Bergara bmr 22wmr ili CZ 457 22wmr?
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Bergara bmr 22wmr ili CZ 457 22wmr?
Razmišljam o kupnji jedne od ovih dviju pušaka radi odstrela lisice ili čaglja, svaka od njih ima svoje prednosti i nedostatke!
Recimo bergara dolazi s pikantini šinom i bez nišana, kraća cijev i po0limerski kundak dok CZ dolazi s nišanima, dužom cijevi, bez pikantini šine i drvenim kundakom!
Namontirao bih dan-noć optiku i koristio samo za odstrel lisice i čaglja!
Vaša mišljenja i preporuke!
LP
Recimo bergara dolazi s pikantini šinom i bez nišana, kraća cijev i po0limerski kundak dok CZ dolazi s nišanima, dužom cijevi, bez pikantini šine i drvenim kundakom!
Namontirao bih dan-noć optiku i koristio samo za odstrel lisice i čaglja!
Vaša mišljenja i preporuke!
LP
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 19 times
Re: Bergara bmr 22wmr ili CZ 457 22wmr?
Na ovako postavljeno pitanje, ja bih odgovorio CZ sa duzom cijevi i drvenim kundakom.
Po meni, CZ ima bolju pripremu za montazu, lastin rep, dove tail. Kasnije ces na to navuci piccatiny.
CZ ima akciju od zeljeza, za Bergaru nisam siguran, provjeri.
U konacnici se sve svodi na brzinu metka i energiju, a duzina cijevi tu igra ulogu
Po meni, CZ ima bolju pripremu za montazu, lastin rep, dove tail. Kasnije ces na to navuci piccatiny.
CZ ima akciju od zeljeza, za Bergaru nisam siguran, provjeri.
U konacnici se sve svodi na brzinu metka i energiju, a duzina cijevi tu igra ulogu
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
-
Marko2Marko
- Desetnik