Ispovjest Bivšeg...........?
-
GODSKILLER
- Pozornik

Ispovjest Bivšeg...........?
Jel građani koji su u svojoj prošlosti imali problema sa zakonom imaju pravo na samoobranu..ili su oni građani drugog reda i kao takvi ima da žive kao stoka sitnog zuba.....ako ja nisam sposoban imati oružje u svojoj kuči poradi duhova iz prošlosti ZAŠTO nisam dobi trajnu rješenje kako sam oslobođen vojske,ZNAČI kad triba činiti ratne zločine u ime neke politike onda sam 100% sposoban a kad tribam zaštititi sebe,obitelj,imovinu onda moram čekati druge da me zaštite(92) s tim da njima triba minimalno 45 minuta da mi pomognu....
ZAŠTO građanin koji ima `Ilegalno` oružje za samozaštitu je kriminalac a država HRVATSKA koja je imala embargo od strane međunarodne zajednice za uvoz oružja poradi obrane 1991. nije kriminalna tvorevina jer su kršili međunarodni zakon,a taj isti zakon oni sad isto primjenjuju....
Imao sam ja Dozvolu ali poradi hm...nekih gluposti koje nemaju nikakve veze sa oružjem su jednostavno bahato oduzeli,a kad sam se iša žaliti onda su mi još pritili zatvorom...puna su im usta evrope....puna su im usta ljudskih prava.......a šta se tiče izdavanje dozvole to vam je isto kau u atletici kad blanka skače priko motke,njene sposobnosti određuju visinu motke ali kod dozvole država odredi visinu motke i onda kaže skači..kao daje ti mogučnost skoka ali normalno oni određuju visinu znajuči da večina neče priskočiti zadanu normu tako da na građane svaljuju krivnju kao nismo sposobni,pa normalno nismo sposobni kad država ne želi da budu građani naoružani jer lako je ustrojiti ovce ali ne i vukove...naša vlast koja toliko govori protiv jugoslovenske vlasti koristi njihove metode jer ne žele ponoviti njihovu pogrešku zahvaljujuči kojoj se hrvatski narod ima s čime braniti u počecima domovinskog....upravo zahvaljijuči lovačkom oružju smo se dokopali jačeg...a toga je svjesna i ova vlast nebitno vlast ili oporba svi su oni velika govna jer dobro se sičan kad su jednoglasno u saboru izglasali da oružje spada u luksuznu robu pa je priko noći poskupilo 40%tako da san 2000 godine svoj prvi i zadnji samokres ceska zbrojovka 75B compact platia 5300kn(ovim putem zahvaljujem uredništvu DELTE koji su me svojim tekstovima uvjerili da je to dobar gun)ima san neke strahove u svezi istočnog oružja a za želju revolver nije bilo love.
Draga bračo crni dani su prid nama jer naši robovlasnici su nas prodali evropi a tamo su zakoni rigorozni a naši koji se toliko duboko uvlače njima u guzicu tako da kad evropa tare guzicu ujedno tare hrvatski nos...najlakše prihvate stvari koje uskračuju nam PRIRODNO data prava...u njemačkoj nemo imat zračno oružje brže od 170m/s....u švicarskoj si moga legalno kupiti prigušivač al sad je to zabranjeno.......a mi svi znamo da mi iz đungle nismo otišli nego smo biljnu đunglu zaminili betonskom đunglom a pravila su ostala ista..samo šta u prirodi svi imaju jednake šanse a ode ipak postoje oni koji su jednakiji od drugih...
Inače ne dolazim na ove stranice jer jednostavno mi bude teško oko srca da nemogu sebi kupiti gun(lova nije problem) tako da jednostavno me uvati ludilo kad vidim,čujem,pročitam koja se nepravda vrši na sve ljubitelje bilo kakvog oružja,a paradoks je ja nemogu imati ali oni idalje oćekuju porez od mene s kojim kupuju oružje poradi državne sigurnosti..nemam više volje pisati...dođe mi da plačem
ZAŠTO građanin koji ima `Ilegalno` oružje za samozaštitu je kriminalac a država HRVATSKA koja je imala embargo od strane međunarodne zajednice za uvoz oružja poradi obrane 1991. nije kriminalna tvorevina jer su kršili međunarodni zakon,a taj isti zakon oni sad isto primjenjuju....
