš svojim primjerom to i dokazat .Darko11 wrote:Jedini kukavicluk je bojati se ove gripice,smrti, i zbog toga primiti gensku terapiju i pristati na ukidanje ljudskih prava i ustava i konvencija o ljudskim pravima. Ko osta osta,ko umre umre,ali to ne smije biiti izgovor za ukidanje slobode i prava na izbor svakog pojedinca, jer je u borbi za to umrlo puno vise mladih ljudi .Najbolje da se vratimo na fasizam i komunizam zbog gripe.A ako se ti bojis,cijepi se,niko ti ne brani.Trapavi wrote:Bit će bit novozaraženih kako ne , ali samo ako se ne cjepe a ne obrnuto . Struka sva svjetska jedno forum drugo . Jako je velik inače problem cjepit se ljudi od 90 godina se cjepe i ništa im. To je najobičniji kukavičluk i amen. Naravno da ima djelimično i političku pozadinu i to znaju svi , konačno dovoljno je bilo vidit face na prosvjedima.Darko11 wrote:Sto ce tek biti sad kad sve prisilno cijepe.Iduce zime a mozda i na proljece ce biti 10 000 novozarazenih dnevno, zahvaljujuci cudotvornom cijepivu,ako ne bude vise mrtvih od metaka kako je krenulo![]()
A ja sam se u međuvremenu cjepio kao i svaki normalan građanin i to i sa trećom dozom plus neki dan i protiv gripe . Gle čuda ništa mi nije kao ni stotinama miliona drugih po svijetu .
Preležao sam Covid bez cjepiva i imam ga sada nakon 2 doze Pfizera i mogu iz prve ruke reći da je jedina razlika što sad nemam povišenu temperaturu. Svi ostali simptomi, glavobolja, bol u mišićima, gubitak njuha, kašalj, su isti.
Daaaa tocno.Ovo je od tog vremena do danas preslo u paranoju,a nikakav virus nije razlog za krsenje ljudskih prava i sloboda.Dakle ko zeli moze se cijepiti,ko ne zeli ne mora.Onaj ko stvarno ne kuzi da je ovo cijepivo svrha samo sebi i da se ovdje odigrava politika a ne bolest ,ima problema sa elementarnim IQ.Mozda je u pitanju test inteligencije ili virus napada mozdane staniceHawk wrote:daaaa, nešto tu pa prvi pogled ne štima, ali došli smo do novih spoznaja, neke stvari postaju puno jasnije.jolly wrote:Darko11 wrote:
Jedini kukavicluk je bojati se ove gripice,smrti, i zbog toga primiti gensku terapiju i pristati na ukidanje ljudskih prava i ustava i konvencija o ljudskim pravima. Ko osta osta,ko umre umre,ali to ne smije biiti izgovor za ukidanje slobode i prava na izbor svakog pojedinca, jer je u borbi za to umrlo puno vise mladih ljudi .Najbolje da se vratimo na fasizam i komunizam zbog gripe.A ako se ti bojis,cijepi se,niko ti ne brani.Hmmmm.....Darko11 wrote:Moje misljenje.Corona virus je stvarna opasnost i nije teorija zavjere.Zasto to mislim?? Zato sto je moj pokojni djed, pricao mojoj majci prije pola stoljeca, kako je prije oko 100g virus pobio skoro cijelo njegovo selo Grncanik,na Biokovu,nisu imali automobil ni telefon ,a ipak,cijele ijele familije umirale su za jednu noc.To je bio virus tzv Spanjolske gripe.Reci cu vam ono sto nece da vam kazu,ako ovaj virus mutira u nesto slicno,smrt moze nastupiti samo 3 sata od pojave simptoma, a padndemija moze trajati godinama.Spanjolska gripa je imala 3 vala.prvi je bio naj bezazleniji, okrenula je vlastiti imunitet protiv tjela,pa su naj vise umirali oni sa naj jacim imunitetom od, 20-do 40g.To se dogadjalo,ne vidim razlog zasto se nebi dogadjalo opet. No ne treba paniciti, ali vazno je biti discipliniran i ne smijemo viruse svacati olako ,jer ti mali poluzivi predatori vladaju zivim svjetom od njegova postanka, i vladat ce do kraja.
