SMece kojeg trpimo iz tko zna kojih razloga !
SMece kojeg trpimo iz tko zna kojih razloga !
Zanima me samo jedno, da se netko od clanova foruma ovako ponasa kako bi zavrsio kod nasih sudova ? Koju olakotnu okolnost bi mogao uzivati ?
Dodjes iz nakorumprianije zemlje u Evropi, zivis na tudjoj grbaci, i jos glumis velicinu koja ne mora pokazati svoje dokumente na zahtijev sluzbene osobe, u svakoj normalnoj zemlji bi te pravo iz stanice ukrcali u prvi kombi i odvezli do granice pa nabili nogom u guzicu, vjecni izgon i zabranu povratka dozivotno !!
https://www.dnevno.hr/vijesti/bahata-uk ... s-2504085/
Dodjes iz nakorumprianije zemlje u Evropi, zivis na tudjoj grbaci, i jos glumis velicinu koja ne mora pokazati svoje dokumente na zahtijev sluzbene osobe, u svakoj normalnoj zemlji bi te pravo iz stanice ukrcali u prvi kombi i odvezli do granice pa nabili nogom u guzicu, vjecni izgon i zabranu povratka dozivotno !!
Nemoguće je Nemoguće
Re: SMece kojeg trpimo iz tko zna kojih razloga !
Jedna se pohvalila izvađenim periskama. Duhovit komentar na to je bio da su Ukrajinci u Hrvatskoj zaštićeniji od periski. 
Doživjeli smo prilično bahato i nametljivo ponašanje od osoblja njihovog veleposlanstva svojedobno, od onda ne gajim baš neke simpatije prema njima.
Doživjeli smo prilično bahato i nametljivo ponašanje od osoblja njihovog veleposlanstva svojedobno, od onda ne gajim baš neke simpatije prema njima.
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Sam si rekao......lex-lutor wrote:Zanima me samo jedno, da se netko od clanova foruma ovako ponasa kako bi zavrsio kod nasih sudova ? Koju olakotnu okolnost bi mogao uzivati ?
Smeća svugdje ima.
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Ma ja mislim da bi nas drugar lex lutor, trebao pokrenuti novu parlamentarnu stranku.
Obzirom na aktivnosti u drustvenim i politickim temama, on je najaktivniji na forumu!
Prvi zakon koji donese mogli bi nazvati.... pogadjate... lex....lutor (kao svojednobno lex perkovic!)

Obzirom na aktivnosti u drustvenim i politickim temama, on je najaktivniji na forumu!
Prvi zakon koji donese mogli bi nazvati.... pogadjate... lex....lutor (kao svojednobno lex perkovic!)
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”