Imao sam ja Dozvolu ali poradi hm...nekih gluposti koje nemaju nikakve veze sa oružjem su jednostavno bahato oduzeli,a kad sam se iša žaliti onda su mi još pritili zatvorom...puna su im usta evrope....puna su im usta ljudskih prava.......a šta se tiče izdavanje dozvole to vam je isto kau u atletici kad blanka skače priko motke,njene sposobnosti određuju visinu motke ali kod dozvole država odredi visinu motke i onda kaže skači..kao daje ti mogučnost skoka ali normalno oni određuju visinu znajuči da večina neče priskočiti zadanu normu tako da na građane svaljuju krivnju kao nismo sposobni,pa normalno nismo sposobni kad država ne želi da budu građani naoružani jer lako je ustrojiti ovce ali ne i vukove...naša vlast koja toliko govori protiv jugoslovenske vlasti koristi njihove metode jer ne žele ponoviti njihovu pogrešku zahvaljujuči kojoj se hrvatski narod ima s čime braniti u počecima domovinskog....upravo zahvaljijuči lovačkom oružju smo se dokopali jačeg...a toga je svjesna i ova vlast nebitno vlast ili oporba svi su oni velika govna jer dobro se sičan kad su jednoglasno u saboru izglasali da oružje spada u luksuznu robu pa je priko noći poskupilo 40%tako da san 2000 godine svoj prvi i zadnji samokres ceska zbrojovka 75B compact platia 5300kn(ovim putem zahvaljujem uredništvu DELTE koji su me svojim tekstovima uvjerili da je to dobar gun)ima san neke strahove u svezi istočnog oružja a za želju revolver nije bilo love.
Draga bračo crni dani su prid nama jer naši robovlasnici su nas prodali evropi a tamo su zakoni rigorozni a naši koji se toliko duboko uvlače njima u guzicu tako da kad evropa tare guzicu ujedno tare hrvatski nos...najlakše prihvate stvari koje uskračuju nam PRIRODNO data prava...u njemačkoj nemo imat zračno oružje brže od 170m/s....u švicarskoj si moga legalno kupiti prigušivač al sad je to zabranjeno.......a mi svi znamo da mi iz đungle nismo otišli nego smo biljnu đunglu zaminili betonskom đunglom a pravila su ostala ista..samo šta u prirodi svi imaju jednake šanse a ode ipak postoje oni koji su jednakiji od drugih...
Inače ne dolazim na ove stranice jer jednostavno mi bude teško oko srca da nemogu sebi kupiti gun(lova nije problem) tako da jednostavno me uvati ludilo kad vidim,čujem,pročitam koja se nepravda vrši na sve ljubitelje bilo kakvog oružja,a paradoks je ja nemogu imati ali oni idalje oćekuju porez od mene s kojim kupuju oružje poradi državne sigurnosti..nemam više volje pisati...dođe mi da plačem
NASILJE U SAMOOBRANI NIJE NASILJE TO JE INTELIGENCIJA.......MALCOM X
BOLJE JE IMATI A NE TRIBATI,NEGO TRIBATI A NEMATI
Re: Ispovjest Bivšeg...........?
Sve što si napisao je točno, ali tko je te ljude izabrao? Mi. (odmah ću i odgovoriti jer i sebi postavljam pitanje)
Isti ti ljudi koji su dobili naše povjerenje i glasove pišu zakone za koje misle kako su najbolji zakoni na planetu Zemlji. Koliko je to dobro ili loše moći će vidjeti naši potomci, jer jedini pravi pokazatelj stvari je vrijeme. I ništa drugo.
