smith & wesson 9mm para
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

smith & wesson 9mm para
svaka cijena ima svog kupca...sakli wrote:evocijena 10tkntoni_u wrote:Stavi jos slika,mozda se nekome dopadne... i cijenu.
no za 10.000kn bi radije kupio S&W Doug Koenig 1911 - NOVI!!!
a netko bi radije kupio 2 XD-m-a
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Re: smith & wesson 9mm para
pa kad smo kod toga može netko kupiti i 20 ttejaca pa ima kramu u svakom ćošku kuće dvorišta šupe i garaže kad ga napadnu ljuti neprijatelji da se ima čovjek čime obraniti ???
ali ne kužim ćemu to? netko smatra da mu je prikladniji ovaj ili onaj model .. sve ovisi o ukusu i potrebama i mogučnostima .
ključno pitanje da li gun toliko vrijedi ili ne???
ali ne kužim ćemu to? netko smatra da mu je prikladniji ovaj ili onaj model .. sve ovisi o ukusu i potrebama i mogučnostima .
ključno pitanje da li gun toliko vrijedi ili ne???
"bolje mučno suđenje-nego lijep sprovod"
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

moje skromno misljenje je da NE vrijedi toliko... ali to je samo moje misljenje.
Gledaj radi se o dva potpuno nova XDm-a i ne kužim usporedbu s tetejcima i sl. skalamerijom, molim te uputi nas koji ne znamo toliko o tom ganu zbog čega je on toliko vrijedi i kakvo on to revolucionarno riješenje nudi vrijedno pažnje.
.
.
upravo tako.....Mike_Torello wrote:... ali to je samo moje misljenje.
pokušaj kontaktirati lovac kao zastupnike za smith morat češ ga naručiti pa neka ti izbace njegovu cijenu u ruke pa če ti biti puno jasnije a sve ostalo google je tvoj prijatelj...
uostalom mislio sam da ova tema služi da si netko nešto proda ili kupi a ono ispalo tema "što si ja nebi kupio, ja bi rađe ovo"????
uostalom mislio sam da ova tema služi da si netko nešto proda ili kupi a ono ispalo tema "što si ja nebi kupio, ja bi rađe ovo"????
Mislio sam da ćeš biti kolegijalan, pa malo svog znanja podijeliti s nama kad već koristiš forum kao pomoć u prodaji kad ono prc, nismo svi isti i stoga te molim da oprostiš na smetnji.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ako se ovo zadnje odnosi na moj post...
u Lovcu je bilo vise verzija DK 1911 za cijenu od oko 8.000-12.000kn... (dakle cijene su tu negdje za imho puno bolji i atraktivniji pistolj)
Koliko kosta jedan novi XD-m? Mozes li me uputiti po cemu je ovaj toliko pistolj bolji od njega da opravda 2x vecu cijenu?
ili je to ovako, zena forsira prodaju, a ti nafrizirao cijenu pa kao prodajes a molis boga da ga nitko ne kupi pa "eto zeno mora ostati doma nece nitko a ispod cijene ga nedam!"
jel to?
NHF naravno
u Lovcu je bilo vise verzija DK 1911 za cijenu od oko 8.000-12.000kn... (dakle cijene su tu negdje za imho puno bolji i atraktivniji pistolj)
Koliko kosta jedan novi XD-m? Mozes li me uputiti po cemu je ovaj toliko pistolj bolji od njega da opravda 2x vecu cijenu?
ili je to ovako, zena forsira prodaju, a ti nafrizirao cijenu pa kao prodajes a molis boga da ga nitko ne kupi pa "eto zeno mora ostati doma nece nitko a ispod cijene ga nedam!"
jel to?
NHF naravno
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

