COVID19 - opasnost 21. stoljeća

Opća rasprava koja može i ne mora biti vezana uz oružje - biti će moderirana po potrebi u slučaju vrijeđanja drugih članova ili otvorenih svađa i prepiranja. POLITIKU IZBJEGAVATI.
Hawk
Satnik
Satnik

Re: COVID19 - opasnost 21. stoljeća

Post by Hawk » 26 Nov 2021, 10:41

lex-lutor wrote:
jolly wrote:...Osobno sam za kompletno brisanje ove teme s foruma, radi ovakvih pojava koje se reflektiraju na forum, razjedijuju clanove, a dolaze iz ukupne polarizacije drustva upravo zbog ove teme.
Zapravo je dobro da se pokaze ko je kakav , maske padnu prije ili poslje..
Bravo "lex-lutor". Jbt, meni utrnuli prsti od tipkanja, a ti sve reka u jednoj rečenici :A28:
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.

IB43
Natporučnik
Natporučnik
Been thanked: 2 times

Post by IB43 » 26 Nov 2021, 10:48

Uopće ne padaju maske. Ljudi su izmanipulirani do bola i svi su žrtve.

Trapavom su popustile kočnice, ali i on je zapravo dobra osoba sa dobrim namjerama.

Svi ćete sa vremenom shvatiti i tražiti uklanjanje teme. Svih ću vas podržati.

Hawk, ako misliš da tražim radi sebe, gadno se varaš. Čitaj unazad, malo toga sam krivo "prognozirao" i loše objasnio. Uključujući i sudbinu ovih zadnjih prosvjeda. Postovi ne lažu. Što se tiče mene, ne mora se brisati. Ali ako drugi žele, svih podržavam. Nikome nisam neprijatelj, samo nastojim pomoći.

Lock teme je definitivno dobra ideja.

Darko11
Natporučnik
Natporučnik

Post by Darko11 » 26 Nov 2021, 11:08

Znate li sta je meni naj cudnije u cijeloj prici?Pa ovi stozerasi i nasi i svijetski ili su totalni idioti, ili igraju neku cudnu igru.A ne vjerujem da su totalni idioti.Svakoj vlasti dobro je poznata psihologija stada i kako njime manipulirati.
Da sam ja vlast koja zeli da se narod cijepi moj nastup bi bio slijedeci:Ljudi vazno se cijepiti ko moze.Znamo da ljudi umiru,ali imamo problema sa nabavkom cijepiva" .

Tada bih sam uzrokovao da se do cijepiva u pocetku moze doci samo preko veze i tada bi se moji pajde iz Hercegovine svi prvi cijepili i jos bi se hvalili :D.Dobro bi bilo u pocetku da se placaju neke bolje vakcine i to neke cak i skupo, pa bi se snobići kojih je puno drustvo, a samo su sitna buranija na kredit, opet medju prvima cijepili :D Odrzavao bih stalno umjerenu do laganu nestasicu cijepiva i sve bi obavezno bilo dobrovoljno ali bi se trebalo malo vise potruditi da se dodje do cijepiva,ono preko veze.Mislim da b se za kratko vrijeme svi cijepili.

Ja se cijelo vrijeme pitam zeli li sistem da se svi cijepimo,ili zeli da stvori "antivaksere" i "vaksere",paranoju,sukob,ali ovdje se cudne stvari dogadjaju u to sam uvjeren.Pa Markoticka se smije i otvoreno na drzavnoj televiziji kaze da su se nekad vakcine testirale na siromasnoj Africkoj djeci a danas ce na vasoj djeci ??? Ja mislim da oni svijesno i namjerno zele biti babaroge i stvoriti sukob.

lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Post by lex-lutor » 26 Nov 2021, 11:30

IB43 wrote:....Svi ćete sa vremenom shvatiti i tražiti uklanjanje teme.
Ne vidim razlog za to a reci cu ti i radi cega... Nema glupljeg poteza nego pokusati analizirati neke odluke i postupke koje si donesao prije X-godina. U tom datom trenutku napravio si isto sto bi napravio i danas, potupio si NAJBOLJE sto si mogao i znao. Tu zavrsava svaka prica ! ( sto bi bilo kad bi bilo - prazna prica, to je isto kada me netko pita sto planiram u zivotu, palniram dobiti Jack Pot na lottu )
Nemoguće je Nemoguće

Hawk
Satnik
Satnik

Post by Hawk » 26 Nov 2021, 11:56

IB43 wrote:...Hawk, ako misliš da tražim radi sebe, gadno se varaš.
Nikoga ja nisam imenovao...pa ni tebe. Neka se svi sami prepoznaju. Ko san ja da kome sudin?