Činjenica je kako je naš sustav počeo biti sam sebi svrhom i kako su se u njemu nakotili (nemam nažalost ljepšu riječ) nesposobni i nekompetentni ljudi. Mogao bih pisati o ovome ali nije mjesto, niti vrijeme.
S druge strane imamo veeeliki broj ljudi koji su u kategoriji kriminala i koji doma imaju oružje i drže ga "za svaki slučaj". Osobno, nisam u ovoj kategoriji i ne podržavam ju iz dva razloga.
Prvi je nesposobnost države i vladajućih da se pokrenu i naprave nešto gdje bi sve te ljude pokrenuli kvalitetnim programom. Hoće li to biti nešto poput bivše teritorijalne obrane ali sa naglaskom na švicarski model, tj. da ljudi mogu doma slobodno držati automatsko oružje za koje i odgovaraju ili nešto drugo, neka smisle jer za to su plaćeni.
Činjenica je kako sve dosadašnje akcije i nastojanja policije NISU urodile plodom, jer velika količina oružja je i dalje u rukama građana. A građani poučeni vlastitim iskustvima, jednostavno ne žele vratiti isto natrag. Pitanje je sposobnosti vlasti koliko je u stanju osmisliti kvalitetan program komunikacije i rada s građanima a da se isto pitanje uredi.
Drugi je svakako mentaliteta našeg čovjeka, koji očigledno ne vjeruje vlastitom sustavu i okruženju pa i ne želi vratiti ono čime ga je izborio. Što se time dobiva? Jasan odgovor naroda o sustavu. Ali ne bih o tome. Mislim da slobodan i normalan građanin ne bi smio imati automatskooružje doma. Ok, ako ga preradi na poluautomatiku i prođe odgovarajuće provjere i ispitivanja. Tada to ima smisla. Sve drugo ne.
Ovo sve pišem samo zato što se kod medija stvorila slika kako su legalni posjednici oružja problematične osobe i kako je oružje u njihovim rukama pitanje državne nestabilnosti.
A zaboravlja se činjenica kako jedan kriminalac dođe do pištolja, puške ili strojnice, vezama i poznanstvima u roku od 10 minuta samo ako nazove prave brojeve. Pa može doći i do vojnog oružja koje bi trebalo biti konzervirano i uskladišteno, ali nije, jer skladištar je potplaćen.
S treće strane, građanin, posjednik oružja, mora znati da je posjedovanjem istoga privilegiran. Zašto? Provjerama i pregledima je dokazao kako je normalna i zdrava osoba koja može zaključiti i procjeniti kada i u kolikoj mjeri mu oružje treba.
Ovdje nije u pitanju samo pravo na oružje nego i odgovornost. A ako se netko pokaže neodgovoran u bilo kojem pravnom smislu, tada mu se oružje mora oduzeti i tu je zakon kao i u svim normalnim državama jasan.
Ubaciti period kušnje (odnosno uvjetno vraćanje) je nešto što možda ne bi bilo loše, ali opet je zakonodavac taj koji mora odlučiti kako, zašto i na koji način, a mi se složiti s njima ili ne.
Isti ti ljudi koji su dobili naše povjerenje i glasove pišu zakone za koje misle kako su najbolji zakoni na planetu Zemlji. Koliko je to dobro ili loše moći će vidjeti naši potomci, jer jedini pravi pokazatelj stvari je vrijeme. I ništa drugo.
Činjenica je kako je naš sustav počeo biti sam sebi svrhom i kako su se u njemu nakotili (nemam nažalost ljepšu riječ) nesposobni i nekompetentni ljudi. Mogao bih pisati o ovome ali nije mjesto, niti vrijeme.
S druge strane imamo veeeliki broj ljudi koji su u kategoriji kriminala i koji doma imaju oružje i drže ga "za svaki slučaj". Osobno, nisam u ovoj kategoriji i ne podržavam ju iz dva razloga.
