Bojna D.o.o. - iskustvo
Re: Bojna D.o.o. - iskustvo
Pa kad sam htio kod nas kupit 5000 metaka, dali su mi cijenu koja je 20 lipa skuplja po metku od slovenije za vecu kolicinu metaka.matezg1 wrote:Preseli se u Sloveniju i apliciraj a njihovo državljanstvo .
Dođeš u dućan kažeš da trebaš 10 000 metaka koliko ti potrošiš i cijenkaš se dobiješ cijenuistu kao i tamo
u Sloveniju nema šanse da idem .
Par puta sam otišo nikad nisu imali ono šta je na internetu nego bumo naručili čekamo i sl sranja.
Isto ti je kod svih nemoj ići po 50 metaka nego kupi 1000 metaka i traži popust pa će te netko
ozbiljno shvatiti.
Tipa u Sloveniji kupim 2000 S&B metaka za 2 kn, u Hrvatskoj ako kupim 5000 metaka istih mi daju cijenu 2.2 kn.
Bojna d.o.o. iskustvo-
U 12. mjesecu 2022. godine naručena crvena točka Mecanik, no nije bilo na stanju. Gospodin na telefonu je rekao bit ce u prvom ili drugom tjednu 1. mjeseca 2023. godine-kad bude neki uvoz oružja iz Slo pa će pokupiti i to. Treći tjedan 2023. godine pošaljem upit na mail, i pitam kako stvari stoje i do dana današnjeg nitko odgovorio nije.
U 12. mjesecu 2022. godine naručena crvena točka Mecanik, no nije bilo na stanju. Gospodin na telefonu je rekao bit ce u prvom ili drugom tjednu 1. mjeseca 2023. godine-kad bude neki uvoz oružja iz Slo pa će pokupiti i to. Treći tjedan 2023. godine pošaljem upit na mail, i pitam kako stvari stoje i do dana današnjeg nitko odgovorio nije.
Ni jedna trgovina, neće za vas pojedinačno nešt naručivati.
Sem, ak' se radi o većoj cijeni proizvoda.
Rađe ih konkretno pitajte, kak' stvari stoje realno, te kada bi moglo to doći.
Sve trgovine funkcioniraju isto il' slično.
Što da trgovac, veli klijentu kada i on sam ne zna kada će to doći, te biti u ponudi.
Što da trgovac, veli klijentu kada i on sam ne zna kada će to doći, te biti u ponudi.
dzg
Itekako da hoce. Kada sam kupovao Sdm-m870 kod mazura u bilju, čovjek je rekao " nemam na stanju, ali kroz par dana će mi to netko povesti" i tako i bi. Prošlo par dana, zove čovjek i kaže puška je stigla možete doći po nju.MatijaX wrote:Ni jedna trgovina, neće za vas pojedinačno nešt naručivati.
A osoba koja se javila na telefon me odgovorila od crvene točke koja je bila na stanju i uz malo pregovora dođemo do ove točke, na koju ja nebi prisato da mi je rekao, doći će za 3 mjeseca možda.
A i nemoguće je da u 3 mjeseca nisu ništa dovezli iz slovenije, ali dobro. Na kraju, naručio u drugoj trgovini i dobro.
=Stargazer wrote:Bojna je jako skupa naspram ostatka europe, Tipa glockovi su u prosjeku 200 eura jeftiniji u sloveniji, cak i sa vinjetom, uvoznom dozvolom i svime, vise se isplati kupit tamo glocka nego kod njih.
I Bojna koliko ja znam ne uvozi nista od oruzja, oni su pod vlasnistvom Rebeca i dobiju samo ono sto im on ima u ponudi.
Smatram da ti nije pametno koristiti baš rečenice poput "koliko ja znam" jer se vidi da je bas suprotno, odnosno ne znaš, jer sam u osobnom poznanstvu s dečkima i znam šta je istina, a šta ne.
Fininfo i izvod iz sudskog registra ti je dostupan da vidiš tko je vlasnik a tko PARTNER.
Nadalje, baci link tog glocka koji je 200€ jeftiniji. Daj mi Glock 19 Gen5 FS MOS za 700€ i idem ih 10 kupit.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Support your local gun shop! 
