COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Re: COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Izraelci rade i druge stvari koje ja ne odobravam, ali kuri mene bolac za izraelce, oni cijepe svoju djecu,Trapavi wrote:...Izraelci cjepe djecu, e pa sad što reć.
a ova stara jalovica oće testirat cijepivo na mojoj djeci, o tome ja pričam.
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Što ti je možda rekla da moraš cjepit djete? , Nije i neće dakle ne govorit nešto što ne stoji.Hawk wrote:Izraelci rade i druge stvari koje ja ne odobravam, ali kuri mene bolac za izraelce, oni cijepe svoju djecu,Trapavi wrote:...Izraelci cjepe djecu, e pa sad što reć.
Ma znaš li ti Trapavi uopće što je ona rekla ??? ili samo lupetaš bezveze, ka obično?Trapavi wrote:Što ti je možda rekla da moraš cjepit djete? , Nije i neće dakle ne govorit nešto što ne stoji.Hawk wrote:Izraelci rade i druge stvari koje ja ne odobravam, ali kuri mene bolac za izraelce, oni cijepe svoju djecu,Trapavi wrote:...Izraelci cjepe djecu, e pa sad što reć.
Rekla je doslovno ovako: "Moramo testirati cijepiva na našoj djeci" a ona jalova kuja djece nema.
Trapavi wrote:Jalova kuja , pa bogami imaš ljep rječnik .
Prikladan situaciji...
Volim oružje, volim ga jako,
Da ga nema, jako bih plako,
Osim bullpupova, njih ne volim nikako
Da nestanu bullpupovi ni suze ne bih pustio,
Da ga nema, jako bih plako,
Osim bullpupova, njih ne volim nikako
Da nestanu bullpupovi ni suze ne bih pustio,
Nemojte se zanositi da je kriv farmacutski lobi i njihova zarada.To je samo popratna pojava fasizma koji se uvodi,krsenja ustava,krsenja konvencija o ljudskim pravima i stvaranja nekog novog svijetskog poretka, a nebi me cudilo bez imalo pretjerivanja da sve zavrsi na koncentraciskim logorima,posebno ako sasvim slucajno dodje ponovno do velikih boginja ili nekog opasijeg virusa..Ovo je reinkarnacija fasizma i nista drugo.
Proizvodjaci cijepiva jasno upucuju na kontaindikacije,na to da cijepivo ne smiju primati ljudi sa visokim tlakom,kronicnim bolestima,mladji od 18 g,trudnice............ali vlast zeli uvesti fasizam a nije kriv farmaceutski lobi.Nema vaksera i antivaksera.Za mene je ovo borba totalitarista i slobodnjaka,nista drugo.
Odvojite malo vremena,vrijedi pogledati ko nije.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 2223446163
Proizvodjaci cijepiva jasno upucuju na kontaindikacije,na to da cijepivo ne smiju primati ljudi sa visokim tlakom,kronicnim bolestima,mladji od 18 g,trudnice............ali vlast zeli uvesti fasizam a nije kriv farmaceutski lobi.Nema vaksera i antivaksera.Za mene je ovo borba totalitarista i slobodnjaka,nista drugo.
Odvojite malo vremena,vrijedi pogledati ko nije.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 2223446163
Sve bolje od boljeg, od jalovih kuja do fašista , koncentracijskih logora i ko zna čega ne i to sve samo zbog straha od laganog pik.
Pa milijarde su ljudi to učinile i gle evo ih žive , kukavičluk bez granica .
Rece heroj,koji se boji gripice i nocna mora mu je smrt na respiratoruTrapavi wrote:Sve bolje od boljeg, od jalovih kuja do fašista , koncentracijskih logora i ko zna čega ne i to sve samo zbog straha od laganog pik.
