COVID19 - opasnost 21. stoljeća
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Re: COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Kako sam prije dva sata predvidio.....Plenki je objavio "PREVLADALI SMO COVID 19 KRIZU" !!! RTL
I kada netko kaže da ovo od prvoga dana nije bila samo politika...!?
Na sto slučajeva u zemlji uveli su nam propusnice i kovid potvrde,a na 20 000 slučajeva proglašavaju završetak i pobjedu nad koronom .
I kada netko kaže da ovo od prvoga dana nije bila samo politika...!?
Na sto slučajeva u zemlji uveli su nam propusnice i kovid potvrde,a na 20 000 slučajeva proglašavaju završetak i pobjedu nad koronom .
-
Mirok
- Brigadni General

Izgleda da je korona .
I žena i ja.
Kako su neki objavljivali katastrofične slike ljudi koji su smršavili od korone,nekako se nadam da bih i ja mogao malo smršaviti
Preko onih svih blagdana sam se nešto "popravio" i jedno 4 kile bi mi dobro došle da padnem.
Ali ne znam ?
Sva osjetila rade,apetit ko i prije i neke želje su prisutne
I žena i ja.
Kako su neki objavljivali katastrofične slike ljudi koji su smršavili od korone,nekako se nadam da bih i ja mogao malo smršaviti
Preko onih svih blagdana sam se nešto "popravio" i jedno 4 kile bi mi dobro došle da padnem.
Ali ne znam ?
Sva osjetila rade,apetit ko i prije i neke želje su prisutne
Ja nisam ni osjetio da sam ju imao...
Supruga je imala sve simptome, doslovce svaki koji su naveli kao simptom ona je to imala. Smršala je 2kg,ali sad se lijepo udebljala,malo više nego prije,inače je premršava.
Ja testirao djecu jer su malo kašljucali dva-tri dana nakon što je supruzi potvrđena korona i sebe testirao bezveze i pozitivan,naručio se na PCR i pozitivan.
A apsolutno nikakav simptom nisam imao,niti sam smršavio...u biti nisam ništa ni osjetio.
I ja sam se nadao da ću smršaviti,ali ćorak.
Supruga je imala sve simptome, doslovce svaki koji su naveli kao simptom ona je to imala. Smršala je 2kg,ali sad se lijepo udebljala,malo više nego prije,inače je premršava.
Ja testirao djecu jer su malo kašljucali dva-tri dana nakon što je supruzi potvrđena korona i sebe testirao bezveze i pozitivan,naručio se na PCR i pozitivan.
A apsolutno nikakav simptom nisam imao,niti sam smršavio...u biti nisam ništa ni osjetio.
I ja sam se nadao da ću smršaviti,ali ćorak.
-
Mirok
- Brigadni General

A ono što je bilo,prošlo me je u jedno popodne.
I ništa više!
Ako je to ta korona.....
Izgleda ni kod mene neće biti skidanja kila,bojim se ....
Fino smo si poručali,žena radi palčinke,a ja odmah opet gladan.....
I ništa više!
Ako je to ta korona.....
Izgleda ni kod mene neće biti skidanja kila,bojim se ....
Fino smo si poručali,žena radi palčinke,a ja odmah opet gladan.....
E, to mi je drago čuti. "Izgleda da je korona". Dobro je da niko ne pada mrtav po ulici, kući i dvorištuMirok wrote: ...Izgleda da je korona. I žena i ja....
Eto, nije ni kortona više ono što je nekad bila
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
-
Mirok
- Brigadni General

Pa Hawk prijatelju,ako ti triba takva,možemo se dogovoriti
Ja sam bio sav sretan da sam je zaradio,jer si mislim da sam se riješio tih budala u stožeru i oko njega i njihovih stupidnih odluka.
Bar na neko vrijeme,nadam se.
Koliko god sam ziheraš i nastojao bih se uvijek zaštititi i izbjeći i najobičniji i najbezopasniji virus,ovoga puta si mislim.....konačno ....i to je došlo .
Idemo to odraditi,a jedino se nisam nadao da je to sve toliko slabo.
Kažem,ako je to to,ali ta korona kod mene je samo cca 10% snage gripe koju sam jednom imao.
Ja sam bio sav sretan da sam je zaradio,jer si mislim da sam se riješio tih budala u stožeru i oko njega i njihovih stupidnih odluka.
Bar na neko vrijeme,nadam se.
Koliko god sam ziheraš i nastojao bih se uvijek zaštititi i izbjeći i najobičniji i najbezopasniji virus,ovoga puta si mislim.....konačno ....i to je došlo .
Idemo to odraditi,a jedino se nisam nadao da je to sve toliko slabo.
Kažem,ako je to to,ali ta korona kod mene je samo cca 10% snage gripe koju sam jednom imao.
Aj kihni u kovertu i pošalji preporučenoMirok wrote:Pa Hawk prijatelju,ako ti triba takva,možemo se dogovoriti.
-
Mirok
- Brigadni General

