Pozdav!
-
Liquid_HerO
- Civil

Pozdav!
Pozdrav svima,
Da puno ne pisem o sebi mislim da je bolje staviti par slika na sto trosim novce
.
Glock 19 gen 5 s Trijicon HD nocnim ciljanicima. Futrola za unutrasnje skriveno nosenje je od ANR design americkog proizvodjaca i rezervni spremnik je na Neo Mag dzepnom nosacu. Trenutno je iz G19 ispaljeno oko 1700 metaka.
CZ Shadow 2 je skroz serijski i za sad nemam zelju nista mijenjati jer je za mene savrsen. Kupljen je za zabavu ali mi se sve vise svidja ideja nekog natjecanja tako da mogu vidjeti kolko sam los
. Trenutno je iz Sadow 2 ispaljeno oko 400 metaka jer je kupljen prije cca 2 tjedna.
P.S. zao mi je za kvalitetu slika jer vidim da je dopustena velicina od maksimalno 1MB.
Da puno ne pisem o sebi mislim da je bolje staviti par slika na sto trosim novce
Glock 19 gen 5 s Trijicon HD nocnim ciljanicima. Futrola za unutrasnje skriveno nosenje je od ANR design americkog proizvodjaca i rezervni spremnik je na Neo Mag dzepnom nosacu. Trenutno je iz G19 ispaljeno oko 1700 metaka.
CZ Shadow 2 je skroz serijski i za sad nemam zelju nista mijenjati jer je za mene savrsen. Kupljen je za zabavu ali mi se sve vise svidja ideja nekog natjecanja tako da mogu vidjeti kolko sam los
P.S. zao mi je za kvalitetu slika jer vidim da je dopustena velicina od maksimalno 1MB.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Re: Pozdav!
Liquid_HerO wrote: CZ Shadow 2 je skroz serijski i za sad nemam zelju nista mijenjati jer je za mene savrsen. Kupljen je za zabavu ali mi se sve vise svidja ideja nekog natjecanja tako da mogu vidjeti kolko sam los :.
Shadow 2 je idealan pistolj za ipsc, ali takodjer jako dobar za klasicno streljastvo.
Sad se samo uclani u streljacki klub, koji je aktivan, i cekaj sezonu natjecanja.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
sad kreni pucati IPSC pa ćeš vidjeti da je pištolj najmanji trošakLiquid_HerO wrote: Da puno ne pisem o sebi mislim da je bolje staviti par slika na sto trosim novce.
Put your money where your mouth is.
-
Liquid_HerO
- Civil

Izmedju ostaloga to je i bio razlog za kupovinu Shadow 2 ako bi se zelio jednog dana natjecati u nekoj disciplini. Kolko vidim preporuka za ljude iz Zagreba koji bi zeljeli probati IPSC je klub Bastion iz Karlovca?jolly wrote:Liquid_HerO wrote: CZ Shadow 2 je skroz serijski i za sad nemam zelju nista mijenjati jer je za mene savrsen. Kupljen je za zabavu ali mi se sve vise svidja ideja nekog natjecanja tako da mogu vidjeti kolko sam los :.![]()
Shadow 2 je idealan pistolj za ipsc, ali takodjer jako dobar za klasicno streljastvo.
Sad se samo uclani u streljacki klub, koji je aktivan, i cekaj sezonu natjecanja.
-
Liquid_HerO
- Civil

Na zalost ne mogu ti pomoci jer nisam imao priliku probati SA Shadow 2berbenn wrote:Sto je bolje, shadow 2 sa SA akcijom, ili SA/DA?
-
Liquid_HerO
- Civil

Kad sam usao u ovaj "hobi" znao sam da nece biti jeftino ali ako vec pokusavam tjedno 100-200 metaka ispucati zasto onda to ne bi radio s vecim ciljemtimmy75 wrote:sad kreni pucati IPSC pa ćeš vidjeti da je pištolj najmanji trošakLiquid_HerO wrote: Da puno ne pisem o sebi mislim da je bolje staviti par slika na sto trosim novce.
Iskreno, ja ne vidim razloga za kupovinu Shadow 2 SA kraj Tactical Sporta 2, koji je bolji pištolj.berbenn wrote:Sto je bolje, shadow 2 sa SA akcijom, ili SA/DA?
Ako netko puca produkciju, treba mu obični Shadow 2, za standard i precizno bolji je TS2.
Put your money where your mouth is.