Turn better into best!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
==Stargazer wrote:Al evo jos jedne usporedbe.
https://www.rebec.eu/product/smith-wess ... -remington
https://bojna.hr/?i=puska-smithwesson-c ... rtikl=2966
Ista puska, 320 eura razlike.
Kod nas 1590, u sloveniji 1269.
Cak je ova u sloveniji po meni i bolja jer nema A-2 Gas block. Za razliku si kupis neku optiku.
Imao sam istu situaciju kao i ti pa sam nazvao i pitao zašto, na šta mi je Rebec odgovorio, oni (bojna) su imali uvoz u 11/2022, a mi imamo zalihu od početka 2022. godine, i eto ti, neka im je razlika u nabavnoj bila 100€ u odnosu na početak i kraj godine, i kad stavis PDV i marža ista, dodes na tu razliku šta gledaš
=Fici100 wrote:Bojna d.o.o. iskustvo-
Ako bi smo tako srali po svakome, mogo bi 6 dana tu pisat postove haha, nazovi ljude, vidi s njima, znam da sam tamo bio u par navrata, u Rijeci radi 1 dečko koji dnevno ima 50+ mailova gdje svatko traži nešto šta imaju/nemaju/mogu li nabaviti.
A da ne govorim o ostalim poslovima uz dan.
OMG!!! Rade u usluznoj djelatnosti i moraju komunicirati s ljudima koji kupuju njihove proizvode!!! NECUVENO!!!!slimzara wrote:=Fici100 wrote:Bojna d.o.o. iskustvo-
Ako bi smo tako srali po svakome, mogo bi 6 dana tu pisat postove haha, nazovi ljude, vidi s njima, znam da sam tamo bio u par navrata, u Rijeci radi 1 dečko koji dnevno ima 50+ mailova gdje svatko traži nešto šta imaju/nemaju/mogu li nabaviti.
Inace dopisujem se sa puno trgovina oruzjem koje imaju drasticno vece promete od Bojne pa mi odgovore u roku par sati kada ce nesto doc i uvijek dodje na vrijeme.
Sto se slovenije i rebeca tice, doslovno su mi iz bojne par puta rekli da cekaju od rebeca posiljke tako da ne shvacam sta je upitno tu.
A sto se cijena tice naveo sam vec sve.
Samo cu staviti jos ovo tu jednom.
https://www.bojna.hr/?i=puska-kel-tec-r ... rtikl=3988
2300 eura za Keltec defendera u bojnoj.
Isti taj keltec u rebeca je 1500 eura.
https://www.rebec.eu/product/kel-tec-rd ... er-556x45/
Keltec je budget firma inekakvi entry gunovi koji ne vrijede ni priblizno toliko.
Inace firme koje su znatno vece od bojne su mi instant odgovarale na mailove prakticki kao GLW,Guntopia,Proshooting,Proguns,Labcommerce,Rojal,Proarmis itd.
Kao da im je dio posla pricati s musterijama, cudno znam.
=Stargazer wrote:OMG!!! Rade u usluznoj djelatnosti i moraju komunicirati s ljudima koji kupuju njihove proizvode!!! NECUVENO!!!!slimzara wrote:=Fici100 wrote:Bojna d.o.o. iskustvo-
Inace dopisujem se sa puno trgovina oruzjem koje imaju drasticno vece promete od Bojne pa mi odgovore u roku par sati kada ce nesto doc i uvijek dodje na vrijeme.
Sto se slovenije i rebeca tice, doslovno su mi iz bojne par puta rekli da cekaju od rebeca posiljke tako da ne shvacam sta je upitno tu.
A sto se cijena tice naveo sam vec sve.
Samo cu staviti jos ovo tu jednom.
https://www.bojna.hr/?i=puska-kel-tec-r ... rtikl=3988
2300 eura za Keltec defendera u bojnoj.
Isti taj keltec u rebeca je 1500 eura.
https://www.rebec.eu/product/kel-tec-rd ... er-556x45/
Keltec je budget firma inekakvi entry gunovi koji ne vrijede ni priblizno toliko.
Inace firme koje su znatno vece od bojne su mi instant odgovarale na mailove prakticki kao GLW,Guntopia,Proshooting,Proguns,Labcommerce,Rojal,Proarmis itd.
Kao da im je dio posla pricati s musterijama, cudno znam.
