Online trgovina Eu, sa dostavom

Odjeća, obuća, lovačka i vojnička oprema, oprema za preživljavanje...
Post Reply
Soldier1210
Pozornik
Pozornik

Online trgovina Eu, sa dostavom

Post by Soldier1210 » 03 Feb 2023, 13:27

Poz ima li neka dobra online trgovina iz eu da ima dobar izbor opreme, npr cizme, balističke prsluke, opremu ostalu a da salju za BiH?

Stargazer
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Re: Online trgovina Eu, sa dostavom

Post by Stargazer » 03 Feb 2023, 14:24

Soldier1210 wrote:Poz ima li neka dobra online trgovina iz eu da ima dobar izbor opreme, npr cizme, balističke prsluke, opremu ostalu a da salju za BiH?
Ovisi sta ti treba, varuste.net ima super stvari. Kod njih mozes uzet vise manje sve. Ja sam vise puta od njih narucio za Hrvatsku bez problema.

Kad kazes balisticke prsluke pretpostavljam da mislis na ploce. Tu ti je vjerovatno najpouzdanija firma protection group denmark. Ali otkad je krenio rat u Ukrajini, skoro je nemoguce naci ista balisticke zastite u EU.
https://protectiongroupdenmark.com/
Od njih bi preporucio ili 3++ ili 4 plate. Za plate carrier si mozes uzet bilo sto da je udobno, na varuste imaju ok izbor.

Doduse ne znam kakav je bosanski zakon za uvoz toga posto nije u EU.

Soldier1210
Pozornik
Pozornik

Post by Soldier1210 » 03 Feb 2023, 18:54

Stargazer wrote:
Soldier1210 wrote:Poz ima li neka dobra online trgovina iz eu da ima dobar izbor opreme, npr cizme, balističke prsluke, opremu ostalu a da salju za BiH?
Ovisi sta ti treba, varuste.net ima super stvari. Kod njih mozes uzet vise manje sve. Ja sam vise puta od njih narucio za Hrvatsku bez problema.

Kad kazes balisticke prsluke pretpostavljam da mislis na ploce. Tu ti je vjerovatno najpouzdanija firma protection group denmark. Ali otkad je krenio rat u Ukrajini, skoro je nemoguce naci ista balisticke zastite u EU.
https://protectiongroupdenmark.com/
Od njih bi preporucio ili 3++ ili 4 plate. Za plate carrier si mozes uzet bilo sto da je udobno, na varuste imaju ok izbor.

Doduse ne znam kakav je bosanski zakon za uvoz toga posto nije u EU.
Hvala na odgovoru, zanima me kada si narucio da li si se morao log-ovati pa naruciti ili si samo isao checkout pa onda upisao adresu i platio i tjt, bez logovanja?

Stargazer
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by Stargazer » 03 Feb 2023, 18:56

U Varuste mozes naruciti bez logiranja, makar ako se ulogiras cesto ti znaju imat popuste koje ti jave na mail, i to do 20%.

Za protection group denmark stvarno ne mogu reci jer jako davno sam kupovo od njih, keramicki plateovi traju dok te ne pogode ako ih dobro cuvas.

Soldier1210
Pozornik
Pozornik

Post by Soldier1210 » 03 Feb 2023, 19:00

Stargazer wrote:U Varuste mozes naruciti bez logiranja, makar ako se ulogiras cesto ti znaju imat popuste koje ti jave na mail, i to do 20%.

Za protection group denmark stvarno ne mogu reci jer jako davno sam kupovo od njih, keramicki plateovi traju dok te ne pogode ako ih dobro cuvas.
Da mislio sam za Varuste ali ne mogu pronaci gdje se registrivati pa zato pitam za naručivanje bez logiranja.
Hvala poz

Stargazer
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by Stargazer » 03 Feb 2023, 19:02

Napravi ti account ako odaberes pri prvoj narudzbi.

Post Reply