Meni već peti dan nije ništa.
U petak na BATu sam bio negativan,a jučer na PCRu pozitivan !?
Ko je tu lud ?
Kako god,na odmaranju sam sigurno do kraja tjedna,nije loše
Jedino što me muči je apetit,neće biti ništa od redukcije kilaže,zasigurno!
U petak na BATu sam bio negativan,a jučer na PCRu pozitivan !?
Ko je tu lud ?
Kako god,na odmaranju sam sigurno do kraja tjedna,nije loše
Jedino što me muči je apetit,neće biti ništa od redukcije kilaže,zasigurno!
Ma nije to ništa, to uspoređuješ BAT i PCR i to u razmaku od par dana, sve je tu moguće, ali vidi ovo:Mirok wrote: ... U petak na BATu sam bio negativan,a jučer na PCRu pozitivan !? Ko je tu lud ?
Čovik se testira isti dan, u razmaku od pola sata, na dva različita punkta, prvi pozitivan, a drugi negativan. Ko je TU lud ?
-
Mirok
- Brigadni General

I to još Nikola,ko zna što će njega još zahvatiti.....?
Stvar je u tome što sam "obavio" koronu u srijedu popodne.
Dva dana prije u ponedjeljak sam bio negativan,u srijedu(na dan simptoma) negativan,u petak(dva dana nakon) negativan i onda tek jučer, u ponedjeljak,pozitivan(pcr).
Čemu od toga vjerovati.....ne znam ...?
Ali nije loše malo počinuti,preporučio bih to svima
Stvar je u tome što sam "obavio" koronu u srijedu popodne.
Dva dana prije u ponedjeljak sam bio negativan,u srijedu(na dan simptoma) negativan,u petak(dva dana nakon) negativan i onda tek jučer, u ponedjeljak,pozitivan(pcr).
Čemu od toga vjerovati.....ne znam ...?
Ali nije loše malo počinuti,preporučio bih to svima
Da da, baš Nikola. Evo što je on napisao o tome:Mirok wrote:I to još Nikola,ko zna što će njega još zahvatiti.....?
"Nikola Kajkić
31. siječnja u 13:20 ·
PCR TEST - CORONA
(PRIJEVARA ILI FIJASKO)
U prilogu su moja dva PCR test na prisutnost virusa CORONE od 13.01.2022 (jedan učinjen u 08,00 a drugi u 08,30 istog dana), na prvom sam bio NEGATIVAN na drugom POZITIVAN????
Kad pročitate moje iskustvo uvjerit će te se da je CORONA test nepouzdan ili je PRIJEVARA, a o ostalome prosudite sami.
Dolaskom 13.01. 2022 u 08.00 satu na PCR testiranju, testiran sam na jednom punktu u OŽB Vinkovci mirkobiologija (po uputnici), NA KOJEM SAM BIO NEGATIVAN - foto 1, krenuvsi kuci nazvali su me i rekli mi da se moram doci i po uputnici testirati se i na drugom punktu u OŽB Vinkovci biokemija (ne znajuci da sam vec testiran na prvom punktu), dva PCR testiranja na dva različita punkta u razmaku od samo pola sata, NA OVOM DRUGOM PUNKTU SAM BIO POZITIVAN NA PCR testu na CORONU foto 2..
Zaista je nejvjerovatno da 10 dana nema slobodnog mjesta za testiranje i nakon toga u jednom danu u svega sat vremena vas testiraju na dva različita mjesta.
VRHUNAC SVEGA JE DA OD BRZOG TESTA na kojem sa bio pozitivan dana 02.01.2022 pa sve do 13.01.2022 (kada sam testiran na PCR). NISAM IMAO NIKAKVIH OGRANIČENJA U KRETANJU U SMISLU SPRIJEČAVANJA PRIJENOSA VIRUSA tzv samoizolacija)….. mogao sam se slobodno ići i kretati gdje god sam to želio i prebositi virus!!!
ZAKLJUČAK:
Nisam se cijepio i NEĆU, sad baš iz razloga više što je sve ovo dokazani fijasko i neorganiziranost, nikoga nije briga za nase zdravlje! Sve se svodi na to da se cijepis da bi mogao dobiti POTVRDU ZA KRETANJE a sto si bio bolestan a nisi dobio lijek i sto si bio nositelj virusa a nesmetano si ga mogao prenositi, to očito nikoga nije bas previse u stožeru brinulo, sad je očito da se ovo sve svodilo na činjenicu da se cijepis, da dobijes potvrdu i da nam se ograniči sloboda kretanja……a pravi razlog svega ovoga još nismo saznali… s obzirom na brojne poraste cijene svega oko nas, možda razlog pojave virusa uskoro i spoznamo!
Ako ne bude kasno!!!"
Ono što je prije 6 mjeseci bila "teorija urote", sada se se dokazuje kao groza stvarnosti.
Bojim se da cijepljenima ovo neće svidjeti, ali gotovo je, nema više nazad. Moliti se Bogu i nadati se najboljem.
Podaci Njemačke Vlade za pretpostavljenu Omicron varijantu Covid-19 sugeriraju da će većina „potpuno cijepljenih ljudi “ imati sindrom stečene imunodeficijencije (AIDS)
izazvan Cjepivom Covid-19. Potvrđeno je da se imunološki sustav potpuno cijepljenih ljudi već degradirao u prosjeku 87%.
Podatke njemačke vlade o Covid-19 izveo je Institut “Robert Koh .”
https://epoha.com.hr/2022/01/31/prvi-re ... KfBipvMvzc
Bojim se da cijepljenima ovo neće svidjeti, ali gotovo je, nema više nazad. Moliti se Bogu i nadati se najboljem.
Podaci Njemačke Vlade za pretpostavljenu Omicron varijantu Covid-19 sugeriraju da će većina „potpuno cijepljenih ljudi “ imati sindrom stečene imunodeficijencije (AIDS)
izazvan Cjepivom Covid-19. Potvrđeno je da se imunološki sustav potpuno cijepljenih ljudi već degradirao u prosjeku 87%.
-
Mirok
- Brigadni General