Pa kao sto rekoh,ti se cijepi i to je tvoje pravo.Imas pravo i umrijeti od Covida.Trapavi wrote: Pa jučer od malecne da nemore bit manja gripice ili kikirikija umrlo 77 ljudi . Ima i mlađih i naravno starijih . Prehladice i šmrcavice zablokirale odjele intenzivne njege , bolničko osoblje spada sa nogu, prijeti kolaps sustava , naravno u svim zemljama . Ti koji tako kažeš otiđi ako imaš jaja pa namjerno se zarazi kad je ionako to bezopasno pa ćeš svojim primjerom to i dokazat .
A ja sam se u međuvremenu cjepio kao i svaki normalan građanin i to i sa trećom dozom plus neki dan i protiv gripe . Gle čuda ništa mi nije kao ni stotinama miliona drugih po svijetu .
Darko DAJBA ti pisanje. Tezak je trenutak kada shvatis koliko ljudi koje poznajes ima "pileci mozak" , do jucer si mislio da ste na istoj razini i da shvacate svijet oko sebe i dogodi se trenutak budjenja gdje ne vjerujes sam sebi ...
Mozda je dar od Boga biti GLUP i vjerovati svemu sto ti se servira, ali kada pored zdravih ociju i usiju NE zelis vidjeti i cuti svaki smiao prestaje. Svatko tko moze prihvaiti zatvaranje ZDRAVOG covjeka u kucni pritvor zato jer nema BESMISLENU I BESKORISNU potvrdu spada u SLJAM civilizacije.
Istina ce doci na vidjelo, prije ili kasnije, a tada ce poceti zabava !!
Mozda je dar od Boga biti GLUP i vjerovati svemu sto ti se servira, ali kada pored zdravih ociju i usiju NE zelis vidjeti i cuti svaki smiao prestaje. Svatko tko moze prihvaiti zatvaranje ZDRAVOG covjeka u kucni pritvor zato jer nema BESMISLENU I BESKORISNU potvrdu spada u SLJAM civilizacije.
Nemoguće je Nemoguće
Čiji je did iz Grnčenika??? A ovaj teror, nemam riječi koliko je sve besmisleno.lex-lutor wrote:Darko DAJBA ti pisanje. Tezak je trenutak kada shvatis koliko ljudi koje poznajes ima "pileci mozak" , do jucer si mislio da ste na istoj razini i da shvacate svijet oko sebe i dogodi se trenutak budjenja gdje ne vjerujes sam sebi ...
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Svakim danom sve gore i besmislenije.Iggy wrote:Čiji je did iz Grnčenika??? A ovaj teror, nemam riječi koliko je sve besmisleno.lex-lutor wrote:Darko DAJBA ti pisanje. Tezak je trenutak kada shvatis koliko ljudi koje poznajes ima "pileci mozak" , do jucer si mislio da ste na istoj razini i da shvacate svijet oko sebe i dogodi se trenutak budjenja gdje ne vjerujes sam sebi ...
A ljudi čuda , pa ovi Izraelci sa pilećim mozgovima eno cijepe djecu . A tek munjeni Austrijanci ne daju ni iz kuće necjepljenima jer su opća opasnost. Au a Amerikanci spremaju i uvode još puno strože mjere , pa nema ni idemo na cugu ni ništa jer nemaju glupu i besmislenu potvrdu . Dakle oko 60-80% svijeta je sa pilećim mozgovima a imaju problem i sa Q. Da su bar bili na prosvjedima sa Frančiškovićevim pristalicama ili pročitali koju stranicu na forumu sve bi im bilo jasnije.Iggy wrote:Čiji je did iz Grnčenika??? A ovaj teror, nemam riječi koliko je sve besmisleno.lex-lutor wrote:Darko DAJBA ti pisanje. Tezak je trenutak kada shvatis koliko ljudi koje poznajes ima "pileci mozak" , do jucer si mislio da ste na istoj razini i da shvacate svijet oko sebe i dogodi se trenutak budjenja gdje ne vjerujes sam sebi ...
