Gerber Trendy Black Teflon with Pearwood
Gerber Trendy Black Teflon with Pearwood
evo jedna prinova u kuci koju je otac uzea za sebe
za par dana kad uvatin vrimena napravit cu i par slika svojih za sad samo sa neta
* Overall Length: 4.8"
* Closed Length: 2.96"
* Blade Length: 1.82"
* Weight: 1.2 oz.
* Blade Material: High Carbon Stainless
* Blade Style: Clip Point
* Blade Type: Fine
* Handle Material: Stainless Steel
savrseno ide kao kao ona stipalica za lovu drzat (napravim sliku za koji dan da bude jasnije). a mahagonij je vise nego zanimljiv dodatak
za par dana kad uvatin vrimena napravit cu i par slika svojih za sad samo sa neta
* Overall Length: 4.8"
* Closed Length: 2.96"
* Blade Length: 1.82"
* Weight: 1.2 oz.
* Blade Material: High Carbon Stainless
* Blade Style: Clip Point
* Blade Type: Fine
* Handle Material: Stainless Steel
savrseno ide kao kao ona stipalica za lovu drzat (napravim sliku za koji dan da bude jasnije). a mahagonij je vise nego zanimljiv dodatak
Re: Gerber Trendy Black Teflon with Pearwood
niko ne komentira al meni se ovaj nozic bas svidio pa evo i par slikica...
Ili ti imas jako jako veliku ruku ili je nozic bas sitan
Meni se bas svidja, simpatican je
Meni se bas svidja, simpatican je
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
imo sam nes slicno u rukama
reko zgodna stvarcica dok nisam primil u ruku i probal otvorit
dobro da se nisam izrezo
ne fala
imo sam nes slicno u rukama
reko zgodna stvarcica dok nisam primil u ruku i probal otvorit
dobro da se nisam izrezo
ne fala
- Original_G
- Cinker - bojna

to je za držanje love, baš dobra fora 
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Vidio sam taj model firme "Viper" tako da mislim da je ovaj kopija spomenutog, dizajn je vrlo lijep, ali se radi o vrlo malom nožiću vrlo ograničene namjene, dizajn odličan uporaba vrlo upitna ako je točno ovo što sam rekao da je dizajn talijanski onda je jasno zašto dizajn + a dimenzije -.
Model koji imam je No name kopija i ima problem sa poprilično otvorenom tj. izloženom bravom koja se prilikom neke teže uporabe, koliko je to s tako malim nožićem moguće, ima tendenciju da se odbravljuje i prijeti nehotičnim zatvaranjem i ozlijedom prstiju. Stoga me zanima kako je sa ovim Gerberovim jesi li uočio taj problem?
nije do moje ruke ovo je stvarno nozic 
@ice
za sada je sve cvrsto ... evo sad san ga rukom malo vuka ostricu gura je od stol da vidin oce li se zatvorit i pari vise nego oke ... vidit cemo nakon par miseci ... jedini je problem sta ej vec nobile pisao ode po forumu sta ce se polako pocet skidat ova crna boja sa njega pa vise nece sve to lipo uzgledat a estetika je imho i njegova osnovna funkcija
@ice
za sada je sve cvrsto ... evo sad san ga rukom malo vuka ostricu gura je od stol da vidin oce li se zatvorit i pari vise nego oke ... vidit cemo nakon par miseci ... jedini je problem sta ej vec nobile pisao ode po forumu sta ce se polako pocet skidat ova crna boja sa njega pa vise nece sve to lipo uzgledat a estetika je imho i njegova osnovna funkcija
Mislio sam da li se kad ga čvrsto primiš u šaku i stisneš prstima odbravljuje tj.da li tom prilikom prsti vuku liner lock kočnicu u položaj koji dbravljuje oštricu?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

zato ja ne volim liner lock + ljevak sam
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"