Prvi je nesposobnost države i vladajućih da se pokrenu i naprave nešto gdje bi sve te ljude pokrenuli kvalitetnim programom. Hoće li to biti nešto poput bivše teritorijalne obrane ali sa naglaskom na švicarski model, tj. da ljudi mogu doma slobodno držati automatsko oružje za koje i odgovaraju ili nešto drugo, neka smisle jer za to su plaćeni.
Činjenica je kako sve dosadašnje akcije i nastojanja policije NISU urodile plodom, jer velika količina oružja je i dalje u rukama građana. A građani poučeni vlastitim iskustvima, jednostavno ne žele vratiti isto natrag. Pitanje je sposobnosti vlasti koliko je u stanju osmisliti kvalitetan program komunikacije i rada s građanima a da se isto pitanje uredi.
Drugi je svakako mentaliteta našeg čovjeka, koji očigledno ne vjeruje vlastitom sustavu i okruženju pa i ne želi vratiti ono čime ga je izborio. Što se time dobiva? Jasan odgovor naroda o sustavu. Ali ne bih o tome. Mislim da slobodan i normalan građanin ne bi smio imati automatskooružje doma. Ok, ako ga preradi na poluautomatiku i prođe odgovarajuće provjere i ispitivanja. Tada to ima smisla. Sve drugo ne.
Ovo sve pišem samo zato što se kod medija stvorila slika kako su legalni posjednici oružja problematične osobe i kako je oružje u njihovim rukama pitanje državne nestabilnosti.
A zaboravlja se činjenica kako jedan kriminalac dođe do pištolja, puške ili strojnice, vezama i poznanstvima u roku od 10 minuta samo ako nazove prave brojeve. Pa može doći i do vojnog oružja koje bi trebalo biti konzervirano i uskladišteno, ali nije, jer skladištar je potplaćen.
S treće strane, građanin, posjednik oružja, mora znati da je posjedovanjem istoga privilegiran. Zašto? Provjerama i pregledima je dokazao kako je normalna i zdrava osoba koja može zaključiti i procjeniti kada i u kolikoj mjeri mu oružje treba.
Ovdje nije u pitanju samo pravo na oružje nego i odgovornost. A ako se netko pokaže neodgovoran u bilo kojem pravnom smislu, tada mu se oružje mora oduzeti i tu je zakon kao i u svim normalnim državama jasan.
Ubaciti period kušnje (odnosno uvjetno vraćanje) je nešto što možda ne bi bilo loše, ali opet je zakonodavac taj koji mora odlučiti kako, zašto i na koji način, a mi se složiti s njima ili ne.
ma daj
ja prijavim prjetnju ubojstom i potpisem kazneno gonjenje protiv NN
a policija nis ne napravi
kao nemamo naznaka ko bi to mogel bit
da ne duljim o tome (tip ljpo napiso ko je)
nakon vise od 6 mjeseci pozovu me da dodem u policiju
i kazu da ovo ono pojeo vuk magere itd.
pitaj ja tipa dal bi postupak bil drugaciji da sam poznata medijska osoba
veli on da bi
eto
a kao pred zakonom smo svi isti
neko zaprjeti ministru i tip je drugi dan u policiji
onaj ukrade novcanik i za 2 dana ga nadu
tolko o policiji i sustavu
ja prijavim prjetnju ubojstom i potpisem kazneno gonjenje protiv NN
a policija nis ne napravi
kao nemamo naznaka ko bi to mogel bit
da ne duljim o tome (tip ljpo napiso ko je)
nakon vise od 6 mjeseci pozovu me da dodem u policiju
i kazu da ovo ono pojeo vuk magere itd.
pitaj ja tipa dal bi postupak bil drugaciji da sam poznata medijska osoba
veli on da bi
eto
a kao pred zakonom smo svi isti
neko zaprjeti ministru i tip je drugi dan u policiji
onaj ukrade novcanik i za 2 dana ga nadu
tolko o policiji i sustavu
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Gospodo, doći će dan kada ćemo morati preoteti svoju državu natrag od tih tzv. 200 obitelji i njihove kopiladi koja se namnožila u vidu zakonodavne, izvršne i sudske vlasti. Čim netko radi nešto za tvoju sigurnost i opstojnost mirnog poretka znači da ti lagano pere toplom vodom vrat prije nego zabije nož u njega.
