P: Bodež GERBER GUARDIAN BACK-UP
P: Bodež GERBER GUARDIAN BACK-UP
Potpuno nov i nikad korišten GERBER GUARDIAN BACK-UP, može se fino nositi ispod elegantnog sakoa, neprimjetan, ima samopodešavajuću futrolu, dupla oštrica.....ma kaj vam nabrajam i tako znate sve o njemu.
Uglavnom prodajem ga za samo 390 kn .....kontakt na pm
Uglavnom prodajem ga za samo 390 kn .....kontakt na pm
Re: P: Bodež GERBER GUARDIAN BACK-UP
recimo da ne znamo sve o njemu
dimenzije,materijali i sl.?
Homo sum: humani nihil a me alienum puto!
Gerber Guardian Back Up Fixed Blade Knife - Plain Edgepuls wrote:recimo da ne znamo sve o njemu
A classic fixed blade self-defense knife, the Gerber Guardian Backup has a history that goes back over 20 years.
This version of the Guardian™ is extremely lightweight and compact.
The handle has a hard inner core and a co-molded Santoprene rubber coating that gives the user a strong, light weight, comfortable, and non-slip grip.
The double edge blade is finished in a non-reflective black. The patented sheath is unique and offers great flexibility.
First, the knife release can be adjusted with the two buttons on the side of the sheath. This allows the user to get the best feel for his or her comfort in deploying the knife and also entering it back to its sheath. The sheath is hard molded so the blade will not go through it accidentally. The pocket clip is also reversible or removable.
Technical Specs:
· Overall Length: 7.25''
· Length of Blade: 3.31''
· Weight: 3.2 oz.
· Blade Style: Fine edge
· Blade Material: 400 Series Stainless Steel
· Handle Material: Hard inner core with black santoprene co-molded outer surface
· Sheath: Fiberglass reinforced plastic with Stainless Steel clip
sad si sve povedal, ali nema veze.
Cijena ...samo 390 kunića, a ne znam koliko je to povoljno tj ne znam kolko košta novi i kolko se uštedi ako se kupi taj od tebe?
Cijena ...samo 390 kunića, a ne znam koliko je to povoljno tj ne znam kolko košta novi i kolko se uštedi ako se kupi taj od tebe?
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
Poštovani Boxi,BOXI wrote:sad si sve povedal, ali nema veze.
Cijena ...samo 390 kunića, a ne znam koliko je to povoljno tj. ne znam kolko košta novi i kolko se uštedi ako se kupi taj od tebe?
cijena je zbilja povoljna jer novi košta cca 560 kn ,možeš provjeriti. Moj Guardian je potpuno nov i ponavljam nekorišten za cijenu 390 kn. Za nekoga tko želi imati ovu lijepu i djelotvornu stvarčicu ovo je zbilja vrlo povoljna prilika.Bodež je namjenjen prvenstveno ljudima koji vrše pratnju, body gardima i sl.(ispod sakoa neprimjetan) zbog svojih dimenzija i namjene. Krasi ga mala težina i kompaktnost.
Malo o modelu:
Gerberova šifra modela je 5803.Na tržištu prisutan 20-ak godina.Trgovački naziv je GUARDIAN BACK-UP. Oštrica stainlees steel izrađena od čelika oxidized 400. Dupla oštrica je nereflektirajuća,mat crne boje. Uz bodež ide i podešavajuća futrola sa regulatorom pritiska na oštricu ....dužine su dane u odgovoru iznad.
Ako ste zainteresirani javite se na pp
Pa sad mi je sve jasno....to sam i htio znati. Novi 560,00 a ovaj kao novi 390,00 što je više nego povoljno.
Znači ušteda je velika i isplati se kupiti. Ja i noževi smo inače "na vi", ne kužim se u njih iako imam 50-tak komada raznoraznih koje sam dobio na poklon a neke i kupio. Osim par kom koji nešto vrijede sve ostalo je chineze smeće.
Znači ušteda je velika i isplati se kupiti. Ja i noževi smo inače "na vi", ne kužim se u njih iako imam 50-tak komada raznoraznih koje sam dobio na poklon a neke i kupio. Osim par kom koji nešto vrijede sve ostalo je chineze smeće.
Boxi,BOXI wrote:Pa sad mi je sve jasno....to sam i htio znati. Novi 560,00 a ovaj kao novi 390,00 što je više nego povoljno.
na Netu pod "search" upiši naziv ovog bodeža i dobiti češ bezbroj pravih,kvalitetnijih informacija o istom. Zbilja je OK. Meni stoji doma, skuplja prašinu, treba mi lova i samo zato ga dajem ovako ispod cijene.
LP
Prijatelju, da je umjesto noža kakva zračna pljuca već bi te ja zatrpao sa meil-ovima.
Ovako i sam dajem u zamjenu noževe i bajunete za zračne pljuce.Kad budeš imao kakvu zračnicu samo se javi, tu sam.
Ovako i sam dajem u zamjenu noževe i bajunete za zračne pljuce.Kad budeš imao kakvu zračnicu samo se javi, tu sam.
Ajmo ljudi, Geber čeka na Vas....cijena - dogovor- zamijena(!) - samo na PP 
Onda je Boxi oldtimer kao i ja pa ga zanimaju samo staaaaaaare stvari a ove lijepe, nove stvarčice su mu "bljak"Dok! wrote:Malo smanji cijenu i još jednom ponudi Boxiju navedi kako je isti star 47 godina ko i on(Boxi) i odmah ti je prodan, Sretno!!!