da dodam, po cemu taj pistolj vrijedi za dvije onakve Berette koje prodajes u drugom oglasu?
Ice wrote:Mislio sam da ćeš biti kolegijalan, pa malo svog znanja podijeliti s nama kad već koristiš forum kao pomoć u prodaji kad ono prc, nismo svi isti i stoga te molim da oprostiš na smetnji.
nema ljutnje budem ti malo recenzija o njemu sutra napisao ..
sory ako se je netko našao povrijeđen nije bilo namjere......
pa ajde dobro zar misliš da je to slučajno beretta je pored smitha kao da je iz konjščinskeMike_Torello wrote:da dodam, po cemu taj pistolj vrijedi za dvije onakve Berette koje prodajes u drugom oglasu?
uostalom beretta : aluminij+prešani lim
smith cijeli stainless steel
volio bi samo da probaš istovremeno okidati iz oba da osjetiš i čuješ tu razliku
Taj gun ne vrijedi više od 4500 kuna.... Makar bio 6 puta S&W

D-V-C
M R K I
M R K I
bog če ti oprostiti jer neznaš što pričaš....mrki 007 wrote:Taj gun ne vrijedi više od 4500 kuna.... Makar bio 6 puta S&W![]()
![]()
Last edited by Mike_Torello on 27 Jan 2009, 01:35, edited 1 time in total.
Reason: post je editiran zbog nepotrebnog razmaka izmedju quotanog texta i dogovora.
Reason: post je editiran zbog nepotrebnog razmaka izmedju quotanog texta i dogovora.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

pucao sam iz takvog S&W ali u .45 kalibru i uopce me se nije dojmio... rucka mi je nekako cudna... neznam ocu li moci dobro opisati i oces li me razumiti, cijeli pistolj mi je prepljosnat u rucki a bocno gledano je rucka predugacka... razlika izmedju normalne drske i one na tom S&W mi je kao izmedju slova O i 0 nule... kuzis me? mozda opseg je isti ali je tu spljoskana... a kao da usporedjujes pravokutnik dimenzija 2x3cm i onaj 1,5x4cm... na tu foru...
Mike_Torello wrote:ako se ovo zadnje odnosi na moj post...
jel to?
NHF naravno
ma niš žena ne forsira
samo mi pričamo savim dva različita pištolja a cijenu nisam ja izmislio uostalom u RH je mod.5906 svega 5 kom registriranih a i teško ga je vani nači svojevremeno sam našao jednogu švici za 820€
a možda ih sada ima više nisam istraživao
ukusi, zahtjevi, stil pucanja, veličina ruke, sve su to faktori da je nekome bolji odnosno lošiji neki modelMike_Torello wrote:pucao sam iz takvog S&W ali u .45 kalibru i uopce me se nije dojmio... rucka mi je nekako cudna... neznam ocu li moci dobro opisati i oces li me razumiti, cijeli pistolj mi je prepljosnat u rucki a bocno gledano je rucka predugacka... razlika izmedju normalne drske i one na tom S&W mi je kao izmedju slova O i 0 nule... kuzis me? mozda opseg je isti ali je tu spljoskana... a kao da usporedjujes pravokutnik dimenzija 2x3cm i onaj 1,5x4cm... na tu foru...
ak me kužiš
davnih dana sam takav pištolj imao u ruci, a kupljn je početkom rata u Austriji za suho zlato i prošvercan preko grane jer je u ratu trebao. Tada mi je bio svemirski brod. A sada je neka druga priča. Vrijeme takvih pištolja je prošlo....
Siguran sam da i njegov vlasnik misli da vrijedi toliko, i teško ga je razuvjeriti.....još uvijek.....i bit će još dugo...
No nadam se da ćeš naći kupca....
Siguran sam da i njegov vlasnik misli da vrijedi toliko, i teško ga je razuvjeriti.....još uvijek.....i bit će još dugo...
No nadam se da ćeš naći kupca....
D-V-C
M R K I
M R K I
linkovi ,adrese,tel. br., za bolju upučenost molim...mrki 007 wrote: Siguran sam da i njegov vlasnik misli da vrijedi toliko, i teško ga je razuvjeriti.....još uvijek.....i bit će još dugo...
.