Streljivo proizvedeno u Hrvatskoj
Re: Streljivo proizvedeno u Hrvatskoj
Potražnja i na drugome mjestu ukazuje na rečeno i to je prilika.
Interesantno je kako nama "ne treba" ništa,sve dok se nešto ne dogodi.
Eto, ni zemaljska PZO nije trebala,a gle frku iznenada.
Interesantno je kako nama "ne treba" ništa,sve dok se nešto ne dogodi.
Eto, ni zemaljska PZO nije trebala,a gle frku iznenada.
Sve stoji ali nije to baš samo tak kak si je mali Ivek zamislil
ajmo napravit tvornicu . Danas da imaš novce i platiš strojeve i halu dobit ćeš ih za 2-3 godine,
a najveći problem je tko će tamo raditi da to sve i skupiš. To je posao na traci u proizvodnji a pitaj malo klince danas tko bi uopće htio raditi
a još manje u tvvornici .Svi bi bili direktori ,manageri, pjevčice ,kurve i influenceri ono malo pametnih gleda čim prije da zbriše
u neku normalnu državu gdje ti ustaše i partizani i stranačka pripadnost nacionalnost i boja kože ne određuju život nego
diploma i stručnost.
ajmo napravit tvornicu . Danas da imaš novce i platiš strojeve i halu dobit ćeš ih za 2-3 godine,
a najveći problem je tko će tamo raditi da to sve i skupiš. To je posao na traci u proizvodnji a pitaj malo klince danas tko bi uopće htio raditi
a još manje u tvvornici .Svi bi bili direktori ,manageri, pjevčice ,kurve i influenceri ono malo pametnih gleda čim prije da zbriše
u neku normalnu državu gdje ti ustaše i partizani i stranačka pripadnost nacionalnost i boja kože ne određuju život nego
diploma i stručnost.
Ovih dana sam čuo da je značajno poraslo zanimanje za članstvo u streljačkim udrugama. I vrijeme je da ljudi shvate da je "flower-power" i slične NGO nebuloze recept za sluganstvo i kmetstvo.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 19 times
Mislim da sad u EU, niko vise ne razmislja o restrikcijama za posjedovanje oruzja u gradjana.Onty wrote:Ovih dana sam čuo da je značajno poraslo zanimanje za članstvo u streljačkim udrugama. I vrijeme je da ljudi shvate da je "flower-power" i slične NGO nebuloze recept za sluganstvo i kmetstvo.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Ljudska glupost i svemir su beskonačni.
Moj savjet kupuj dok ima jer sve cijene idu gore od goriva,hrane metaka ,oružja .
Do prije par mjesci sam se smijao pobornicima Zombi apokalipse i sličnih pokreta u USA a sad mi se čini da ću krenuti njihovim stopama.
Samo neznam di ću sa toliko kvasca brašno i metkovi još i može stajati ali kvasac germa pun frižider.

Moj savjet kupuj dok ima jer sve cijene idu gore od goriva,hrane metaka ,oružja .
Do prije par mjesci sam se smijao pobornicima Zombi apokalipse i sličnih pokreta u USA a sad mi se čini da ću krenuti njihovim stopama.
Samo neznam di ću sa toliko kvasca brašno i metkovi još i može stajati ali kvasac germa pun frižider.
E ,stari moj,kod apokalipse ti i struje nestane,pa ode tvoja germa!
A i nekima meso u škrinjama
Ipak mislim da do toga neće doći
A i nekima meso u škrinjama
Ipak mislim da do toga neće doći
Generator i dizel je u bačvi a pajceki su u šumi ali mislim da ću ipak više metaka skupiti nego germe
jer si u pravu kad nema struje ode sve u k..
jer si u pravu kad nema struje ode sve u k..
matezg1 wrote:Ljudska glupost i svemir su beskonačni.
Samo neznam di ću sa toliko kvasca brašno i metkovi još i može stajati ali kvasac germa pun frižider.![]()
Rezervna lokacija je full spremna i opremljena.Nabavna za karabin se vadi.Supruga koja nikad u životu nije dotaknula oružje i jedva tda je olerirala moj hobi, samo je jedan dan rekla, da želi naučiti osnove, za zlu ne trebalo i krenula sa obukom. Radi unutarnjeg mira, kaže
Ludo vrijeme, ludo.
