NJUSKALO SKIDA OGLASE - Istina ili ne ?
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Re: NJUSKALO SKIDA OGLASE - Istina ili ne ?
Čujem da si dio toga teama....Kapetan Kasil wrote:Uskoro će se objaviti oglasnik oružja od strane teama iz HUVO-a:
http://www.puskarica.com
Njuskalo nas sutne, a mi vec treci oglasnik za oruzje dobili 
- Kapetan Kasil
- Razvodnik

Mirok wrote:Čujem da si dio toga teama....Kapetan Kasil wrote:Uskoro će se objaviti oglasnik oružja od strane teama iz HUVO-a:
http://www.puskarica.com
Ma nista od tih posebnih stranica za oglase !
- Mi sa foruma mozemo i ovdje oglasiti kao i do sada
- >90% PROSJECNIH korisnika i lovaca znaju samo za Plavi oglasnik i Njuskalo i tako ce ostati htjeli mi to ili ne.
- Potpuno je nejasno iz kojeg razloga "poslovna politika Njuskala" ne zeli vise privatne oglase ?? NE bih se cudio da tu imaju priste i sami trgovci uz pomoc WOKE idiota kojih je svakim danom sve vise..
- Mi sa foruma mozemo i ovdje oglasiti kao i do sada
- >90% PROSJECNIH korisnika i lovaca znaju samo za Plavi oglasnik i Njuskalo i tako ce ostati htjeli mi to ili ne.
- Potpuno je nejasno iz kojeg razloga "poslovna politika Njuskala" ne zeli vise privatne oglase ?? NE bih se cudio da tu imaju priste i sami trgovci uz pomoc WOKE idiota kojih je svakim danom sve vise..
Nemoguće je Nemoguće
Bez brige, kad čovjek oće nešto prodat pa skuži da njuškalo više nije opcija, raspitat će se i doć do alternative.
Ovo zadnje... mene nebi čudilo, ali ako je i bilo tako, pokušaj im nije uspio. Oglasnika za prodaju oružja imamo više nego ikad, samo će trebat vremena da se populariziraju.
Ovo zadnje... mene nebi čudilo, ali ako je i bilo tako, pokušaj im nije uspio. Oglasnika za prodaju oružja imamo više nego ikad, samo će trebat vremena da se populariziraju.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Ja sam par puta nesto trazio za kupiti ovdje ali nikad mi nije uspjelo.lex-lutor wrote: - Mi sa foruma mozemo i ovdje oglasiti kao i do sada
Forum je premali. Malo nas je aktivnih. (a jos ti nisam zaboravio kako si mi S&W champion ovdje prodao ispred nosa!! dok sam bio na poslu!
Sposobni i internetski pismeni ce naci druge platforme za oglasavanje. Nesposobni ce davati trgovinama da prodaju uz proviziju.lex-lutor wrote: - >90% PROSJECNIH korisnika i lovaca znaju samo za Plavi oglasnik i Njuskalo i tako ce ostati htjeli mi to ili ne.
Iz diskusije na grupi nedavno, izgleda da se pojavio (masovni?) problem i zlouporaba sa njuskalom oko prodaje i nabavke oruzja C kategorije preko njuskala. Neko je na grupi nesto tako objasnjavao. Izgleda da se kupovalo vani pa prodavalo neregistrirano, tako nesto. Ne sijecam se detalja. A i manje je vazno. Vazno da su fizicke osobe dobile ban na prodaju legalnog oruzja, i sad imamo situaciju "snadji se druze".lex-lutor wrote: - Potpuno je nejasno iz kojeg razloga "poslovna politika Njuskala" ne zeli vise privatne oglase ?? NE bih se cudio da tu imaju priste i sami trgovci uz pomoc WOKE idiota kojih je svakim danom sve vise..
Ako nisi na grupi, onda se ubaci. Link:
https://forum.hr-oruzje.org/viewtopic.php?f=9&t=8300
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
To je glupost, ako zemlju od 4 Mil stanovnika okruzuju zemlje sa > 150 Mil stanovnika a ktome pripadaju EU logicno je da uskladis SVO zakonodavstvo sa vecinom oko tebe... Manje problema, manje briga, manje nejasnoca itd..itd..itd... Malo tesko za objasniti ali nista nova....!jolly wrote:lex-lutor wrote:
Iz diskusije na grupi nedavno, izgleda da se pojavio (masovni?) problem i zlouporaba sa njuskalom oko prodaje i nabavke oruzja C kategorije preko njuskala. Neko je na grupi nesto tako objasnjavao. Izgleda da se kupovalo vani pa prodavalo neregistrirano, tako nesto. Ne sijecam se detalja. A i manje je vazno. Vazno da su fizicke osobe dobile ban na prodaju legalnog oruzja, i sad imamo situaciju "snadji se druze". ....
Nemoguće je Nemoguće
- jolly
- Cinker - bojna

U nasoj maloj klinici legalnih vlasnika oruzja, uvjek ce biti problema, sa potpuno nerazumnom javnosti, koja ce stvarati probleme gdje ne treba. Njuskalo ti je primjer, iako zakon lijepo dozvoljava vlasnicima prodaju legalnog oruzja B, C, D kategorije.lex-lutor wrote:
To je glupost, ako zemlju od 4 Mil stanovnika okruzuju zemlje sa > 150 Mil stanovnika a ktome pripadaju EU logicno je da uskladis SVO zakonodavstvo sa vecinom oko tebe... Manje problema, manje briga, manje nejasnoca itd..itd..itd... Malo tesko za objasniti ali nista nova....!
Medjutim, sav prostor na internetu je privatan, i vlasnici njuskala smatraju da im to ne treba.
Super, imaju pravo na to, pa niti ja necu oglasavati na njuskalu nista. (ne samo oruzje). Ima drugih nacina.
Turn better into best!
Eto vidis to je greska nas Hrvata - BEZ KICME smo ! Nauceni da lizemo guzice, sutimo i trpimo tudja sranja i trazimo put sa manje otpora.. a za to vrijeme jos veca gamad, poredpasi svih vrsta samo bolje ukopavaju svoje pozicije.Mirok wrote:Bojkotirajmo Njuškalo ....
Prava reakcija bi bila angaziranje advokata, pronaci osnovu za diskriminaciju i povredu prava pa ih naguziti da zapamte samovolju nekog Woke ili Derpe urednika !!!
Nemoguće je Nemoguće
- jolly
- Cinker - bojna

Lex, od kad si ti postao utopista?lex-lutor wrote:
Prava reakcija bi bila angaziranje advokata, pronaci osnovu za diskriminaciju i povredu prava pa ih naguziti da zapamte samovolju nekog Woke ili Derpe urednika !!!
Pojedinac to nece napraviti.
To moze samo organizacija. Krovni savez (bilo koji), ili eto, mozda nova udruga za vlasnike oruzja?
BTW:
Imas avio kompanije koje poslovnom politikom ne previze oruzje.
Imas aviokompanije koje poslovnom politikom ne prevoze lovacke trofeje iz trecih zemalja.
Imas njuskalo koje ne zeli prodavat, privatno legalno oruzje.
I tako dalje, sta jos ima novotga?
Turn better into best!
Nisam ja utopista, ali jasno vidim da se godinama "uzgajaju " generacije mlitavaca, poslusnika, pokajnika i ljudi bez mozga sto nikako NE moze biti slucajno !jolly wrote:lex-lutor wrote: Lex, od kad si ti postao utopista?
Jos mi sada reci kako sam upao u "teoreticare zavjera" i mogu na psihijatriju.... dobrovoljno na Lobotomiju... nakon toga sve ce biti super... !
Nemoguće je Nemoguće
- jolly
- Cinker - bojna

Lex definirao si woke ideologiju.
Cinjenicno to postoji. To je konacno doslo u javnu debatu nakom izbora u USA.
U nasem podneblju niko se s tim ne bavi. (EU se zgraza na Americke dnevne trendove)
Ali predsjednik Donald Trump to nemilice cisti, mjenja zakone, i definira drugacije javne interese.
Naravno, ni EU nije centar svijeta, ima drugih zemalja gdje woke politika nije uhvatila korijene. EU je samo 27 zemalja.
Cinjenicno to postoji. To je konacno doslo u javnu debatu nakom izbora u USA.
U nasem podneblju niko se s tim ne bavi. (EU se zgraza na Americke dnevne trendove)
Ali predsjednik Donald Trump to nemilice cisti, mjenja zakone, i definira drugacije javne interese.
Naravno, ni EU nije centar svijeta, ima drugih zemalja gdje woke politika nije uhvatila korijene. EU je samo 27 zemalja.
Turn better into best!
-
Mirok
- Brigadni General

Pa povedi nas.lex-lutor wrote:Eto vidis to je greska nas Hrvata - BEZ KICME smo ! Nauceni da lizemo guzice, sutimo i trpimo tudja sranja i trazimo put sa manje otpora.. a za to vrijeme jos veca gamad, poredpasi svih vrsta samo bolje ukopavaju svoje pozicije.Mirok wrote:Bojkotirajmo Njuškalo ....
Čekamo....
Nisi nista naucio iz nase povijesti ?Mirok wrote:....Pa povedi nas.
Čekamo....
Svi koji su poveli nas narod u borbu za bolje sutra su na kraju uvijek IZDANI i to od svog naroda !
Nisam bas volio povijest ali neke detalje sam zapamtio !
Nemoguće je Nemoguće
-
Mirok
- Brigadni General

Ali ti drugima zamjeraš što ne povedu"nešto".lex-lutor wrote:Nisi nista naucio iz nase povijesti ?Mirok wrote:....Pa povedi nas.
Čekamo....
Svi koji su poveli nas narod u borbu za bolje sutra su na kraju uvijek IZDANI i to od svog naroda !
Nisam bas volio povijest ali neke detalje sam zapamtio !
Oprosti, ali ja apeliram na SVIJEST svakog pojedinca i tu sve krece...Mirok wrote:...Ali ti drugima zamjeraš što ne povedu"nešto"....
Nemoguće je Nemoguće
Oprosti, ali ja apeliram na SVIJEST svakog pojedinca i tu sve krece...Mirok wrote:...Ali ti drugima zamjeraš što ne povedu"nešto"....
Nemoguće je Nemoguće