Streljaštvo kratkim vatrenim oružjem u Splitu
- G man SPOTTER
- Pozornik

Streljaštvo kratkim vatrenim oružjem u Splitu
Imam oružani list za kratko vatreno oružje (lovački pištolj 9mm), trenutno sam u okolici Splita. Najbliža streljana za takvo oružje je ja mislim u Stobreču (ako ima jos koja slobodno napišite). Jel se trebam ikome javiti za otić gađat SVOJIM pištoljem , i naravno kome (streljačkim klubovima, ili SPECIFICNOJ streljani)?
Umri muški je Božićni film.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Re: Streljaštvo kratkim vatrenim oružjem u Splitu
Eventualno voditelju streljane, da provjeris rado vrijeme i termin. Da ne dodjes tamo, a vrata zatvorena.G man SPOTTER wrote:Imam oružani list za kratko vatreno oružje (lovački pištolj 9mm), trenutno sam u okolici Splita. Najbliža streljana za takvo oružje je ja mislim u Stobreču (ako ima jos koja slobodno napišite). Jel se trebam ikome javiti za otić gađat SVOJIM pištoljem , i naravno kome (streljačkim klubovima, ili SPECIFICNOJ streljani)?
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
- G man SPOTTER
- Pozornik

Dakle ako je otvoreno dođem i gađam / platim mjesto na streljani?
- G man SPOTTER
- Pozornik

Jel itko zna kad rade da mogu dòć (bio sam već jednom ali svi ulazi su imali " zabranjen prolaz" i bili su zaključani) nemogu im naći na stranici od sč stobreća . Samo br. telefona na koji se nitko nije javio( zvao sam utorak oko 11 jutro / podne) i četvrtak 11 jutro. Moguće da preko praznika ne rade
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Klasican problem "profesionalnosti" u streljastvu kod nas. Kontakti nedostupni.G man SPOTTER wrote:Jel itko zna kad rade da mogu dòć (bio sam već jednom ali svi ulazi su imali " zabranjen prolaz" i bili su zaključani) nemogu im naći na stranici od sč stobreća . Samo br. telefona na koji se nitko nije javio( zvao sam utorak oko 11 jutro / podne) i četvrtak 11 jutro. Moguće da preko praznika ne rade
Ja ne znam, jer nisam iz Splita, zelim ti puno srece u nakani. Probaj zvati u radno vrijeme, iza praznika.
Turn better into best!
- G man SPOTTER
- Pozornik

- G man SPOTTER
- Pozornik

Saznao od nekog da ne rade ovaj tjedan (početak 1. Mjeseca) . Ali da inaće rade kroz jutro
Ako ti nije daleko potegnuti do Šibenika, ovdje se otvara streljana u Vodicama koja će raditi cijelu godinu, za razliku od Stobreča. Ako dođeš, vidjećeš da je jako lijepo uređeno, sve je novo i nije u stanju raspadanja kao na Stobreču. Već smo pripremili stranicu sa mogućnosti rezervacije termina on-line. Ako te zanima javi se u Šibenski klub SD Šibenik.G man SPOTTER wrote:Imam oružani list za kratko vatreno oružje (lovački pištolj 9mm), trenutno sam u okolici Splita. Najbliža streljana za takvo oružje je ja mislim u Stobreču (ako ima jos koja slobodno napišite). Jel se trebam ikome javiti za otić gađat SVOJIM pištoljem , i naravno kome (streljačkim klubovima, ili SPECIFICNOJ streljani)?
The truth is hate to those who hate the truth.