μολὼν λαβέ
Sada kada će ti žena biti naoružana i opasna,morati ćeš pripaziti Lemi
Bravo za suprugu!
Bravo za suprugu!
Problem germe je rješen Digo kvasac u vrećicama , netreba škrinja niti generator
a neki dan sam radio kruh bez kvasca i za silu može se pojesti ali je malo tvrd
Šator vreće za spavanje ,konzerve i zaliha pive ,vina , rakije i cigareta kad počne nuklearna razmjena
da mogu u miru gledati s balkona i pozvati susjede čevapa i mesa uvijek ima .
a neki dan sam radio kruh bez kvasca i za silu može se pojesti ali je malo tvrd
Šator vreće za spavanje ,konzerve i zaliha pive ,vina , rakije i cigareta kad počne nuklearna razmjena
da mogu u miru gledati s balkona i pozvati susjede čevapa i mesa uvijek ima .
Biti će to lijepo sa balkona gledati.
Tim više što nuklearke eksplodiraju iznad zemlje,pa ćeš imati lijep pogled.
Možda i da naplatiš pogled ?
Tim više što nuklearke eksplodiraju iznad zemlje,pa ćeš imati lijep pogled.
Možda i da naplatiš pogled ?
Odavno imam staru kućicu u brdu, u totalnoj pripizdini gdje se može samo pješice i helikopterom. Ozbiljno razmišljam da uzmem malo više tjestenine, riže i konzervi i na magarcu odnesem gore. Streljiva za PAP i karabin imam, kao i materijala za punjenje sačmenog. Ne bi bilo loše spakovati dio sa strane. Kako sam u službi, nadam se da ću dobiti što adekvatnije od naoružanja ako zatreba.
Iggy wrote:Odavno imam staru kućicu u brdu, u totalnoj pripizdini gdje se može samo pješice i helikopterom. Ozbiljno razmišljam da uzmem malo više tjestenine, riže i konzervi i na magarcu odnesem gore. Streljiva za PAP i karabin imam, kao i materijala za punjenje sačmenog. Ne bi bilo loše spakovati dio sa strane. Kako sam u službi, nadam se da ću dobiti što adekvatnije od naoružanja ako zatreba.

Put your money where your mouth is.
Koliko se ljudi sprema u šumu,izgleda da će ojačati partizanki pokret.
Mislim da je Kalinić bio u pravu najsigurnije je na Novom Zelandu ,kod nas možda otoci
ali ako do toga dođe iskreno nebi volio preživjeti tako da pogled s balkona -neprocjenjivo.
Bar znam da neće kredite naplatiti
ali ako do toga dođe iskreno nebi volio preživjeti tako da pogled s balkona -neprocjenjivo.
Bar znam da neće kredite naplatiti
Nažalost koliko vidim,ništa se kod nas ne dešava,ne planira po pitanju ovih svih događanja.
Ništa se ne čini po pitanju samodostatnosti.
Ni proizvodnja hrane,ni stabilizacija ekonomije i proizvodnje,ni osposobljavanja pojedinaca za obranu......
Ništa se ne čini po pitanju samodostatnosti.
Ni proizvodnja hrane,ni stabilizacija ekonomije i proizvodnje,ni osposobljavanja pojedinaca za obranu......
Dešava se ,nestaje suncokretovog ulja a Švabama je već nestašica ulja i drek papira ,
pametnom dosta .2-3 bačve dizela ili benzina si natočite jer bi ovo moglo i do 20kn po litri
brašna 25-50kg nevjerujem da će nestati svega ali će biti jako skupo, konzervi pršuta sira i ostalih delicija
nije na odmet.
pametnom dosta .2-3 bačve dizela ili benzina si natočite jer bi ovo moglo i do 20kn po litri
brašna 25-50kg nevjerujem da će nestati svega ali će biti jako skupo, konzervi pršuta sira i ostalih delicija
nije na odmet.
Samo,kuda sa time ?matezg1 wrote:Dešava se ,nestaje suncokretovog ulja a Švabama je već nestašica ulja i drek papira ,
nije na odmet.
U stanu recimo ?
Vrijeme je da se djeca osamostale ili još bolje dobar izgovor da je stan premali pa možeš više vremena provoditi
na streljani,roštilj i ostale izvanškolske aktivnosti
na streljani,roštilj i ostale izvanškolske aktivnosti