treban preporuke
Moderator: karabalic
-
Firefighter
- Razvodnik

treban preporuke
pozdrav
namjeravan kupiti zracnu pusku pa me zanima sto mislite za
NORICA LAURONA DREAM RIDER
Speed -305 m/s
Weight -2,9 KG
Total length -1180 mm
Length of barrel - 454 mm
Energy -22,3 -julios
Caliber-4,5 mm
namjeravan kupiti zracnu pusku pa me zanima sto mislite za
NORICA LAURONA DREAM RIDER
Speed -305 m/s
Weight -2,9 KG
Total length -1180 mm
Length of barrel - 454 mm
Energy -22,3 -julios
Caliber-4,5 mm
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: treban preporuke
gdje to ima za kupiti i po kojoj cijeni?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
-
Firefighter
- Razvodnik

-
Firefighter
- Razvodnik

Nisi napisao osnovno, u koju svrhu je budeš koristio?Firefighter wrote:ima li kakva preporuka do 2000kn
Koliko dugo vremenski je budeš koristio...godinu, dvije ili do penzije?
Kolko dijabola misliš ispucati u tom periodu ?? desetak kutija ili jedan "šleper"
Kad se o tome odlučiš možda se nađe netko ili više njih da ti da preporuku pa ti odluči.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

nisam stigao prije napisati, a i BOXI ti je dobro rekao, ako cijena igra ulogu moras znati koliko je to koliko si spreman uloziti, a onda biras izmedju kvalitete i snage...
pogledaj piramidu za nabavku zracnog oruzja... tu si izbalansiraj sto zapravo zelis, opet ponavljam boxi ti je sve napisao, ako zelis pusku koja ce te dugo i pouzdano sluziti onda promisljeno kupuj i nemoj zaliti par stotina extra kuna jer se na kraju ipak isplate. kako netko rece, Skrtica placa dva puta... =)
pogledaj piramidu za nabavku zracnog oruzja... tu si izbalansiraj sto zapravo zelis, opet ponavljam boxi ti je sve napisao, ako zelis pusku koja ce te dugo i pouzdano sluziti onda promisljeno kupuj i nemoj zaliti par stotina extra kuna jer se na kraju ipak isplate. kako netko rece, Skrtica placa dva puta... =)
-
Firefighter
- Razvodnik

koristija bi je u sve moguce svrhe
vremenski da mi izdrzi barem 2 godine
godisnje trosin desetak kutija dijabola od 500 kom
za pusku trenutno mogu izdvojiti 2000kn
vremenski da mi izdrzi barem 2 godine
godisnje trosin desetak kutija dijabola od 500 kom
za pusku trenutno mogu izdvojiti 2000kn
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

za te novce preporucam Dianu Panther 31 kosta ispod 1900kn ako se cijena nije mjenjala...
http://www.monster-rbs.hr/index.php?pag ... t&Itemid=1
pogledaj na netu i ostale trgovine koje prodaju te puske mozda ima negdje jeftinije...
uglavnom svi vrse i dostavu postom ako kupis nesto...
ali ipak bi ja takve stvari dosao osobno kupiti ili dao nekome od povjerenja da mi kupi...
jos ti ostane za kvalitetne Diana High Power diabole...
to je dovoljno kvalitetna puska koja bi ti trebala sluziti najmanje desetljece...
totalno izbalansirana cijena, kvaliteta i snaga ako se mene pita... a i Diana je DIANA! =)
http://www.monster-rbs.hr/index.php?pag ... t&Itemid=1
pogledaj na netu i ostale trgovine koje prodaju te puske mozda ima negdje jeftinije...
uglavnom svi vrse i dostavu postom ako kupis nesto...
ali ipak bi ja takve stvari dosao osobno kupiti ili dao nekome od povjerenja da mi kupi...
jos ti ostane za kvalitetne Diana High Power diabole...
to je dovoljno kvalitetna puska koja bi ti trebala sluziti najmanje desetljece...
totalno izbalansirana cijena, kvaliteta i snaga ako se mene pita... a i Diana je DIANA! =)
-
Firefighter
- Razvodnik