Vidim da moram objasnit pa i hocu.
1. da, slazem se, rade u usluznoj djelatnosti i stoji na mjestu, sve sam sam ti naveo je da napravis follow up pa pitas di je zapelo
nadalje, prema ovome sta ti pises, nisi nista kupio jos nego imao upit za artikal koji oni ni nemaju - ilitiga, nisi kupac JOŠ
2. također od svih trgovina kupujem sve i svašta i imao sam svoj fair share of pizdarija i s hunterom i s oruzarnicom a da neke druge ni ne spominjem, sramota za nabavu CZ od lovca koji je distributer a nema 3 oruzja na zalihi
3. sta se tice kel-teca, da cudna je razlika u cijenu, iako tesko da ces tu na forumu od nepoznatih ljudi dobit odgovor, zovi pitaj, mozda je razlika ta sta rebec nema veleprodaju nego samo MP; a bojna ima VP i MP
Ne vidim sta bi morao objasnit.
1.Ja nisam spomenio niti jednu hrvatsku trgovinu, jer na kraju dana nista vise ne kupujem nista u hrvatskim trgovinama vise, ni metke ni oruzje. Kupovao sam prije u bojnoj i lovcu.
2.Kao sto sam rekao, to je razlog zasto ne kupujem u hrvatskoj.
3.Rebec ima veleprodaju ne znam odakle ti da nema, vjerovatno najjacu na nasim podrucjima uz earms iz austrije.
Dok me za S&B .308 u Lovcu traze 13-16 kuna, isti taj u madarskoj kupim za 8 kn. Malo odem na izlet i vratim se s mecima. Ne vidim zasto bi platio ikome duplo vise od stvarne vrijednosti metaka.
1.Ja nisam spomenio niti jednu hrvatsku trgovinu, jer na kraju dana nista vise ne kupujem nista u hrvatskim trgovinama vise, ni metke ni oruzje. Kupovao sam prije u bojnoj i lovcu.
3.Rebec ima veleprodaju ne znam odakle ti da nema, vjerovatno najjacu na nasim podrucjima uz earms iz austrije.
Dok me za S&B .308 u Lovcu traze 13-16 kuna, isti taj u madarskoj kupim za 8 kn. Malo odem na izlet i vratim se s mecima. Ne vidim zasto bi platio ikome duplo vise od stvarne vrijednosti metaka.
- jolly
- Cinker - bojna

Hehe, tema nije trgovina Lovac.
Ali da priupitam, o kojem metku S&B je rijec za cijenu 8 kn vs 13 - 16 kn?
Ali da priupitam, o kojem metku S&B je rijec za cijenu 8 kn vs 13 - 16 kn?
Turn better into best!
Jeli u Lovcu TAJ ISTI 13 ili 16 kn? Razlika je 25%!Stargazer wrote:Ne vidim sta bi morao objasnit.
Vidim da ne vidiš da u mađarskom dućanu Belotu plaćaš ne duplo, već troduplo više od stvarne vrijednosti tog proizvoda!!!
Kupio sam jednom prilikom, baš tijekom izleta u Deželu kutiju S&B .308 FMJ match metaka, probao 10-tak i poklonio ostatak.
Čak ni čahure nisu vrijedne truda za lovački reloading.
Slažem se s tobom da je lijepo otići na izlet, pogotovo ako ti je blizu taj mađarski dućan, ali samo za kutijicu dvije metaka??
Ako pak kupuješ na tisuće komada, onda vjerojatno ne kupuješ samo za sebe jer je s obzirom na to koliko se u RH puca teško je
povjerovati da netko spraši godišnje više od 500 kom streljiva (pa bilo ono i euro po komadu).
Slažem se također da je sasvim osobna stvar kome ćemo ostavljati svoj novac, ali kako to vrijedi za tebe tako vrijedi i za nas ostale, pa je
uz dužno poštovanje inzistiranje na tvojim ino kupovinama već pomalo iritantno (barem meni).
Mislim da većina forumaša već ima svoje "kanale" nabavke i oružja i streljiva i opreme, tako da su tvoje informacije
dobrodošle, ali samo kao informacije. Znači, "ekipa povoljno sam kupio to i to, tamo i tamo (točka)."
