BOXI-jeva kolekcija zracnog oruzja
Moderator: karabalic
BOXI-jeva kolekcija zracnog oruzja
Niš extremno, 2 Hatsana tek toliko da ih malo isprobam i Walthera na c02.
Slika je u ovom postu malo "gore"
Slika je u ovom postu malo "gore"
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
Re: ajmo znalci koji je ovo gun
Dok! wrote:Kaj opet! nekaj extremno ili ??? ..pa stavi koju slikicu na zračno da vidimo prinovu!!BOXI wrote: upravo sam malo upotpunio svoju kolekciju "air guns" sa nekoliko novih komada.
Re: BOXI-jeva kolekcija zracnog oruzja
BOXI, zabrinjavas me!
Ti si se odrekao bigamije i zapoceo biGUNiju!
Svaka cast na zbirci!
Joj da ti to zena vidi!
Eto, premjestih ovo ovdje jerbo nije bas vatreno oruzje u pitanju!
Ti si se odrekao bigamije i zapoceo biGUNiju!
Svaka cast na zbirci!
Joj da ti to zena vidi!
Eto, premjestih ovo ovdje jerbo nije bas vatreno oruzje u pitanju!
Re: ajmo znalci koji je ovo gun
Nije sve jer sam "chineze" obadvije dao susjedu da malo trenira, a jedna slavija je već par godina u streljačkom klubu.Dok! wrote:Konačno stavio ti njih a ja tražio na sve strane i nikako ugledati, kaj je je impresivna kolekcija no siguran sam kako to nije sve!?
Dobro si rekao, ne uklapa se.Dok! wrote:Kakva je za gađanje na mete 10 m ona gamo Delta fox mislim da se tak zove(6 s lijeva) ima li kakve preciznosti daj malo kreacije, interesira me jer mi izgleda pomalo dječački zapravo ne uklapa se u tvoju koncepciju zračnog!!
Osim kundaka koji je od polimera i jako lijepo leži u ruci, sve ostalo je talp..tako...tako.
Grubi nišani, dosta mala izlazna brzina, više podsjeća na naekakav "chineze produkt" nega na prizvod firme "Gamo".
Ukratko pljuca za djecu od 7-10 godina......za veterane nikako.
Preporuka...NIKAD NE KUPITI !
Ja imam Anschutz 335 magnum 4,5 pa me zanima koje diabole su dobre za nju?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

to moras sam otkriti, svaka puska, cak i neke od iste marke istog modela "vole" razlicite diabole, dakle, po kutiju svakih pa isprobavas s kojima imas najbolje rezultate, ali da ne rasturis potragu nadaleko i nasiroko, preporucam da prvo isprobas par boljih koje u pravilu daju najbolje rezultate za jake puske a to su:
DIANA HIGH POWER,
JSB EXACT,
CROSMAN PREMIER
DIANA HIGH POWER,
JSB EXACT,
CROSMAN PREMIER
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Puska je ispucala nekih 500 diabola,imam ju godinama (dobio na poklon) ali ju nisam koristio. Sad kad sam vidjeo tvoj post sjetio sam se da ju imam. Na njoj su standardni nisani. Stavit cu sutra sliku.
Sutra cu kupiti par vrsta diabola, e sad neznam jel trebam sto podmazivati na njoj s obzirom da nije pucano 10-tak godina iz nje?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

sve kao sto ti je DOK rekao, mozes eventualno ako imas silikonskog (NE zapaljivog) ulja gdje, pa kapnuti kap (1 ce biti dovoljna) u cilindar da poboljsa brtvljenje klipa...toni_u wrote:Sutra cu kupiti par vrsta diabola, e sad neznam jel trebam sto podmazivati na njoj s obzirom da nije pucano 10-tak godina iz nje?
nemoj spricati WD40 slucajno, ja nemam silikonsko ulje pa koristim grafitnu mast u maloj sprici s debelom (kroz tanke ne ide) skracenom veterinarskom (igle za velike zivotinje su veceg promjera) iglom, pa s njom uguram mast u cilindar.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
Evo napravio sve kako je Dok napisao i mogu reci da je u izvrsnom stanju iako nije godinama koristena. Stavio sam jednu malu optiku koju sam imao doma viska.
-
Firefighter
- Razvodnik

Vjerovatno bi mehanizam okidaca trpio kad bi se jaca opruga stavila.
Jer mi obicno ne radimo 10% pojacavanje nego "Fata je Fata ali
dvaput je dvaput"!
Jer mi obicno ne radimo 10% pojacavanje nego "Fata je Fata ali
dvaput je dvaput"!
Primjecujem da se dosta pise o puskama a sta je sa zracnim pistoljima? nisu dobri? slabi? malo sam gledao po netu i naisao na Dianin model P5 Magnum, jel ga isprobao tko?
Pogledao sam ih na njihovoj stranici,nisu losi. Mislis uzeti Compressed air ili CO2? Ja sam trenutno u iscekivanju nabavne pa u HS po XDm-a pa tak da za sada nista od kupovine neceg drugog..
Ovo imaju u ponudi e sad kad bi bile cijene...
Compressed air :
Sport (Einzellader)
Top (Mehrlader 8-schüssig)
Allrounder (Mehrlader 8-schüssig)
Match (Einzellader)
CO2:
Trainer (Mehrlader 8-schüssig)
Action (Mehrlader 8-schüssig)
Compressed air :
Sport (Einzellader)
Top (Mehrlader 8-schüssig)
Allrounder (Mehrlader 8-schüssig)