SMece kojeg trpimo iz tko zna kojih razloga !

Kritički komentari događaja vezanih i nevezanih za oružje, kod nas i u svijetu. Moderirani forum - vrijeđanje, međusobne svađe i mali forumski ratovi se ne toleriraju. POLITIKU IZBJEGAVATI.
Post Reply
lex-lutor
Brigadir
Brigadir

SMece kojeg trpimo iz tko zna kojih razloga !

Post by lex-lutor » 18 Aug 2024, 23:18

Zanima me samo jedno, da se netko od clanova foruma ovako ponasa kako bi zavrsio kod nasih sudova ? Koju olakotnu okolnost bi mogao uzivati ?

Dodjes iz nakorumprianije zemlje u Evropi, zivis na tudjoj grbaci, i jos glumis velicinu koja ne mora pokazati svoje dokumente na zahtijev sluzbene osobe, u svakoj normalnoj zemlji bi te pravo iz stanice ukrcali u prvi kombi i odvezli do granice pa nabili nogom u guzicu, vjecni izgon i zabranu povratka dozivotno !!

https://www.dnevno.hr/vijesti/bahata-uk ... s-2504085/
Nemoguće je Nemoguće

Ariel
Natporučnik
Natporučnik

Re: SMece kojeg trpimo iz tko zna kojih razloga !

Post by Ariel » 19 Aug 2024, 16:19

Jedna se pohvalila izvađenim periskama. Duhovit komentar na to je bio da su Ukrajinci u Hrvatskoj zaštićeniji od periski. :)

Doživjeli smo prilično bahato i nametljivo ponašanje od osoblja njihovog veleposlanstva svojedobno, od onda ne gajim baš neke simpatije prema njima.

Mirok
Brigadni General
Brigadni General
Has thanked: 4 times
Been thanked: 2 times

Post by Mirok » 19 Aug 2024, 18:23

lex-lutor wrote:Zanima me samo jedno, da se netko od clanova foruma ovako ponasa kako bi zavrsio kod nasih sudova ? Koju olakotnu okolnost bi mogao uzivati ?

Dodjes iz nakorumprianije zemlje u Evropi, zivis na tudjoj grbaci, i jos glumis velicinu koja ne mora pokazati svoje dokumente na zahtijev sluzbene osobe, u svakoj normalnoj zemlji bi te pravo iz stanice ukrcali u prvi kombi i odvezli do granice pa nabili nogom u guzicu, vjecni izgon i zabranu povratka dozivotno !!

https://www.dnevno.hr/vijesti/bahata-uk ... s-2504085/
Sam si rekao......
Smeća svugdje ima.

dejandlesk
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by dejandlesk » 18 Jan 2025, 12:58

EEE... da je nama dobre stare MILICIJE....

jolly
Cinker - bojna
Cinker - bojna
Has thanked: 7 times
Been thanked: 13 times

Post by jolly » 18 Jan 2025, 13:58

Ma ja mislim da bi nas drugar lex lutor, trebao pokrenuti novu parlamentarnu stranku.
Obzirom na aktivnosti u drustvenim i politickim temama, on je najaktivniji na forumu!
Prvi zakon koji donese mogli bi nazvati.... pogadjate... lex....lutor (kao svojednobno lex perkovic!)
:D
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”

Mirok
Brigadni General
Brigadni General
Has thanked: 4 times
Been thanked: 2 times

Post by Mirok » 18 Jan 2025, 23:08

Vidiš,vidiš,kako god okreneš.......lex....
Znači i mi lexa za utrku imamo... :mrgreen:

Post Reply