P: Merkel Suhl 40E i HP35 Mk3 - PRODANO!
P: Merkel Suhl 40E i HP35 Mk3 - PRODANO!
Prodaje se:
Sačmarica marke Merkel Suhl, kalibar 16/70.
Nekorištena (nasljedstvo) Browning HP35 Mk3, sa sedam rezervnih spreminka, dodatnim Uncle mikes drškama.
Spremnici kapaciteta:
-2 X 20 kom.
-1 X 15 kom.
-4 X 13 kom.
Napravljen tuning unutašnjosti i ispolirana rampa za pouzdanije unošenje naboja u cijev, zakošen i proširen ulaz za spremnike na rukohvatu, odrezan udarač (da ne "grize šaku"). Svi zainteresirani neka mi se jave na PP ili mail suckafreehp@net.hr
Sačmarica marke Merkel Suhl, kalibar 16/70.
Nekorištena (nasljedstvo) Browning HP35 Mk3, sa sedam rezervnih spreminka, dodatnim Uncle mikes drškama.
Spremnici kapaciteta:
-2 X 20 kom.
-1 X 15 kom.
-4 X 13 kom.
Napravljen tuning unutašnjosti i ispolirana rampa za pouzdanije unošenje naboja u cijev, zakošen i proširen ulaz za spremnike na rukohvatu, odrezan udarač (da ne "grize šaku"). Svi zainteresirani neka mi se jave na PP ili mail suckafreehp@net.hr
Re: P: Merkel Suhl 40E i HP35 Mk3
Da sam ja to dobio u nasljedstvo.....nema šanse da bi išlo u prodaju!
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
Nažalost dolazi mi ženi drugih 6 mjeseci porodiljnog, a krediti su tu

- Mike_Torello
- Fleet Admiral

moja sucut =(
zbog prodaje naravno
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ORUZJE JE PRODANO! zakljucavam topic
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"