Očito je da smo stoka za klanje i još očitije je da nam to odgovara. Da se malo manje zamaramo tko je ustaša, četnik i partizan, ko sluša Thompsona a tko Cecu Ražnjatović, možda bi i vidjeli dalje od svog nosa i shvatili da smo skoro GLADNI i na rubu prosjačkog štapa.
Al "Podijeli pa Vladaj" je nešto što je uvijek išlo diktatorima na našim prostorima, pa zašto bi se išta promijenilo. Oni vladaju a mi se mlatimo oko toga tko je odakle i šta je on ili njegovi radio u ratu koji su isto stvorili Oni kao dio te podjele vlasti. Neka je alkohola i svađa i oni su mirni i sigurni u svojim foteljama.
Bit će dobro ako nam ne zabrane čačkalice za taj povijesni čin preotimanja države koliko se osiguravaju da budu nedodirljivi od naroda.
Očito je da smo stoka za klanje i još očitije je da nam to odgovara. Da se malo manje zamaramo tko je ustaša, četnik i partizan, ko sluša Thompsona a tko Cecu Ražnjatović, možda bi i vidjeli dalje od svog nosa i shvatili da smo skoro GLADNI i na rubu prosjačkog štapa.
Al "Podijeli pa Vladaj" je nešto što je uvijek išlo diktatorima na našim prostorima, pa zašto bi se išta promijenilo. Oni vladaju a mi se mlatimo oko toga tko je odakle i šta je on ili njegovi radio u ratu koji su isto stvorili Oni kao dio te podjele vlasti. Neka je alkohola i svađa i oni su mirni i sigurni u svojim foteljama.
Bit će dobro ako nam ne zabrane čačkalice za taj povijesni čin preotimanja države koliko se osiguravaju da budu nedodirljivi od naroda.
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....
-
GODSKILLER
- Pozornik

Baš zato imam u planu osnivanje stranke ali,ponekad se zapitam ima li smisla pomagati onima koji ne prihvačaju stvarnost,250000 otišlo ovaj vikend nabezvezno skijanje u strane zemljeKrešo Bukvić wrote:Mi smo Hrvati, uvijek pričamo, nikad nište ne napravimo
TKO JE ODE LUD...UPRAVO TAKVI GRAĐANI MADA TU TITULU NE ZASLUŽUJU.....
-
GODSKILLER
- Pozornik

....SVI SMO MI MATIJA GUBEC....
A disu oni tatini sinovi šta sa skupim autima gaze ljude po cesti i neodgovaraju pred zakonom. Sva ova represivna sra.. će rezultirat povećanjem ilegalnog oružja. Novi zakoni kod nas su samo pokusi a mi smo pokusni kunići. Daleko od europe i civiliziranog svjeta. Zato selim u Afriku čuvat rezervate sa životinjama. Bar mi kalibar cjevi neće niko gledat.
Gospodo! Mi sami (mislim na svekoliki hrvatski živalj) puštamo da nam neko drugi upravlja svime što se događa oko nas... ponašamo se ko da smo u starom rimu,dobili smo "kruha i igara" pod tim je kruh-kruh,a igre-stalno prezentirane gluposti u javnosti od novina,tv-a,i ostalih medija... dok se u pozadini odigravaju one prave igre sa visokim ulozima i velikim profitom... samo neznam što je još ostalo za prodat da se sve to može financirat,jer rekao bih da je spisak već jako tanak...