Apsolutno se slažem. Nikad nikome nisan i neću reći ni cijepi se, ni ne cijepi se. Samo kažen, informiraj se i odluči sam.lex-lutor wrote:Darko DAJBA ti pisanje. Tezak je trenutak kada shvatis koliko ljudi koje poznajes ima "pileci mozak" , do jucer si mislio da ste na istoj razini i da shvacate svijet oko sebe i dogodi se trenutak budjenja gdje ne vjerujes sam sebi ...
Svi necijepljeni ako oće sutra mogu bit cijepljeni, a ovi cijepljeni nikada više neće biti necijepljeni. Imajte to u vidu.
Ja s ovim Covid cijepivima nisan cijepljen i nikada se sa time neću cijepiti a evo i zašto:
Kao necijepljen, 100% sam zaštićen od nuspojava i 99,8% od Covid-a. Ovakvu zaštitu mi ni jedno od tih cijepiva ne pruža.
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Ima ima, jako je otad dugo , no i sam znaš da govoriš bez veze.Mirok wrote:Ajmo onda ljudi svi u Austriju.
Nema tome jako dugo kada je jedan gospodin iz Austrije također pokrenuo neke mjere i procese.
E ajde sad da se vratimo jedno pola stoljeća unazad (ugrubo). Dakle u ex jugu ušle velike boginje , za 3 tjedna cjepljeno 17500 000 ljudi. Dakle sva odrasla i poluodrasla populacija . Bili i onda spominjali ustavna prava i prava izbora . Onda to nisi mogao nego pod mus na svoje mjesto za cjepljenje i gotova priča . Naravno uz ostale mjere zaraza kiruški precizno zaustavljena , da se moglo mudrovat jalovo ko i danas nema šanse da bi tako ispalo .
Osobni izbor vlast nije zanimao ni malo .
Osobni izbor vlast nije zanimao ni malo .
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Sva prijašnja cjepiva su bila ispitana,ovo nije .
Ali dajte,nešto spominjete Franciškovića?
Tko je taj čovijek,napišite nešto o njemu!?
Do neki dan nisam čuo za gospodina,ali naveliko pričate o njemu,čovjek je postao zvijezda ni kriv ni dužan,kažu da mu raste broj fanova...?
Mora da je interesantan čim ga se toliko spominje?
Forum ,mediji, predsjednik.....dajte da i mi nešto čujemo.
Do neki dan nisam čuo za gospodina,ali naveliko pričate o njemu,čovjek je postao zvijezda ni kriv ni dužan,kažu da mu raste broj fanova...?
NE znam zasto, ali kroz povijest se pokazalo da su manjne UVIJEK bile u pravu, tesko da ce se to promijeniti samo od sebe? Uza svu COVID histeriju ukupan broj mrtvih po statistici zadnjih par godina je ujednacen...cak premalo raste sa obzirom da nam je natalitet u minusu, postajemo STARA nacija !Trapavi wrote:...A ljudi čuda , pa ovi Izraelci sa pilećim mozgovima eno cijepe djecu . A tek munjeni Austrijanci ne daju ni iz kuće necjepljenima jer su opća opasnost. Au a Amerikanci spremaju i uvode još puno strože mjere , pa nema ni idemo na cugu ni ništa jer nemaju glupu i besmislenu potvrdu . Dakle oko 60-80% svijeta je sa pilećim mozgovima a imaju problem i sa Q. Da su bar bili na prosvjedima sa Frančiškovićevim pristalicama ili pročitali koju stranicu na forumu sve bi im bilo jasnije.
Nemoguće je Nemoguće
Mirok wrote:Sva prijašnja cjepiva su bila ispitana,ovo nije .
https://www.youtube.com/watch?v=c0MhIW6aR9c
Nemoguće je Nemoguće
Pa kako će i bit ispitano na ljudima ako ga ne dobivaju isti. Štakori i nešto dobrovoljaca nije dovoljno za to . Najbolje je praksa a evo praksa kaže da je pfizerovo (ako sam dobro napisao )posle druge doze za 4 mjeseca 100% učinkovito , dakle upravo danas objavljeno .lex-lutor wrote:Mirok wrote:Sva prijašnja cjepiva su bila ispitana,ovo nije .
https://www.youtube.com/watch?v=c0MhIW6aR9c