Pa kad je tako odi volontiraj kod bolesnih od kovida, što ti može lagana gripica svaki dan oko70 na groblju a ako im se pridružiš nećeš ni osjetit jer si u komi.Darko11 wrote:Rece heroj,koji se boji gripice i nocna mora mu je smrt na respiratoruTrapavi wrote:Sve bolje od boljeg, od jalovih kuja do fašista , koncentracijskih logora i ko zna čega ne i to sve samo zbog straha od laganog pik.
Pa milijarde su ljudi to učinile i gle evo ih žive , kukavičluk bez granica .Pa smrt na respiratoru uopce nije losa,uspavaju te prije,pod anestezijom si,neboj se.Smrt je normalna stvar,sve nas ceka prije ili kasnije
Pa eto, Trapavi, volin se izjasniti kratko, ali a kristalno jasno.Trapavi wrote:Jalova kuja , pa bogami imaš ljep rječnik .
Što drugo reći za staru rugobu koju niko nije tija ni ženit ni *ebat, a koja oće testirat otrove ma tuđoj (mojoj) dici?
A ti, ako ti ja takva dobra, samo izvoli, vodi je kući.
vodi je ti vjerojatno bi joj mogao bolje objasnit cjelu ovu situaciju ., a poslije obrade (pošto kažeš niko neće) možda se preobrati .
Dakle struka i to sva na svijetu kaže cjepiti se , cjepiti se, a jalovost (ako tebi ne uspije nešto popravit) neka lječe neki drugi .
Ko zna možda ti se posreći.
Dakle struka i to sva na svijetu kaže cjepiti se , cjepiti se, a jalovost (ako tebi ne uspije nešto popravit) neka lječe neki drugi .
Pa ti stvarno pridadaš ovom forumu - Lud si ka puškaTrapavi wrote:vodi je ti vjerojatno bi joj mogao bolje objasnit cjelu ovu situaciju ., a poslije obrade (pošto kažeš niko neće) možda se preobrati .
a mora san nać nekakvu poveznicu i jedino mi je to sinuloMirok wrote:Puška je joś dobra
Ne pričajte bez veze nego ljepo u red i piiik, sljedeći molim. Ne bojte se tamo je i tako spremna hitna pomoć. Pa još daju i birat oćeš Pfizer ili Modernu. Pa gdje takve pogodnosti morete dobit .
Ma vidi Trapavi, svi mi necijepljeni ako oćemo možemo i sutra biti cijepljeni, a ti više nikada me mžeš biti necijepljen. Razmisli malo.Trapavi wrote:Ne pričajte bez veze nego ljepo u red i piiik, sljedeći molim. Ne bojte se tamo je i tako spremna hitna pomoć. Pa još daju i birat oćeš Pfizer ili Modernu. Pa gdje takve pogodnosti morete dobit .
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Ti Trapavi nisi skužio da mi to ostavljamo vama,vidiš kakvi smo dobročinitelji.Trapavi wrote:Ne pričajte bez veze nego ljepo u red i piiik, sljedeći molim. Ne bojte se tamo je i tako spremna hitna pomoć. Pa još daju i birat oćeš Pfizer ili Modernu. Pa gdje takve pogodnosti morete dobit .
Samo u red i kako rekoh piik. Budite normalni građani kad vam je Capak ,Božinović i ostali to priuštio . Već samim tim što su takvi lumeni učestvovali u kreiranju mjera trebali bi ih poštivati . Vani čak i nemaju takve lumene pa ipak poštivaju mjere i cjepe se .
Dakle ne budite nezahvalni nego lojalni građani ove zemlje . Tja imati najbolji stožer na svjetu a oni tako.
Dakle ne budite nezahvalni nego lojalni građani ove zemlje . Tja imati najbolji stožer na svjetu a oni tako.
Pa ako ti se piše piši ko ti brani , koga boli k...c za neku bojnu .Mirok wrote:Daj Trapavi mislim da si ga ti spomenuo,napiši nešto o Franciškoviću ?
Što si škrt?
Je li Dobrovoljačka bojna njegova postrojba?