strah veže ruke i zamračuje um,strah je najveći saveznik tvog neprijatelja
who dares-wins
who dares-wins
a nažalost istina je da masa ljudi ima nelegalno oružje i da organi reda znaju za to,al nikome ništa... bilo bi fer da se napravi racija po onim noćnim klubovima sa narodnom muzikom svaki vikend,jer se skoro svaki vikend tamo dese sr... sa oružjem,pa zar je to tako teško
ili nekome nije u interesu tako dugo,dok se nekome bliskom dotične gospode koja bi to morala pokrenuti,ne desi nešto,pa će onda moći
1000 zašto 1000 zato...
who dares-wins
who dares-wins
- shelby-eleanor
- Desetnik

kad smo vec kod premjestanja posta, nekako mi se cini da bi vox populi bio primjereniji dio foruma za ovu temu pa ju premjestam tamo 
"A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes,
the action is the brain, and the barrel is the heart.
But you, the man behind the rifle, you are the soul."
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

POTPISUJEM DOK!!! Jadno je to, danasnji klinci na CD-ove snimaju Cecu uz bok Thompsonu, Draganu uz Škoru, mirta mirica uz Matu Bulica... sve to skupa na isti CD... kao i likovi koji imaju ustaski grb kao wallpaper na mobitelu a kad zena zove svira uzicko kolo, kad pitam zasto je to tako, kaze iz fore... ma koja jebena fora... ne ide to jedno s drugim... meni je to jos donekle jasno za ljude recimo u ZG, ali ovi ovdje s okupiranih podrucja, cije su kuce zapalili oni koji su slusali takve pjesme... kad su cetnici zauzeli Motel Graovac i bili na vratima Rakovice na parkiralistu motela (sada hotel) su na razglas pustali uzicko kolo i slavili protjerivanje Hrvata a danas djeca branitelja koji su sudjelovali u ratu opet slusaju tu muziku sto me i ne cudi kad znam da dobar dio i samih branitelja slusa takvo smece... dok sam zivio u KA, moja prva susjeda, koja je bila u prognanistvu, kucu joj zapalili, nezna sto joj je s rodbinom, a ona za vrijeme uzbune trazi stanicu "radio titova korenica" jer voli slusati tu muziku... MA FUJ!!! I onda isti ti klinci koji pojma nemaju o nicemu na thompsonovom koncertu pokazuju koliko visoko kukuruz narastao a kod kuce im mp3 playeri i kompjuteri krcati cajkama... evo bas danas, popravljao jedan komp sa prilicno ustaskog znakovlja u jpg formatu.... naravno da se na desktopu nalacio folder sa "pesmama" dare bubamare, cece, dragane i slicnih drolja...Dok! wrote:Cajke, ali i oni koji ih slušaju pljuju po svojoj Domovini, a da ne zaboravite u istu su ugrađeni mnogi mladi životi, i čija je povijest krvlju ispisana, imajte barem malo poštovanja, prema sebi, svojoj Domovini, pa zar nemate ideale, mi smo ih imali, još uvijek ih imamo i za njih još i sada smo spremni učiniti isto!!! Ne idite u narodnjačke klubove i svaka daljnja opasnost za sve vas prestaje!!
Kad je bila godisnjica pada Vukovara svi su na MSN i Facebook profilima imali "vukovar u srcu" "vukovar necemo zaboraviti" i slicno a osobno znam da oni koji su najvise galamili oko godisnjice vukovara imaju najmanje 1GB cajki na kompu... e to je ono sto mene smeta... i onda je tako normalno da ce Thompsonu zabraniti da pjeva u Hrvatskoj a Ceca i Dragana ce biti dobrodosli gosti i punit ce dvorane i rasprodavati koncerte sve u 16... Kad zabrane CAJKE po kaficima i klubovima onda se mogu naci spocitavati Thompsonu nesto, do tada ima da su svi redom KUŠ! ranih devedesetih nikome nije smetalo "Za DOM!!... Spremni!" na pocetku pjesme "Bojna Čavoglave" a sad se oko toga dize medijska prasina svaki drugi tjedan gledamo neki k***c na televiziji u raznoraznim talk emisijama... malo malo pa peru Thompsona... da se razumijemo, ja volim poslusati njegove pjesme, i Škoru, ali kod mene nema cajki na kompu... i ne dozvoljavam da se ljude koji slusaju istoga trpa u isti kos sa onima koji slusaju cajke... istina, ima takvih, ima ih i previse ali NISMO SVI TAKVI!!! no to se nazalost nemoze iskorjeniti... u jednoj emisiji su presretali mlade ljude po cesti i pitali slusaju li "narodnjake", i neka mlada cura kaze "prije nisam slusala ali sada DA!" na upit zasto je pocela slusati narodnjake odgovara "zbog tekstova!"...
