CZ 457 MTR 22LR
Re: CZ 457 MTR 22LR
Jbg svaki put su nam drugaciji uvjeti, ili vjetar ili drugi nizi stol ko ovaj puta i tako. Od slijedeceg puta krecemo lezecki i na 100 pa da vidimo. Lagano se suzava izbor streljiva pa cemo nesto odabrati i rokati. 
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Mislim da na 100m baš mora biti municija za 100m,tipa R100 ili dr.
Mada ,kada se već proba,možda probati i kakve rezultate daje municija koja je za 50m namijenjena...?
Mada ,kada se već proba,možda probati i kakve rezultate daje municija koja je za 50m namijenjena...?
Ne mora nista biti. Iznenadili bi se da vidite sto je 455 sa 16" cijevi i S&B jeftinim streljivom pucao danas... Mozda nas admin pocasti slikama. 
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Što,tukao je sa time na 100m?Mario_Zg wrote:Ne mora nista biti. Iznenadili bi se da vidite sto je 455 sa 16" cijevi i S&B jeftinim streljivom pucao danas... Mozda nas admin pocasti slikama.
ja moju 457 lux nisam u ruku uzeo godinu dana
dosadila mi...
moram nać način kako je zavolit opet
dosadila mi...
A da si počneš kupovat pribor za pecanjeak63d wrote:ja moju 457 lux nisam u ruku uzeo godinu dana
dosadila mi...![]()
ma trebam je stalno teglit do lovista u autu pa nemam voljeMirok wrote:Kako može dosaditi ?ak63d wrote:ja moju 457 lux nisam u ruku uzeo godinu dana
dosadila mi...![]()
Evo posto su me neki u PP pitali cemu sluzi i kako se koristi.
Ovako se montira i priblizuje celo zatvaraca k cijevi smanjujuci zazor izmedju cela i samog metka. Razlicitih su debljina i samim time se ceoni zazor mijenja ovisno koju stavimo. Kazu da se sa pogodjenim zazorom grupe jos malo "stisnu", pa vidjet cemo
Ovako se montira i priblizuje celo zatvaraca k cijevi smanjujuci zazor izmedju cela i samog metka. Razlicitih su debljina i samim time se ceoni zazor mijenja ovisno koju stavimo. Kazu da se sa pogodjenim zazorom grupe jos malo "stisnu", pa vidjet cemo
Danas malo bili do Cazme probati novo streljivo Norma TAC 22 (6€ kutija)
Nije nam se dalo lezat a i nije bila guzva na stolu pa smo sa njega pucali
Ovako to nekako bude (upucana na SK LR)
Sa ovom smo zadovoljni. Moze i bolje vjerujem.
Sa Normom zadovoljni. Pucali smo malo i SK LR i SK SP (los na 100m). Uzet cu za drugi put jos Norme a i volio bi probat SK Biathlon na 100m. On je na 50m bio odlican.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Gdje je norma 22 dostupna i po kojoj cijeni?
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Hm, nesto mi se ucinila poznata... Jucer na streljaniMudri wrote:CZ 455,samo malo nadograđena