Roland Special
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Re: Roland Special
ja mrzim sarafanje i kucni gansmiting! Potpuno te razumijem!timmy75 wrote: samo sam s vremenom shvatio da puno više uživam u pucanju nego šarafanju.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Meni nije šerafanje stavljanje lampe ili crvene točke
ugraditi samostalno okidač, podesiti, mjenjati... to je već nešto što sam ne radim jer ne želim petljati za sada. Nismo svi sportski strijelci, neki nose za samoobranu. Neki su pak aktivni vojnici, policajci koji trebaju reflekse i s time rade i vježbaju. Nekome je cool factor pa stavi.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Meni je muka, vec ocistiti, a kamoli sta vise... Ali se prisilim kad moram.
Turn better into best!
ACRO P2 mi je ultimativna optika, ali sumnjam u opravdanost vanjskih gabarita na pištoljima koji nisu full size odnosno duty...
Sumnjam i ja, ali ovo je čista tehnička znatiželja. Nisam pištoljski tip i ovo mi je jedini pištolj, a uvijek treba nešto petljati.