Iman Dianu vec 3 god i tija bi probati neku drugu marku zracne puske
Noricu su mi rekli da je jako dobra i kvalitetna marka
Da li tko tu ima noricu i sto mislite bi li bilo pametno uzeti zracnu pusku te marke
Da li tko tu ima noricu i sto mislite bi li bilo pametno uzeti zracnu pusku te marke
-
Firefighter
- Razvodnik

- Mike_Torello
- Fleet Admiral

imao sam Hunter440 sto je zapravo isto sto i shadow1000 samo s drvenim kundakom... vjeruj mi diana je bolja....
Winchester neznam, ali tu mi je negdje u gamo klasi, ali u svakom slucaju sve su to šljb marke... mislim Winchester je marka
al' ako ju radi kinez ko i crosmana onda se mozes j***t... radije idi s provjerenom puskom i neces fulati.
koju dianu imas?
Edit by k.horvat: Prostak jedan!
Winchester neznam, ali tu mi je negdje u gamo klasi, ali u svakom slucaju sve su to šljb marke... mislim Winchester je marka
al' ako ju radi kinez ko i crosmana onda se mozes j***t... radije idi s provjerenom puskom i neces fulati.
koju dianu imas?
Edit by k.horvat: Prostak jedan!
Firefighter wrote:Iman Dianu vec 3 god i tija bi probati neku drugu marku zracne puske
imas PM
I might bite, if you are not polite!
-
Firefighter
- Razvodnik

Sjedni na charter liniju i dođi u Bistru, imaš dosta toga za probati pa si izaberi koja ti najbolje paše.Firefighter wrote:Iman Dianu vec 3 god i tija bi probati neku drugu marku zracne puske
Što se tiče Norice, i ja bih je htio probati jer je nikad nisam imao u "rukama".
-
Firefighter
- Razvodnik

Diana o kojoj govorin nije moja nego od oca
pa mi se ne slusaju predavanja svaki put kad je uzmen u ruke
ako me razumite
pa mi se ne slusaju predavanja svaki put kad je uzmen u ruke
ako me razumite
Onda kupi gamo shadov 1000 i imaš za gađati "konzerve" i za pest control. To ti je u toj cijeni.
Ili dodaj 500-tinjak kunića i kupi Diada 52 ili još bolje hatsan Torpedo 155 u cal 6,35 i tamani što god hoćeš ...od meta, konzervi, štakora, limenih bačvi i inih objekata. tatu pusti nek se on igra sa svojom pljucom (kad nema ništa pametnije....napr da mu neka teta sjedi u krilu). između dobre pljuce i dobre p****ke ja bih ipad izabrao dobru pi**u pa makar mi samo sjedila u krilu i zabavljala me bez ikakvih drugih nastranosti.
(sad bum valjda opet dobil opomenu za nepristojnost ???? )
Ili dodaj 500-tinjak kunića i kupi Diada 52 ili još bolje hatsan Torpedo 155 u cal 6,35 i tamani što god hoćeš ...od meta, konzervi, štakora, limenih bačvi i inih objekata. tatu pusti nek se on igra sa svojom pljucom (kad nema ništa pametnije....napr da mu neka teta sjedi u krilu). između dobre pljuce i dobre p****ke ja bih ipad izabrao dobru pi**u pa makar mi samo sjedila u krilu i zabavljala me bez ikakvih drugih nastranosti.
-
Firefighter
- Razvodnik

jos cu obici par ducana da vidin koja mi najvise pase od ovih sto ste naveli
pa van javin sto san odlucija i ako imate jos koju preporuku recite
hvala svim sto ste pomogli
pa van javin sto san odlucija i ako imate jos koju preporuku recite
hvala svim sto ste pomogli
Moras paziti kad imas pilu u krilu!BOXI wrote:između dobre pljuce i dobre p****ke ja bih ipad izabrao dobru pi**u pa makar mi samo sjedila u krilu i zabavljala me bez ikakvih drugih nastranosti.
-
Firefighter
- Razvodnik