Kofer za pistolj
Re: Kofer za pistolj
Koliko vidim, oružje je u metalnom ormaru, prema tome, sve je jasno.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Čitajući zakon ovo "ne prolazi" !!!! Municija mora biti odvojena i posebno zaključana !!!Krešo Bukvić wrote:Dakle opet nam ostaje (kao primjer dolje prikazujem situaciju) da službeno tijelo prema svojoj volji odluči da li je ovo legalno ili ilegalno ...
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
Ako imaš jedan sef, kako ćeš odvojiti oružje od streljiva??
Pa odvojeno je, nije u oružju. Već sam rekao da ni zakonodavcu nije jasno što je htio i kako, jer je zakon i svi pravilnici s njim u vezi kontradiktoran samom sebi i svatko ga može tumačiti ovako ili onako.
Imam oružje, u sefu je, streljiva nemam jer sam ga ispucao i nitko mi radi toga ne može pretresati stan, jer mu za to treba nalog. I doista više ne vidim smisla u ovom nadmudrivanju što bi kad bi...
Pa odvojeno je, nije u oružju. Već sam rekao da ni zakonodavcu nije jasno što je htio i kako, jer je zakon i svi pravilnici s njim u vezi kontradiktoran samom sebi i svatko ga može tumačiti ovako ili onako.
Imam oružje, u sefu je, streljiva nemam jer sam ga ispucao i nitko mi radi toga ne može pretresati stan, jer mu za to treba nalog. I doista više ne vidim smisla u ovom nadmudrivanju što bi kad bi...
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Sve je to u redu..... samo što se na slici vidi kutija od municije, ili je možda prazna???
Ako je puna onda je u suprotnosti sa zakonom ! jer je zakonodavac u tom slučaju bio jasan .
Ako je puna onda je u suprotnosti sa zakonom ! jer je zakonodavac u tom slučaju bio jasan .
Prije svega pozdrav svima na forumu.
Vidim da razglabate o streljivu pa imam i ja jedno pitanje.
Streljivo koje držim u ormaru za oružje je bez računa o kupnji što u tom pogledu kaže zakon?
Pozz.
Streljivo koje držim u ormaru za oružje je bez računa o kupnji što u tom pogledu kaže zakon?
Pozz.
Zakon kaže da ti trgovac ne smije prodati streljivo osim za oružje koje imaš na oružni list. Isto tako kaže da ne smiješ imati streljivo u onom kalibru za koje nemaš registrirano oružje. Također kaže da je trgovac dužan izdati račun kod kupnje , a kupac ga je dužan imati kod sebe prilikom izlaska iz radnje. Nigdje nije decidirano rečeno da si račun dužan čuvati niti koliko dugo. Toliko o zakonodavcu.Desetnik wrote:Prije svega pozdrav svima na forumu.
Pozz.
- blackpowder
- Nadnarednik

Punjenje streljiva za vlastite potrebe ne smatra se proizvodnjom i prema zakonu o oružju dozvoljeno je. Takvo streljivo NESMIJE se prodavati jer to predstavlja proizvodnju što podliježe posebnim zakonskim normama. Ukoliko si kupio ručno punjeno streljivo od osobe neovlaštene za proizvodnju i prodaju obojica ste prekršili zakon o oružju.
KRIMINALIZACIJOM LEGALNIH POSJEDNIKA ORUŽJA - ORUŽJE ĆE POSJEDOVATI SAMO KRIMINALCI!
ZNAŠ LI OVO PROČITATI - ZAHVALI TO SVOJOJ UČITELJICI!
ČITAŠ LI OVO NA LATINICI - ZAHVALI DRAGOVOLJCIMA!
Ja sam nekoliko puta ovdje na forumu napisao da su pojedini ovdje iz hobija a pojedini "na zadatku" ali još uvijek "cure" svakojake izjave. Zato prije nego što nešto izjavite i napišete "uključite mozak".
Upozoravam, otišli ste u OT. Tema je kofer za pištolj, a ne punjenje streljiva. Ako želite nastaviti o tome, molim otvorite novu temu na vatrenom gdje to što pišete i spada.
- Desetnik

Bravo patch!
A sad jedan prijedlog za kofere: neka se Mike i Shooter9 udruže u malu manufakturu pa krenu sa serijskom proizvodnjom kofera...
Eto ja ću se predbilježiti kao prvi kupac!