mogao bi jos nadrobiti koliko sam bijesan ali savladavam se... oprostite na ovom izljevu žuči al morao sam se istresti, barem se nadam da me ljudi ovdje razumiju.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Ja slušam bogohulni black metal za svoju dušu...i nikoga u svojoj okolini ili u autu na cesti ne mučim s istim i ne patim od toga da cijeli centar mora odzvanjati dok prolazim po gradu, ko neki sa cajkama i droljama.
KO SE MAČA LAČA; LAKUKARAČA!!!!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ja slusam Rock uglavnom... pop, klasiku, punk, metal, hard rock, trash metal ma ima svega, od Vivaldi-a do Judas Priest, samo cajki nema, i svega 20-30 domacih pjesama ako ne racunam Thompsona i Škoru... glavni su Mark Knopfler, Bruce Springsteen, Rolling Stones, Eagles, Sting, Metallica, Green Day i slicno... i priznam... imam 2-3 pjesme od Balasevica i jednu od Bajage (Plavi Safiru)... no to ne trpam u klasu s cajkama jer to onima koji slusaju cajke bas i ne prolazi.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
- shelby-eleanor
- Desetnik

M, u velikoj vecini se slazem s tobom, samo bih htjela dodati da danasnji klinci niti ne znaju sto su i tko su bili "ustase" niti velika vecina njih zna ista o Domovinskom ratu. tko je tome kriv? skola, roditelji, oni sami?
sto se tice tekstova cajki.. nedavno sam pricala sa svojim babinjakom s faksa o tome sto njih privlaci u cajkama i takodjer su rekle da su im tekstovi odlicni
nabrojala sam im par stranih pjevaca koji imaju nevjerojatno dobre tekstove pjesama na sto su one rekle da sto imto vrijedi kad ne razumiju engleski
fakultetski obrazovane osobe ne razumiju cak ni jednostavne tekstove nekih pjesama na engleskom (bez obzira na to sto je danasnji zivot jednostavno takav da ga hoces-neces moras barem koliko-toliko znati)
btw. sto se tice "za dom, spremni!".. na povezivanje tog pozdrava s ustastvom sam alergicna! taj se pozdrav koristio puno prije ustaskog pokreta i oznacuje jedan lijepi domoljubni izraz, te spremnost Hrvata da brane svoj narod i drzavu - sto je takodjer jos jedna cinjenica koji 90% ljudi ne zna
sto se tice tekstova cajki.. nedavno sam pricala sa svojim babinjakom s faksa o tome sto njih privlaci u cajkama i takodjer su rekle da su im tekstovi odlicni
btw. sto se tice "za dom, spremni!".. na povezivanje tog pozdrava s ustastvom sam alergicna! taj se pozdrav koristio puno prije ustaskog pokreta i oznacuje jedan lijepi domoljubni izraz, te spremnost Hrvata da brane svoj narod i drzavu - sto je takodjer jos jedna cinjenica koji 90% ljudi ne zna
"A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes,
Mike_Torello wrote:ja slusam Rock uglavnom... pop, klasiku, punk, metal, hard rock, trash metal ma ima svega, od Vivaldi-a do Judas Priest, samo cajki nema, i svega 20-30 domacih pjesama ako ne racunam Thompsona i Škoru... glavni su Mark Knopfler, Bruce Springsteen, Rolling Stones, Eagles, Sting, Metallica, Green Day i slicno... i priznam... imam 2-3 pjesme od Balasevica i jednu od Bajage (Plavi Safiru)... no to ne trpam u klasu s cajkama jer to onima koji slusaju cajke bas i ne prolazi.
