HS Produkt 2024
HS Produkt 2024
Informacija se provlači kroz druge teme, ali red je napisati i odvojeno. Od 2024. svi novi HS Produkt proizvodi dolaze s identičnim oznakama i opremom kao i za američko tržište.
Konkretno, Echelon i Hellcat dolaze serijski s tricijskim ciljnicima (samo prednjim ili svim), u mekoj torbici, s priborom za čišćenje i lokotom za zaključavanje. Na oružju su oznake Springfield Armory. U ponudi je i više modela (npr. Hellcat dolazi u desetak izvedbi finiša navlake: melonit crna, nehrđajući čelik ili cerakote FDE i Burnt Bronze, sa cijevi s navojem, za kompenzatorom ili bez njega itd.). I SF je zahvaćen time, neki modeli postaju dostupni kojih do sad nije bilo kod nas, ali ne mogu se sjetiti ovako iz glave detalja.
Konkretno, Echelon i Hellcat dolaze serijski s tricijskim ciljnicima (samo prednjim ili svim), u mekoj torbici, s priborom za čišćenje i lokotom za zaključavanje. Na oružju su oznake Springfield Armory. U ponudi je i više modela (npr. Hellcat dolazi u desetak izvedbi finiša navlake: melonit crna, nehrđajući čelik ili cerakote FDE i Burnt Bronze, sa cijevi s navojem, za kompenzatorom ili bez njega itd.). I SF je zahvaćen time, neki modeli postaju dostupni kojih do sad nije bilo kod nas, ali ne mogu se sjetiti ovako iz glave detalja.
Re: HS Produkt 2024
Mislim da ima dosta bolji recenzija karlovačkoga Ešalona i ponosa hrvatske vojne industrije.
Naime, ta ekipa koja stoji iza toga Jubito kanala nikako mi se ne sviđa.
Samo im je motiv novac, te su spremni sve za njega učiniti.
A, i ne sviđa mi se njihov način recenziranja. Priučeni pro gun boy fanovi.
Čuo sam i dosta još stvari vezano za njih koji im isu baš na ponos.
dzg
Ima ljudi s kojima si pristojan, daješ im do znanja da cijeniš to što rade, nikad im ne daš povoda nizašto loše čak i u ono malo situacija kad ih sretneš. Pa se neugodno iznenadiš kad vidiš da imaju neku malicioznu agendu u koji si ne znam kojim razlogom uključen. Ma zapravo znam, ego i novac su razlozi. Zato postoji blok i mirnije se živi.
Da,zaključili smo to već prije.Ariel wrote:Ima ljudi s kojima si pristojan, daješ im do znanja da cijeniš to što rade, nikad im ne daš povoda nizašto loše čak i u ono malo situacija kad ih sretneš. Pa se neugodno iznenadiš kad vidiš da imaju neku malicioznu agendu u koji si ne znam kojim razlogom uključen. Ma zapravo znam, ego i novac su razlozi. Zato postoji blok i mirnije se živi.
Samo da to odradi tko treba.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 19 times
Vecina internet aktivista je sponozorirana od strane proizvodjaca ili trgovaca kad rade review za neku opremu.Ariel wrote:Ima ljudi s kojima si pristojan, daješ im do znanja da cijeniš to što rade, nikad im ne daš povoda nizašto loše čak i u ono malo situacija kad ih sretneš. Pa se neugodno iznenadiš kad vidiš da imaju neku malicioznu agendu u koji si ne znam kojim razlogom uključen. Ma zapravo znam, ego i novac su razlozi. Zato postoji blok i mirnije se živi.
U vecini slucajeva, review ce onda biti pozitivan.
S druge strane, renomirani profesionalci kojima je stalo do reputacije ne rade javni review losih proizvoda.
Na primjer, dobiju los primjerak oruzja, na testiranje, jednostavno ga vrate, i ne rade negativni publicitet.
Trik je pronaci renomirane profesionalce, i drzati se onoga sto je raportirano kao dobar proizvod.
Negativni publicitet je los, izmedju ostalog i zato jer je podlozan tuzbi, i financijskim posljedicama za onoga ko je to napravio, i vrlo tesko ce se naci u javnosti.
Druga indikacija je traziti iskljucivo renomirane proizvode koji su dugo godina na trzistu, i u proizvodnji.
Trece, jos vaznije od prethodnog je da je korisnik ili kupac proizvoda educiran, da zna razlikovati kvalitetu od nekvalitete, da razumije funkciju i mehanizam oruzja kojeg kupuje, i da zna sto kupuje, i za koju svrhu i da je realan u ocekivanjima. Onda nece biti razocaranja. Ali za znati znanje, trebaju godine iskustva, pa i teoretske izobrazbe, a ne treba se ocekivati da ce tako nesto neki recezent u 5 minuta video klipa na YT, servirati laickoj populaciji dzabe. Ali za znati znanje, treba vremena, volje, financija, i citanja lektire u koricama sa razumijevanjem. A takva lektira je obcino na stranom jeziku.
To se ne postize preko noci. pa se onda vrlo cesto referira na YT aktiviste kao brza precica. Ali nije to - to, i povremena razocaranja je realno za ocekivati.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
- jolly
- Cinker - bojna

