ČZ75
ČZ75
Znam da nije neki neobican komad oruzja da bi trebalo posebno pisati o njemu, ali mene je jako razveselila ova ceza pa se moram pohvaliti.
Nesto se ne pojavljuju komadi koji nisu ispucali niti jedan metak, i cijeli svoj vijek proveli u kutiji u sefu, pa mislim da sam bas lucky da je ova nasla put do mene. I to po super realnoj cijeni, reklo bi se sindikalnoj!
Jedino mi je krivo sta je neki mupov klosar popalio pribor za ciscenje dok je bila u skladistu, al neka mu, nek si cisti jednom kad dobije DiN u mirovini, kamence mu iz bubrega cistili...
Nesto se ne pojavljuju komadi koji nisu ispucali niti jedan metak, i cijeli svoj vijek proveli u kutiji u sefu, pa mislim da sam bas lucky da je ova nasla put do mene. I to po super realnoj cijeni, reklo bi se sindikalnoj!
Jedino mi je krivo sta je neki mupov klosar popalio pribor za ciscenje dok je bila u skladistu, al neka mu, nek si cisti jednom kad dobije DiN u mirovini, kamence mu iz bubrega cistili...
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Re: ČZ75
Jel ima jošfile wrote:@timmy75 Ti si frend od bivseg vlasnika ili si bio potencijalni kupac?
@Mirok 9x19, bila je 300 E. Prvo sam vlasniku ponudio 200 na nevidjeno, ali kad mi je poslao sliku kutije, a to je jedino sta je imao, odlucio sam riskirati.
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Mislim od prije da sam to negdje vidio.RANGER94 wrote:Ne postoji on u 9 mm Makarov....Mirok wrote:Čestitke na kupnji.
Je li to dugi devet ili Makarov?
Koja je cijena?Sa sindikalnim popustom?
Ili da su to bili prvi modeli...?
Nisam siguran.....
Ma htio kupiti, al imam ih vec previse. Za 300 eur u danasnje vrijeme, super kupnja.file wrote:@timmy75 Ti si frend od bivseg vlasnika ili si bio potencijalni kupac?
@Mirok 9x19, bila je 300 E. Prvo sam vlasniku ponudio 200 na nevidjeno, ali kad mi je poslao sliku kutije, a to je jedino sta je imao, odlucio sam riskirati.
Put your money where your mouth is.
"Jedino mi je krivo sta je neki mupov klosar popalio pribor za ciscenje dok je bila u skladistu, al neka mu, nek si cisti jednom kad dobije DiN u mirovini, kamence mu iz bubrega cistili..."
Ovo je totalno nepotrebno... Kupiti pištolj u savršenom stanju za bagatelu pa cjepidlačiti oko pribora za čišćenje?
Za 300 eura ne prodajem niti Slaviju 631(stvarno mislim to), a kamoli CZ75! Svojeg nedam ispod 600 Eura niti bratu i to je kikiriki za današnje vrijeme, a kamoli 300Eura!
Ovo je totalno nepotrebno... Kupiti pištolj u savršenom stanju za bagatelu pa cjepidlačiti oko pribora za čišćenje?
Za 300 eura ne prodajem niti Slaviju 631(stvarno mislim to), a kamoli CZ75! Svojeg nedam ispod 600 Eura niti bratu i to je kikiriki za današnje vrijeme, a kamoli 300Eura!
Opravdavas kradju, i to na najkokosarskiji nacin?Smodnik wrote:"Jedino mi je krivo sta je neki mupov klosar popalio pribor za ciscenje dok je bila u skladistu, al neka mu, nek si cisti jednom kad dobije DiN u mirovini, kamence mu iz bubrega cistili..."
Ako je pokusaj trolanja, onda fajn
A i sta znaci danasnje vrijeme? Vrijeme u kojem ekipa trazi 500 e za TT-jce?? To su želje i pozdravi...
Nemrem vjerovat da u današnje vrijeme postoji netko koji bi CZ75 u savršenom stanju prodao za 200-300 Eura? Jel koliko sam te skužio ti si čak i za manje od 300 eura kupio to?
Taj je bogami bio kruha gladan. I sad recimo dođeš k takvom i još mu spustiš cijenu... Alo gazda. "Gdje je kefica?" S čim ću čistit pištolj? 
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Cijenu podize kad je oruzje prodano u originalnoj kutiji, sa originalnim sitnicama poput seta za ciscenje.
A i lijepo je vidjeti kad je sve kompletirano.
ALi dobro, zivimo gdje zivimo. Postoje lokalne uzance i obicaji.
A i lijepo je vidjeti kad je sve kompletirano.
ALi dobro, zivimo gdje zivimo. Postoje lokalne uzance i obicaji.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Ako želiš original pribor možeš si naručiti iz CZUB.
https://prodejna.czub.cz/Vyterak-d1975.htm
https://prodejna.czub.cz/Vyterak-stetina-9mm-d1974.htm
Jedino je svojevremeno plastika za čišćenje bila crna, a ne crvena.
https://prodejna.czub.cz/Vyterak-d1975.htm
https://prodejna.czub.cz/Vyterak-stetina-9mm-d1974.htm
Jedino je svojevremeno plastika za čišćenje bila crna, a ne crvena.
Put your money where your mouth is.