IB43
Natporučnik
Natporučnik

Post by IB43 » 26 Nov 2021, 12:06

Dobro je znati se nositi sa greškama, svi ih ponekad napravimo. Što ne znači da je pametno staviti ih u izlog.

Još jednom. Što se mene osobno tiče ne treba ništa brisati. Ako ima članova koji žele, imaju moju podršku. Makar u pitanju bio samo jedan član.

Pa pogledaj zadnjih 10ak strana. Čisto trolanje koje ničemu ne vodi. Iscrpljuje i guši forum. I to forum na koji vjerujem neki ljudi dođu baš da bi na tren zaboravili ovu temu.

Lock teme skroz podržavam.

Mirok
Brigadni General
Brigadni General
Has thanked: 4 times

Post by Mirok » 26 Nov 2021, 15:20

Trapavi wrote:
Mirok wrote:Otišo je sarmu jeo nije :mrgreen:
Nećeš o Franciskoviću,daj onda napiši o centriranju NA Vrapču :A02:
Nemam takvih iskustava ,ali imamo tebe koji imaš.
Takvog kretena nema svijet, jebi se majmune glupi .
Ne mogu jer me još nisu centrirali NA Vrapču :A13:
Prije nego ti ja odgovorim,gotovo sam siguran da će ti imati nešto priopćiti admini!
Ukoliko ne ja uvijek stignem,ali mi se čini da nije primjereno upotrebljavati taj naćin na forumu.
A baš da me nazivaš svojim najbližim rođacima..... :mrgreen:

Mirok
Brigadni General
Brigadni General

Post by Mirok » 26 Nov 2021, 15:24

Darko11 wrote:Znate li sta je meni naj cudnije u cijeloj prici?Pa ovi stozerasi i nasi i svijetski ili su totalni idioti, ili igraju neku cudnu igru.A ne vjerujem da su totalni idioti.Svakoj vlasti dobro je poznata psihologija stada i kako njime manipulirati.
Da sam ja vlast koja zeli da se narod cijepi moj nastup bi bio slijedeci:Ljudi vazno se cijepiti ko moze.Znamo da ljudi umiru,ali imamo problema sa nabavkom cijepiva" .

Tada bih sam uzrokovao da se do cijepiva u pocetku moze doci samo preko veze i tada bi se moji pajde iz Hercegovine svi prvi cijepili i jos bi se hvalili :D.Dobro bi bilo u pocetku da se placaju neke bolje vakcine i to neke cak i skupo, pa bi se snobići kojih je puno drustvo, a samo su sitna buranija na kredit, opet medju prvima cijepili :D Odrzavao bih stalno umjerenu do laganu nestasicu cijepiva i sve bi obavezno bilo dobrovoljno ali bi se trebalo malo vise potruditi da se dodje do cijepiva,ono preko veze.Mislim da b se za kratko vrijeme svi cijepili.

Ja se cijelo vrijeme pitam zeli li sistem da se svi cijepimo,ili zeli da stvori "antivaksere" i "vaksere",paranoju,sukob,ali ovdje se cudne stvari dogadjaju u to sam uvjeren.Pa Markoticka se smije i otvoreno na drzavnoj televiziji kaze da su se nekad vakcine testirale na siromasnoj Africkoj djeci a danas ce na vasoj djeci ??? Ja mislim da oni svijesno i namjerno zele biti babaroge i stvoriti sukob.
Pa ako sada nije nekome jasno(nakon izjave Helge Markotić),onda ne znam što još trebaju reći !