imamo vrlo sličan ukus što se tiče muzike... a isto mi nije jasno,ono što je rekla "SHELBY",da fakultetski obrazovani ljudi slušaju cajke,pa oni su bili dovoljno stari da se sjećaju svih sr*** koja je Hrvatska trpila,a istovremeno ne razumiju text na engleskom... pa kolko ja znam strani jezik je obavezan na fakultetima....
a ako i ne razumije text,molim te lijepo,kako može neko slušat muziku koja zvuči ko da krdo bijesnih mačaka trči po instrumentima
who dares-wins
who dares-wins
-
Krieghetzer
- Razvodnik

Ja mogu iz prve ruke potvrditi da je istina da trenutni studosi i ljudi koji su diplomirali u zadnjih 5 godina odlicno poznaju repertoar cajki i slicnih.MrNo wrote:Mike_Torello wrote:ja slusam Rock uglavnom... pop, klasiku, punk, metal, hard rock, trash metal ma ima svega, od Vivaldi-a do Judas Priest, samo cajki nema, i svega 20-30 domacih pjesama ako ne racunam Thompsona i Škoru... glavni su Mark Knopfler, Bruce Springsteen, Rolling Stones, Eagles, Sting, Metallica, Green Day i slicno... i priznam... imam 2-3 pjesme od Balasevica i jednu od Bajage (Plavi Safiru)... no to ne trpam u klasu s cajkama jer to onima koji slusaju cajke bas i ne prolazi.![]()
imamo vrlo sličan ukus što se tiče muzike... a isto mi nije jasno,ono što je rekla "SHELBY",da fakultetski obrazovani ljudi slušaju cajke,pa oni su bili dovoljno stari da se sjećaju svih sr*** koja je Hrvatska trpila,a istovremeno ne razumiju text na engleskom... pa kolko ja znam strani jezik je obavezan na fakultetima....
a ako i ne razumije text,molim te lijepo,kako može neko slušat muziku koja zvuči ko da krdo bijesnih mačaka trči po instrumentimaal to je izgleda stvar (ne)ukusa
Imao sam nekoliko takvih na prethodnom poslu, a također imao sam priliku suradjivati sa trenutnim studentima na FER-u i FSB-u, i mogu reci da im to bolje lezi nego poznavanje MATAN-a 1.
stvarno žalosno.... 
who dares-wins
who dares-wins
Sve OK samo mislim da spiska više NEMA.Ovo sa GOLF ZAKONOM je naučna fantastika i vjerovatno i zadnje ,jer takav zakon je zaista trebalo osmisliti,to niti Einstein nebi bolje iskemijao. Pazi ovo ....neki lobi od onih 200 famoznih, pod krinkom firme iz Djevičanskih otoćića ,može nekome oduzeti djedovinu za golf teren jer je golf u Hrvata OD DRŽAVNOG I NACIONALNOG INTERESA, to je naša i naše djece budučnost.Ne školovanje i obrazovanje nego golf svekoliki puče.Par stotinjaka hektara za mlataranje po bijeloj loptici a naš klub 18 god ne može dobiti na uporabu bilo kakovu rupetinu od par stotinjaka kvadrata za praktično streljaštvo .....tragikomično da nije istinito.samo neznam što je još ostalo za prodat da se sve to može financirat,jer rekao bih da je spisak već jako tanak...
No Peace without Justice !
Ako to bude tako onda vise necemo morati ici na streljane nego cemo plikati loptice po golf terenima 
Mislim da nećemo, golf je sport za jaaaaaaaaaaaaaaaako bogate ljude, ne za narod
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata