trgovina u Virju
trgovina u Virju
Čuo sam da u virju ima neka trgovina sa novom i polovnom vojnom odjećom i obučeom ima li netko br. telefona, web. stranicu ili dr. konakt
Re: trgovina u Virju
Zona 3. Neznam broj, ali ak ti kaj znači nalazi se kod željezničke stanice. Tam sam si kupil gotovo svu odjeću za lov.
KO SE MAČA LAČA; LAKUKARAČA!!!!
Je to negdje kod centra, ili u nekoj ulici? Navodno ima dobre cijene i solidan izbor!
i cijene su stvarno sindikalne.Za 200 kuna se cijeli obučeš
----------------------------------------------------------------
Čovjek je najsavršenije biće koje može napraviti svaka budala
Odjeća i obuća bio mi je frend tamo i veli za ribolovce, lovce dušu dalo.. Baš nagovaram ženu da se koji dan zaletimo tamo..
Gdje ti točno dođe to Virje tj. kako je najlakše doći do njega iz pravca Zagreba?nino81 wrote:ZONA TRI d.o.o. Virje, Kolodvorska 69 (048) 897 490
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
Pičiš iz Zg prema Vrbovcu brzom cestom, zatim novom brzom cestom ideš prema BJ, iz BJ sjeverno skreneš prema Đurđevcu i 6 km prije Đurđevca skreneš u selu Šemovci prema Virju i voziš još cca 5 km do Virja. I tu je kraj tvojeg putešestvja....ovo je samo jedan od bržih pravaca kako da dođeš iz smjera ZG u Virje.
Inače sutra ja idem tamo pa ću pogledati malo cijene....
LP
Inače sutra ja idem tamo pa ću pogledati malo cijene....
LP
Ajde nabaci koju fotku ako imaš priliku i svakako izvjesti o cjenama i vidi da li ima svih "konfekcijskih" brojeva. Da ne ispadne da se zaletim tamo a ono nema broja za mene jer sam se malo "usalio".
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
evo vam uputstva kako doći tamo
----------------------------------------------------------------
Dečkovi, otišli ste u ot. Pobrisat ću postove do originalnih dijelova koji upućuju na oglas!