A moj prijatelju, znam sta ces reci, dont feed the troll.MatijaX wrote:Mislim da ima dosta bolji recenzija karlovačkoga Ešalona i ponosa hrvatske vojne industrije.
Ti jos nemas neki normalni post koji nema negativnu konotaciju, i sve ti je bez argumenta, a pogotovo bez osobnog iskustva.
Da jednom barem napises, kupio sam taj pistolj ili pusku i lezi mi savrseno, ili pak, to sam kupio i ovo mi ne odgovara, ili se pokvarilo. Tog u tebe jednostavno nema. Iskustva, nema. Samo negativno generaliziranje.
Ali, ako te tako zabavlja, samo nastavi.
Turn better into best!
- jolly
- Cinker - bojna

vrlo dobro.
Meni posebno zanimljivo, nove verzije:
m14
ar15
HP 35, (inacica sa 35)
1911
Turn better into best!
Springfield se supacki poneo par puta, slali su oruzje na reviewove youtuberima, dok ovi nisu dali los review, i onda kompletan ignore.jolly wrote:vrlo dobro.
Meni posebno zanimljivo, nove verzije:
m14
ar15
HP 35, (inacica sa 35)
1911
Imaju ok stvar.
Tipa Springfield Saint AR-15 se jako dobro prodaje u Americi.
HP35 je imao nekakih problema.
1911 je jako lijep
https://www.springfield-armory.com/1911 ... m-handgun/
SA od nedugo ima u ponudi i ovo SA-16A2. Mogu reci da mi se svidja i da bi svakako uzeo jednu kad bude dostupna kod nas. Kako vam se cini?
- jolly
- Cinker - bojna

Evergreen. Ikona iz svijeta oruzja.Mario_Zg wrote:SA od nedugo ima u ponudi i ovo SA-16A2. Mogu reci da mi se svidja i da bi svakako uzeo jednu kad bude dostupna kod nas. Kako vam se cini?
Turn better into best!
Morat cu se raspitat malo kako ce to sad funkcionirat buduci da je receno da ce cijeli asortiman SA biti dostupan. Ova me bas privlaci, nebi ni optiku ni nista.
Koliko bi mogla doći?
Svojevremeno su dolazile sa zgodnom navlakom/torbom.
Idu li i sada?
Idu li i sada?
Ako imaš prilike, vidi i za Saint Viktor liniju.Mario_Zg wrote:Morat cu se raspitat malo kako ce to sad funkcionirat buduci da je receno da ce cijeli asortiman SA biti dostupan. Ova me bas privlaci, nebi ni optiku ni nista.
μολὼν λαβέ
U USA je 1249$, sto mi se i ne cini puno. E sad koliko ce biti kad bude dostupna kod nas ne znam.Mirok wrote:Koliko bi mogla doći?
Idu li i sada?
Jako mi se sviđa. M16A2 ima svojih mana, ali ima i još više prednosti. Teško će mi biti odoljeti.