Invazija Ukrajine
Re: Invazija Ukrajine
Jedino što je još jednom stopostotno potvrđena je hiperprodukcija lažnih vijesti zapadnih zemalja i utvrda “demokracije”
I ovaj sukob je iz iste kuhinje kao i “korona”
Osobno mišljenje o ovom sukobu je…meh…ono što bi mi bilo drago je sa se rat prelije na kanadu, britaniju i sjeverne države SAD-a…zapravo da ih porokaju nuklearkama mirno bih spavao.
Osobno mišljenje o ovom sukobu je…meh…ono što bi mi bilo drago je sa se rat prelije na kanadu, britaniju i sjeverne države SAD-a…zapravo da ih porokaju nuklearkama mirno bih spavao.
Kolega, željeti bilo kome rat, nuklearne bombe...bez uvrede, ali imaš nekih problema, stvarno u najboljoj namjeri ti savjetujem da potražiš pomoć.frulica wrote:Jedino što je još jednom stopostotno potvrđena je hiperprodukcija lažnih vijesti zapadnih zemalja i utvrda “demokracije”
Put your money where your mouth is.
Hvala na brizi, moj stav se temelji isključivo na činjenicama da su sve te zemlje po svijetu ubile daleko više ljudi i to sve u ime demokracije. Tako da ne beri brigu i prati CNN I BBC…
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Kako misliš da bi imao uvjete za život nakon takvoga nuklearnoga armagedona?frulica wrote:Jedino što je još jednom stopostotno potvrđena je hiperprodukcija lažnih vijesti zapadnih zemalja i utvrda “demokracije”
Mogu shvatiti da bi se htio riješiti nekih političkih elita,ali izbrisati nuklearnim oružjem cijele države,narode i kontinente ?
I tko bi trebao vladati nakon takvoga rješenja.......putin,"mirotvorac" ?
Mirok…pa naravno da kada govorim o protivljenju državama, govorim o političkim establišmentima, elitama koje postavljaju njihove narative i shvaćanja kao jedine ispravne. Nitko normalan ne želi eliminaciju ljudi, koji u većini i ne podržavaju razaranja koje njihove vlade čine po svijetu.
Putin je minijaturni Staljin i pod njegovom čizmom i čizmom njegovih oligarskih podanika bi bilo još gore u to nema sumnje.
I kada govorim o nuklearnim armagedonima, govorim o hipotetskim distopijskim gledanjima….Neki spominju moju želju za tim….što reći.
Ukrajinci će se obraniti…onaj koji se brani je uvijek u prednosti, okupacije nikad nemogu biti dugog vijeka.
Opet kažem….manje praćenja kontroliranih medija i zdravije će se sagledati uzroci i posljedice ovog, a i prethodnih sukoba.
Putin je minijaturni Staljin i pod njegovom čizmom i čizmom njegovih oligarskih podanika bi bilo još gore u to nema sumnje.
I kada govorim o nuklearnim armagedonima, govorim o hipotetskim distopijskim gledanjima….Neki spominju moju želju za tim….što reći.
Ukrajinci će se obraniti…onaj koji se brani je uvijek u prednosti, okupacije nikad nemogu biti dugog vijeka.
Opet kažem….manje praćenja kontroliranih medija i zdravije će se sagledati uzroci i posljedice ovog, a i prethodnih sukoba.
- Marin Bralic
- Skupnik

E sad jos jednom PAZLJIVO procitaj sto si napisao…frulica wrote:Osobno mišljenje o ovom sukobu je…meh…ono što bi mi bilo drago je sa se rat prelije na kanadu, britaniju i sjeverne države SAD-a…zapravo da ih porokaju nuklearkama mirno bih spavao.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moj upis se vodi sa premisom da svi oni koji uzrokuju ratove u svijetu dobiju te iste u svom dvorištu i ako se porokaju nuklearkama neću plakati radi toga, daleko od toga da to neće utjecati na mene.Marin Bralic wrote:E sad jos jednom PAZLJIVO procitaj sto si napisao…
E sad ako vi ne vidite licemjerstvo tih istih medija u pogledu Ukrajine i invazija po bliskom istoku i rušenje poredaka u južnoj icentralnoj americi…e onda jbg. budite u tom uvjerenju.
- Marin Bralic
- Skupnik