Da ne kaže samo Nikola....
Ja sam imao navedene simptome u srijedu ,prije tjedan dana.
PCR sam bio pozitivan u ponedjeljak,a jučer mi je određena izolacija do subote, kažu 10 dana.
Znači od srijede prošloga tjedna do jučer sam bio libero !!??
Izolacija mi je propisana pet dana nakon što više nemam simptome,što znači da sam mogao ići i raditi što hoću...
Ja sam imao navedene simptome u srijedu ,prije tjedan dana.
PCR sam bio pozitivan u ponedjeljak,a jučer mi je određena izolacija do subote, kažu 10 dana.
Znači od srijede prošloga tjedna do jučer sam bio libero !!??
Izolacija mi je propisana pet dana nakon što više nemam simptome,što znači da sam mogao ići i raditi što hoću...
Hawk wrote:Ono što je prije 6 mjeseci bila "teorija urote", sada se se dokazuje kao groza stvarnosti.
Procitao sam objavu Robert Koch instituta koja je linkana u originalnom clanku, nigdje se ne spominje ni imunodeficijencija niti ovih 87% (pod taj postotak je jedino navedeno da je 87.3% novih zaraza u Baden-Württembergu Deltom). Ta objava RKI-ja je obican update na korona-situaciju u Njemackoj, nikakva studija ili istrazivanje.
Citajte zalinkane "izvore" u clancima, pogotovo ovakvima, nigdje ne pise da cjepiva uzrokuju AIDS, a i da se to dokaze, takva cinjenica nece tako lako doci na vidjelo.
Volim oružje, volim ga jako,
Da ga nema, jako bih plako,
Osim bullpupova, njih ne volim nikako
Da nestanu bullpupovi ni suze ne bih pustio,
A jbg, sa Njemačkim baš nisan na ti, nije mi uspilo otvoriti na Engleskom, upravo zato san i stavija i jedan i drugi link, zna san da će se neko potruditi.Mauseras wrote: Procitao sam objavu Robert Koch instituta koja je linkana u originalnom clanku, nigdje se ne spominje ni imunodeficijencija niti ovih 87% (pod taj postotak je jedino navedeno da je 87.3% novih zaraza u Baden-Württembergu Deltom). Ta objava RKI-ja je obican update na korona-situaciju u Njemackoj, nikakva studija ili istrazivanje.
Citajte zalinkane "izvore" u clancima, pogotovo ovakvima, nigdje ne pise da cjepiva uzrokuju AIDS, a i da se to dokaze, takva cinjenica nece tako lako doci na vidjelo.
Ali odakle onda Epohi te brojke? Ništa ja ne tvrdim, nego samo propitujem, a slutim da tu ima još za propitivanje.
Hawk wrote:A jbg, sa Njemačkim baš nisan na ti, nije mi uspilo otvoriti na Engleskom, upravo zato san i stavija i jedan i drugi link, zna san da će se neko potruditi.Mauseras wrote: Procitao sam objavu Robert Koch instituta koja je linkana u originalnom clanku, nigdje se ne spominje ni imunodeficijencija niti ovih 87% (pod taj postotak je jedino navedeno da je 87.3% novih zaraza u Baden-Württembergu Deltom). Ta objava RKI-ja je obican update na korona-situaciju u Njemackoj, nikakva studija ili istrazivanje.
Ali odakle onda Epohi te brojke? Ništa ja ne tvrdim, nego samo propitujem, a slutim da tu ima još za propitivanje.
Moze biti da su ih samo bubnuli iz glave. Nekako si mislim da bi za ovako ozbiljnu temu trebali napisat malo duzi clanak.
Volim oružje, volim ga jako,
Tu se slažem. Ali vidi sad ovo, opće ne tražim to, ali mi upane u oko. Drugi izvor ista tema. Nešto se tu dimi, a di ima dima ima i vatre.Mauseras wrote: ... Moze biti da su ih samo bubnuli iz glave. Nekako si mislim da bi za ovako ozbiljnu temu trebali napisat malo duzi clanak.