MCK KIT - SPRINGFIELD ARMORY 9MM/.40 MICRO CONVERSION KIT
MCK KIT - SPRINGFIELD ARMORY 9MM/.40 MICRO CONVERSION KIT
PozdraF društvo. Već neko vrijeme me "svrbe" neki novci i ideja o konverziji pištolja u mali "karabin". Naime, našao sam ovaj MCK mikro kit za xdm-a ali neznam kako je to, ili dali uopće je, regulirano u našem zakonu pa samim tim i dali je dozvoljeno imati. Cijev nije užljebljena niti fiksna (dali je to važno?) i da se pomicati tj.podešavati po dužini cijevi pištolja od 3.8 pa na dalje. Može se čak i skinuti ako imaš cijev sa navojem pa imaš prigušivać (naravno...ne kod nas, to znam). Molim savjet.
Re: MCK KIT - SPRINGFIELD ARMORY 9MM/.40 MICRO CONVERSION KI
Nisu nesto ti converz. kitovi zalili se svi na zastoje, a i koštaju kao taj pištolj , bilo je ronisa na las streljani za probati!Mirok wrote:Treba biti oprezan sa time.
Treba pripaziti na tih 60 cm koje propisuje Zakon.
Ako je ukupna dužina ( sa otvorenim kundakom) kraća od 60 onda može a ako je duža od 60 prelazi u dugo vatreno oružje pa onda podliježe čl.7 st.8 i prelazi u A kategoriju.
Je, full otvoren je taman 59,5 cm. To i je firma koja je radila Ronisa i ovo je ustvari Micro Ronis gen.2 samo kaj se sad zove MCK i dosta ga hvale po netu, kako kvalitetu, tako i cijenu.fricky wrote:Nisu nesto ti converz. kitovi zalili se svi na zastoje, a i koštaju kao taj pištolj , bilo je ronisa na las streljani za probati!Mirok wrote:Treba biti oprezan sa time.
Treba pripaziti na tih 60 cm koje propisuje Zakon.
Dok kupiš pištolj i conversion kit... skoro pa i kupiš PCC