S jedne strane pises: “Nitko normalan ne zeli eliminaciju ljudi…”, a s druge strane zazivas koristenje nuklearnog oruzja.
Nuklearno oruzje je oruzje koje je prvenstveno zamisljeno za eliminaciju pojedinaca, jel tako?!
Sorry, ali sam si se diskvalificirao prvotnim postom, barem u mojim ocima.
Ozbiljna osoba ne pise takve postove.
Nuklearno oruzje je oruzje koje je prvenstveno zamisljeno za eliminaciju pojedinaca, jel tako?!
Sorry, ali sam si se diskvalificirao prvotnim postom, barem u mojim ocima.
Ozbiljna osoba ne pise takve postove.
Evo čitam da je budala naredila pripremu nuklearnog arsenala.
Nadam se da je u Ruskoj vojsci dovoljno pametnih generala i da su dobro proučili Valkire. Da ne ponove grešku i ovaj put donesu veću aktovku.
Nadam se da je u Ruskoj vojsci dovoljno pametnih generala i da su dobro proučili Valkire. Da ne ponove grešku i ovaj put donesu veću aktovku.
-
Mirok
- Brigadni General

Moje je mišljenje da je to prva naznaka slabosti putina.
Ne ide mu po volji na vojnome planu,još manje na međunarodnome,ekonomskom,političkom....,pa onda ko mala djeca,znaš ja ću pozvati starijega brata da vas istuče.
Problem je međutim što je ovdje luđak sa nuklearnim oružjem i ne znaš što možeš od njega očekivati.
Ali uvjeren sam da je i on sam svjestan da bi upotreba atoma bila Rubikon koji je prešao i da bi i šteta za njega bila nepopravljiva na isti način.
Ne ide mu po volji na vojnome planu,još manje na međunarodnome,ekonomskom,političkom....,pa onda ko mala djeca,znaš ja ću pozvati starijega brata da vas istuče.
Problem je međutim što je ovdje luđak sa nuklearnim oružjem i ne znaš što možeš od njega očekivati.
Ali uvjeren sam da je i on sam svjestan da bi upotreba atoma bila Rubikon koji je prešao i da bi i šteta za njega bila nepopravljiva na isti način.
Moje mišljenje je da je Putin pukao i spreman je na sve. Izgubio se, poludio.
Kao što sam napisao. Nije jak, fali mu ljudstva, financija i tehnike. Očito ne samo novije, nego bilo kakve. Opskrba i logistika skoro pa ne postoji, nema čime. Za one stare kante u statistici je upitno mogu li upaliti motore zimi, a gdje je još voziti ih.
Ruska vojska je pretrpjela ogromne gubitke i gube rat. I to ga frustira. Veliki moćni medo se raspao u tjedan dana. Pred očima čitavog svijeta.
Tko zna što će frustrirani ego manijak napraviti. Izgubio je razum. Pa poslušaj mu govore. Totalno iracionalno, kao iz druge galaksije.
Kao što sam napisao. Nije jak, fali mu ljudstva, financija i tehnike. Očito ne samo novije, nego bilo kakve. Opskrba i logistika skoro pa ne postoji, nema čime. Za one stare kante u statistici je upitno mogu li upaliti motore zimi, a gdje je još voziti ih.
Ruska vojska je pretrpjela ogromne gubitke i gube rat. I to ga frustira. Veliki moćni medo se raspao u tjedan dana. Pred očima čitavog svijeta.
Tko zna što će frustrirani ego manijak napraviti. Izgubio je razum. Pa poslušaj mu govore. Totalno iracionalno, kao iz druge galaksije.
-
Mirok
- Brigadni General