Hawk
Satnik
Satnik

Post by Hawk » 26 Nov 2021, 21:09

HEART ATTACK WARNING,
Increase of heart attack following mRNA Covid vaccine
Coronary syndrome connection to mRNA Covid vaccine

Veliko povećanje broja umrlih bez Covid-a. Uglavnom srčani udari. A što je drugačije nego prije? Samo broj cijepljenih.
Stručnjaci imaju studije, ali strah ih je objaviti da ne izgube financijske potpore od Farmaceutske indrustije.

https://www.youtube.com/watch?v=9nj8gGhlR2s

lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Post by lex-lutor » 27 Nov 2021, 12:55

Zapravo je nevjerovatno koliko je ova prica uspjela podjeliti ljude, koliko narod mora biti glup da ih smeta sto je netko cijepljen a drugi nije? Zar nije logicno da se svatko brine za SVOJE zdravlje i postupa po svom razumu? Ekipa se cijepi prvom, drugom, trecom, a vrlo vjerovatno cemo doci do neke 6-te doze, i strahuje kako se se zaraziti od onih koji nisu dobili niti jednu?
Nemoguće je Nemoguće

Mirok
Brigadni General
Brigadni General

Post by Mirok » 27 Nov 2021, 13:35

A sada je tu i Omikron :A00:
A on je 500% gori od Delte.,koja je 500% gora od prijašljeg soja ,koji je bio 500%gori od ........
A kažu i da ne pomažu postojeća cjepiva..........zamisli..... ;)

Mauseras
Skupnik
Skupnik

Post by Mauseras » 27 Nov 2021, 14:10

Mirok wrote: A kažu i da ne pomažu postojeća cjepiva..........zamisli..... ;)

Vec vidim kako idemo do 5 booster doza... Kao dok ne naprave "novo cjepivo, koje nije ni slicno ovim sadasnjim, rokajte ova koja imamo, bice dobro vjerujte nam"

Mafia, mafia, mafia. Keš, keš, keš.
Volim oružje, volim ga jako,
Da ga nema, jako bih plako,
Osim bullpupova, njih ne volim nikako
Da nestanu bullpupovi ni suze ne bih pustio,

Hawk
Satnik
Satnik

Post by Hawk » 27 Nov 2021, 15:56

lex-lutor wrote:Zapravo je nevjerovatno koliko je ova prica uspjela podjeliti ljude, koliko narod mora biti glup da ih smeta sto je netko cijepljen a drugi nije? Zar nije logicno da se svatko brine za
SVOJE zdravlje i postupa po svom razumu? Ekipa se cijepi prvom, drugom, trecom, a vrlo vjerovatno cemo doci do neke 6-te doze, i strahuje kako se se zaraziti od onih koji nisu dobili niti jednu?
Po meni, ovako ti to ide. Evo, frka je, struka najprije kaže za cijepivo će tribati više godina, odnosno bar 7, onda se nakon par miseci ipak pojavi cijepivo.
Uz to cijepivo, normalno, pojavile su se i mnoge sumnje. Onda cijepiva nema dosta, isporuka kasni. Ljudi su zbunjeni, strah je sve veći, a kome virovati?
I onda sam napokon doša na red, cijepio se. Sad sam mirniji. Ali jbg, i cijepljeni obole, pa i umru, neki imaju nuspojave, pa i umru bez virusa, zbunjoza.
Pa triba mi druga doza. Oboljavaju i s drugom, a o nuspojavama se govori sve više. A sad dolazi ono što san nekoliko puta ponavlja:

Cijepljeni mogu dobiti Covid, širiti Covid, umrijeti od Covida, ali i umrijeti od cijepiva.
Necijepljeni mogu sve to, osim umrijeti od cijepiva. Što je sad bolje? Ko će tu biti pametan?

E sada, cijepio sam se, prvom, drugom, pa i booster dozom, a vidim da nema neke korisi od svega, pa se mislim zašto sam se uopće cijepio? Sad bi volio
da nisam, ali kasno je. Ovi necijepljeni imaju izbor, oni se mogu cijepiti sutra i biti cijepljeni, a ja više nikada ne mogu biti necijepljen. Zajebali su me.
A s ovim necijepljenima se stalno svađam kako su budale što se ne cijepe, a budala sam ispao ja. Nisam ljut na one što su me zajebali, ali se zato jako ljutim
na one što se nisu dali zajebati.

