Streljana Stobreć
- G man SPOTTER
- Pozornik

Streljana Stobreć
Jel itko zna kad radi Streljana Stobreč. Na broj telefona se nitko ne javlja (11 jutro sam probao, probat ću još oko 3 i 4 popodne) , a radno vrijeme ne piše. Na Google Maps kontakt, nije od Streljane Stobreč nego od Firme za strance i njihovo gađanje iz oružja. Pa pitam da mogu lovačkim pištoljem gađat
Umri muški je Božićni film.
-
Redneck1602
- Civil

Re: Streljana Stobreć
Ej bok. također pokušavam nać streljanu ali za pušku ,i tio sam njih pitat ali nikako ih dobit. Jeli znaš možda ima li još koja streljana u okolici možda?
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Za pusku centralnog paljenja, streljane su, zagreb vrapcanski, osijek pampas, ritosa target istra.. Sve drugo su mjesta za vjezbe gadjanja ako to ima pojedino loviste.
U rijeci je streljana jos uvijek privremeno zatvorena, sad ulazi u trecu godinu od zatvaranja.
U rijeci je streljana jos uvijek privremeno zatvorena, sad ulazi u trecu godinu od zatvaranja.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Turn better into best!
Ima li kakav kontakt broj, treba li se najaviti, Imaju li službene stranice?AR15 fan wrote:Čazma ima do 100 metara za pušku... 50 kuna sat ako tko voli nek izvoli
U Hrvatskoj je sve u domeni neke mistike i gatanja iz graha kada se govori o streljanama.
Utorak i petak od 14:00 do 18:00, subota 09:00 do 14:00. Pogledaš na Facebooku SD Čazmatrans Čazma i tamo bude redovito objava ako streljana ne radi ili ako je natjecanje.frulica wrote:A što će meni Ritoša, pa neću iz Zagreba ići u Istru.
E ovo su informacije…hvala.AR15 fan wrote:Utorak i petak od 14:00 do 18:00, subota 09:00 do 14:00. Pogledaš na Facebooku SD Čazmatrans Čazma i tamo bude redovito objava ako streljana ne radi ili ako je natjecanje.frulica wrote:A što će meni Ritoša, pa neću iz Zagreba ići u Istru.