Danas-sutra,ne znam što ta budala misli tko će njega uopće htjeti saslušati,razgovarati,dogovarati se sa njim ?
Tko će mu vjerovati?
Posljedice ovoga rata svi ćemo osjetiti,a naročito visoku cijenu će platiti običan narod u Rusiji.
Tko će mu vjerovati?
Posljedice ovoga rata svi ćemo osjetiti,a naročito visoku cijenu će platiti običan narod u Rusiji.
Slazem se.Isto misljenje imam.Niti navijam za zapad niti za Putina, jer mislim da su ista bagra i svaki igrac glumi svoju ulogu, a najebat ce opet sirotinja .Ukrajina je po mom misljenju samo kolateralna zrtva prizeljkivanog moguceg veceg sukoba i nestabilnosti u sviijetu, koji zapad ocito prizeljkuje vec odavno.Koji su ciljevi toga kad bih pisao moje skromno misljenje,otislo bi predaleko a nebi bilo koristi.frulica wrote:Jedino što je još jednom stopostotno potvrđena je hiperprodukcija lažnih vijesti zapadnih zemalja i utvrda “demokracije”
Ovaj je totalno poludio, stavlja nuklearne snage u pripravnost.
Čovjek govorom, govorom tijela, mimikom, izborom riječi govori da je totalno odvojen od svijeta.
Nažalost dogodilo se kao i sa svim diktatorima, izgubio je totalno vezu za stvarnošću, car je gol, ali za sad to nitko ne smije reći. Nadam se da će Rusi smoći nekako snage pa da netko iz mase vikne: "car je gol".
Preporuka za pročitati knjigu dr. Mije Mirkovića, inače Istrijan s doktoratom ekonomije iz Frankfurta.
Knjiga se zove: "Glavni uzroci gospodarske zaostalosti slavenskih naroda" i njegova je doktorska dizertacija pisana na njemačkom prije gotovo 100 godina. Ima par nelogičnosti i metodoloških nedostataka ali je istovremeno nevjerojatno aktualna i danas.
Dosta se govori od slavenskoj, poglavito pravoslavnoj fascinaciji jednim vođom, mesijanskim spasiteljem, izabranim narodom, preziranju poduzetništva, preziranju racionalizma, utjecaju i povezanosti vjere (nažalost crkve) s gospodarskim i socijalnim životom i sl. Masu stvari koje sam tamo pročitao sam prepoznao kod Putina i Rusa, Srba, ali nažalost masa loših stvari da se prepoznati i kod Hrvata.
Čovjek govorom, govorom tijela, mimikom, izborom riječi govori da je totalno odvojen od svijeta.
Nažalost dogodilo se kao i sa svim diktatorima, izgubio je totalno vezu za stvarnošću, car je gol, ali za sad to nitko ne smije reći. Nadam se da će Rusi smoći nekako snage pa da netko iz mase vikne: "car je gol".
Preporuka za pročitati knjigu dr. Mije Mirkovića, inače Istrijan s doktoratom ekonomije iz Frankfurta.
Knjiga se zove: "Glavni uzroci gospodarske zaostalosti slavenskih naroda" i njegova je doktorska dizertacija pisana na njemačkom prije gotovo 100 godina. Ima par nelogičnosti i metodoloških nedostataka ali je istovremeno nevjerojatno aktualna i danas.
Dosta se govori od slavenskoj, poglavito pravoslavnoj fascinaciji jednim vođom, mesijanskim spasiteljem, izabranim narodom, preziranju poduzetništva, preziranju racionalizma, utjecaju i povezanosti vjere (nažalost crkve) s gospodarskim i socijalnim životom i sl. Masu stvari koje sam tamo pročitao sam prepoznao kod Putina i Rusa, Srba, ali nažalost masa loših stvari da se prepoznati i kod Hrvata.
Put your money where your mouth is.
-
Mirok
- Brigadni General

Kažeš da je Ukrajina samo kolateralna žrtva?Darko11 wrote:Slazem se.Isto misljenje imam.Niti navijam za zapad niti za Putina, jer mislim da su ista bagra i svaki igrac glumi svoju ulogu, a najebat ce opet sirotinja .Ukrajina je po mom misljenju samo kolateralna zrtva prizeljkivanog moguceg veceg sukoba i nestabilnosti u sviijetu, koji zapad ocito prizeljkuje vec odavno.Koji su ciljevi toga kad bih pisao moje skromno misljenje,otislo bi predaleko a nebi bilo koristi.frulica wrote:Jedino što je još jednom stopostotno potvrđena je hiperprodukcija lažnih vijesti zapadnih zemalja i utvrda “demokracije”
A tko je onda glavna,najveća žrtva?
Kolateralna zrtva viseg cilja.Vidit cemo,mozda budemo i svi mi.Osim toga Putin jos uvijek nije ucinio nista tako strasno usporedjujuci ga i sa nedavnom povijescu.Smanjite ribu.Zna se ko je dosad bacio dvije atomske bobme svijesno i namjerno ubivsi 200 000 nevinih civila, a vidit cemo hoce li ponovno pokazati svoje pravo lice .Putin na ljestvici najvecih zlocinaca u samo zadnjih 80 godina, nebi bio ni na stotom mjestu.Zasad.Mirok wrote: A tko je onda glavna,najveća žrtva?
Kako si se samo toga sjetio.... ali znas na jdedan novcic nikada sam ne zvecka !!IB43 wrote:............. da su dobro proučili Valkire. Da ne ponove grešku i ovaj put donesu veću aktovku.
Nemoguće je Nemoguće
Mate Balota je bio genije, na zalost vecina toga je kod na PRAVILO a ne izuzetak...timmy75 wrote:... dr. Mije Mirkovića, inače Istrijan s doktoratom ekonomije iz Frankfurta.
Knjiga se zove: "Glavni uzroci gospodarske zaostalosti slavenskih naroda"
Nemoguće je Nemoguće