Mirok
Brigadni General
Brigadni General

Post by Mirok » 27 Nov 2021, 15:57

Mauseras wrote:
Mirok wrote: A kažu i da ne pomažu postojeća cjepiva..........zamisli..... ;)

Vec vidim kako idemo do 5 booster doza... Kao dok ne naprave "novo cjepivo, koje nije ni slicno ovim sadasnjim, rokajte ova koja imamo, bice dobro vjerujte nam"

Mafia, mafia, mafia. Keš, keš, keš.
Eh baš si pogodio,upravo će se to desiti!
Samo šišaj narodu šta ima....
Ali sada misle i djeci... :A10:
Čitam upravo da je Beroš za Omikron okrivio ne cijepljene... :A00:

Mirok
Brigadni General
Brigadni General

Post by Mirok » 27 Nov 2021, 16:06

Hawk wrote:
lex-lutor wrote:Zapravo je nevjerovatno koliko je ova prica uspjela podjeliti ljude, koliko narod mora biti glup da ih smeta sto je netko cijepljen a drugi nije? Zar nije logicno da se svatko brine za
SVOJE zdravlje i postupa po svom razumu? Ekipa se cijepi prvom, drugom, trecom, a vrlo vjerovatno cemo doci do neke 6-te doze, i strahuje kako se se zaraziti od onih koji nisu dobili niti jednu?
Po meni, ovako ti to ide. Evo, frka je, struka najprije kaže za cijepivo će tribati više godina, odnosno bar 7, onda se nakon par miseci ipak pojavi cijepivo.
Uz to cijepivo, normalno, pojavile su se i mnoge sumnje. Onda cijepiva nema dosta, isporuka kasni. Ljudi su zbunjeni, strah je sve veći, a kome virovati?
I onda sam napokon doša na red, cijepio se. Sad sam mirniji. Ali jbg, i cijepljeni obole, pa i umru, neki imaju nuspojave, pa i umru bez virusa, zbunjoza.
Pa triba mi druga doza. Oboljavaju i s drugom, a o nuspojavama se govori sve više. A sad dolazi ono što san nekoliko puta ponavlja:

Cijepljeni mogu dobiti Covid, širiti Covid, umrijeti od Covida, ali i umrijeti od cijepiva.
Necijepljeni mogu sve to, osim umrijeti od cijepiva. Što je sad bolje? Ko će tu biti pametan?

E sada, cijepio sam se, prvom, drugom, pa i booster dozom, a vidim da nema neke korisi od svega, pa se mislim zašto sam se uopće cijepio? Sad bi volio
da nisam, ali kasno je. Ovi necijepljeni imaju izbor, oni se mogu cijepiti sutra i biti cijepljeni, a ja više nikada ne mogu biti necijepljen. Zajebali su me.
A s ovim necijepljenima se stalno svađam kako su budale što se ne cijepe, a budala sam ispao ja. Nisam ljut na one što su me zajebali, ali se zato jako ljutim
na one što se nisu dali zajebati.
Razgovaram sa frendicom i kaže mi da je njen susjed dobio booster .....i nedugo nakon toga umro.
A bio je savim ok inače .

dundoivica
Stožerni Narednik
Stožerni Narednik

Post by dundoivica » 27 Nov 2021, 17:13

vid sad kad te se sreze i dokaze ti se nesta covjek je odma gnjida. zanimljivo jako zanimljivo

Hawk
Satnik
Satnik

Post by Hawk » 27 Nov 2021, 22:23

Od svih pustih brojki kojima nas dnavno jebu u mozak, zašto ne pokažu i ove?
Attachments
Ne boluju.jpg

Mirok
Brigadni General
Brigadni General

Post by Mirok » 27 Nov 2021, 22:46

Hawk wrote:Od svih pustih brojki kojima nas dnavno jebu u mozak, zašto ne pokažu i ove?
Svaka čast Hawk! :lol:
Gdje god da si našao ovu kartu.
Pitaš zašto to ne pokažu?
Pa čime bi plašili narod...?

samoborac
Skupnik
Skupnik

Post by samoborac » 27 Nov 2021, 23:04

Sve bi to bilo u redu da cjepiva štite, ali na žalost ne štite. Čak ne mogu potvrditi ni da su simptomi kraći. Četvorica smo na poslu dobili kovid, najvjerojatnije od kolege koji se nije htio cijepiti, prvi je razvio simptome i nastojao je dobiti koronu da ima potvrdu. Dvojica smo cijepljeni sa dvije doze Pfizera i simptomi nam se vuku već osmi dan. Druga dvojica necijepljenih su imali tri dana temperaturu i osim povremenog kašlja nemaju drugih tegoba. Sad ti budi pametan.

Mirok
Brigadni General
Brigadni General

Post by Mirok » 27 Nov 2021, 23:18

Kako je tebi kao cijepljenome?
Imaš temperaturu,bolove u kostima,mišićima,slabost?

Post Reply