A sad jedan prijedlog za kofere: neka se Mike i Shooter9 udruže u malu manufakturu pa krenu sa serijskom proizvodnjom kofera...
Eto ja ću se predbilježiti kao prvi kupac!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

jesam ja nesto propustio? 
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Original_G
- Cinker - bojna

Kofer za pistolj 2
inspiriran prijašnjim uradcima odlučil sam se napraviti sam kofer za pištolj i opremu
pa sam krenul:
- kofer je 38 x 28 x 19 LUX-werkzeuge kupljen u Mađarskoj u OBI za - 96 kn
- spužva (čvrsta, ploča 0,5 m2 debljine 10cm, roza boje) i šperploča - dućan s sekundarnim sirovinama - 38 kn
- sprej - 24 kn
stane pištolj, dva spremnika, naočale, nož, antifoni, durbin, stativ a i streljivo ako zadovoljava zakon da je u istom kovčegu a sve zaključano i odvojeno od pištolja
pa sam krenul:
- kofer je 38 x 28 x 19 LUX-werkzeuge kupljen u Mađarskoj u OBI za - 96 kn
- spužva (čvrsta, ploča 0,5 m2 debljine 10cm, roza boje) i šperploča - dućan s sekundarnim sirovinama - 38 kn
- sprej - 24 kn
stane pištolj, dva spremnika, naočale, nož, antifoni, durbin, stativ a i streljivo ako zadovoljava zakon da je u istom kovčegu a sve zaključano i odvojeno od pištolja
- Attachments
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Kofer za pistolj 2
lukavo =)
pazi samo da ti onaj nož ne oguli pistolj =)
pazi samo da ti onaj nož ne oguli pistolj =)
- blackpowder
- Nadnarednik

Prije neki dan sam bio u Bauhausu Žitnjak u Zagrebu tri AL kufera jedan u drugome 170 KN . taman za pljucu, grah i pribor.
KRIMINALIZACIJOM LEGALNIH POSJEDNIKA ORUŽJA - ORUŽJE ĆE POSJEDOVATI SAMO KRIMINALCI!
...i ja sam pokusavao sa tim koferima ali na kraju sam dobio na poklon Glock-ovu torbu s kojom sam prezadovoljan (ima pretince za 4 pistolja,spremnike,antifone,naocale,municiju...) jedino mi fali jedan Glock... ali bit ce i to..
Original: jako lijepo... Vidim da te nije tesko nagovoriti na akciju!
I u Metrou je ista cijena kofera.blackpowder wrote:Prije neki dan sam bio u Bauhausu Žitnjak u Zagrebu tri AL kufera jedan u drugome 170 KN . taman za pljucu, grah i pribor.
- Original_G
- Cinker - bojna

MIke, između noža i pištolja je cca 1 cm a pištolj se pokriva baršunastom tkaninom
ma do sada sam imal torbu ali kad sam na streljani i čekam ne volim imati otključani pištolj a neda mi se navlačiti torbu stalno
ma do sada sam imal torbu ali kad sam na streljani i čekam ne volim imati otključani pištolj a neda mi se navlačiti torbu stalno
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ja imam taj set doma i u firmi, mali kofer je super cvrst (u njemu drzim olovo i pribor za zracnu), srednji je cisto ok (u njemu imam alat za PC i na poslu isto tako), ali u veliki (doma mi stoje snajperska odjela u njemu, a na poslu imamo od Bosch Hilti do 10kg sarafa) natrpati nesto pretesko je ubojstvo, kofer se savija i cupaju se okovi pod velikom tezinom.blackpowder wrote:Prije neki dan sam bio u Bauhausu Žitnjak u Zagrebu tri AL kufera jedan u drugome 170 KN . taman za pljucu, grah i pribor.