- jolly
- Cinker - bojna

Preciznost nikakva. (bolje reci tragikomicna) u 308 ili 3006 grupira 5 cm ili vise kod mene.stolttom wrote:kutiju S&B .308 FMJ match metaka, probao 10-tak i poklonio ostatak.
"
Medjutim, uvjek ih imam nesto u zalihi.
Svrha:
- jetini "fouling shots", nakon temeljitog ciscenja cijevi od bakrenih naslaga
- jeftin trening, na nacin - pucanje iz ruke, pucanje sa stapa na lovacku metu srnjaka i sl. (tu se ne trazi match preciznost)
- moze posluzit za grubo upucavanje, da se pogodak i koncanica priblize na meti, a kasnije upucavati s boljom municijom, barem za lovacke puske, manja odaljenost, 50 m i sl
- potencijalno za trening u cineshot kinu (koje mislim da vise nema u HR, prije je bio Cinelov, u Ivanic gradu, zatvoreno tokom korone, sad u stecaju)
Turn better into best!
Pa kupujem tisuce komada, ispucam preko 5000 metaka godisnje samo iz pusaka. Metke kupujem u sloveniji uglavnom jer su znatno jeftiniji.stolttom wrote:Jeli u Lovcu TAJ ISTI 13 ili 16 kn? Razlika je 25%!Stargazer wrote:Ne vidim sta bi morao objasnit.
Vidim da ne vidiš da u mađarskom dućanu Belotu plaćaš ne duplo, već troduplo više od stvarne vrijednosti tog proizvoda!!!
Kupio sam jednom prilikom, baš tijekom izleta u Deželu kutiju S&B .308 FMJ match metaka, probao 10-tak i poklonio ostatak.
Čak ni čahure nisu vrijedne truda za lovački reloading.
Slažem se s tobom da je lijepo otići na izlet, pogotovo ako ti je blizu taj mađarski dućan, ali samo za kutijicu dvije metaka??
Ako pak kupuješ na tisuće komada, onda vjerojatno ne kupuješ samo za sebe jer je s obzirom na to koliko se u RH puca teško je
povjerovati da netko spraši godišnje više od 500 kom streljiva (pa bilo ono i euro po komadu).
Slažem se također da je sasvim osobna stvar kome ćemo ostavljati svoj novac, ali kako to vrijedi za tebe tako vrijedi i za nas ostale, pa je
uz dužno poštovanje inzistiranje na tvojim ino kupovinama već pomalo iritantno (barem meni).
Mislim da većina forumaša već ima svoje "kanale" nabavke i oružja i streljiva i opreme, tako da su tvoje informacije
dobrodošle, ali samo kao informacije. Znači, "ekipa povoljno sam kupio to i to, tamo i tamo (točka)."
Sto se tice primjera za cijenu bio sam linko na nekm drugom threadu.
Sva ekipa sto ispuca 5000-10000 metaka godisnje kupuje ih vani, sto radi toga sto im u hrvatskoj nitko nece prodat tolko, sto to da su preskupi.
I S&B meci su dobri od bilo gdje, nisam nikad imao problema s njima.
- jolly
- Cinker - bojna

5000 komada, je impresivna cifra. (kako prakticna tako i novcana)Stargazer wrote: Pa kupujem tisuce komada, ispucam preko 5000 metaka godisnje samo iz pusaka.
Koji kalibar? Kakve puske?
Turn better into best!
5000 je otislo samo kroz .223 pusku u oko 9 mjeseci.jolly wrote:5000 komada, je impresivna cifra. (kako prakticna tako i novcana)Stargazer wrote: Pa kupujem tisuce komada, ispucam preko 5000 metaka godisnje samo iz pusaka.
Koji kalibar? Kakve puske?
Nesto u stilu ar-15.
9ku ni ne brojim vise.
.308 ne pucam toliko cesto ali ajmo reci oko 500 komada godisnje, ta cifra ce se povecati kada kupim novi poluautomat u tom kalibru.
- jolly
- Cinker - bojna

Ok, ajde prihvatljivo. 223 je na pola cijene 308. (priblizno)Stargazer wrote:
5000 je otislo samo kroz .223 pusku u oko 9 mjeseci.
Nesto u stilu ar-15.
Dakle, nije 8kn.
Dilema razjasnjena.
Turn better into best!