Savjet za kupnju - hs2000
Savjet za kupnju - hs2000
lik mi nudi hs2000
1god. star, ispucano 1500 metaka, kaze u odlicnom stanju, odrzavan
od opreme:
6 spremnika
holster i opasač
3500kn
- da li je to ok cijena ili da spustam.. isao bih svakako na 2500-3000 da nema ove dodatne opreme..
od opreme:
6 spremnika
holster i opasač
3500kn
- da li je to ok cijena ili da spustam.. isao bih svakako na 2500-3000 da nema ove dodatne opreme..
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Re: Savjet za kupnju - hs2000
HS-2000 nije funkcija korištenja ovog foruma pa ovo definitivno ne spada ovdje, selim u vatreno
cab
cab
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....
Čini mi se da je cijena OK.Login wrote:lik mi nudi hs2000
od opreme:
6 spremnika
holster i opasač
3500kn
Ja osobno preferiram novo, a ne rabljeno (pogotovo kad je oružje u pitanju) ali ako ti to nije problem i ako se i sam uvjeriš da je pištolj u dobrom stanju, ne vidim razloga da ga ne uzmeš. Savjetujem ti da uzmeš i tu dodatnu opremu ako se ikad odlučiš na IPSC.
HS2000 je odličan pištolj, pouzdan, jednostavan i Rob Letham s njim smješta 2 metka u istu rupu.
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
svakako isprobat prije kupnje
i to jos ak imas kog iskusnijeg da napravi umjesto tebe
i to jos ak imas kog iskusnijeg da napravi umjesto tebe
Cijena je jako korektna....1500 komada nije ništa za taj pištolj, godinu dana star, odlično stanje i održavanje je potrebno provjeriti. Ako malo računašLogin wrote:lik mi nudi hs2000
od opreme:
6 spremnika
holster i opasač
3500kn
svaki spremnik je cca 100 kuna, pa računaj (obzirom da ne znam vrstu i tip holstera i opasača) da na holster i opasač štediš minimalno 350 kuna.
A ti vidi...odluka je tvoja
D-V-C
M R K I
M R K I
Nije da nesto ogovaram , ali tip koji ima toliko spremnika a da je ispucao samo 1500 metaka u godinu dana
U svakom slucaju ako je to vjerodostojno , kupnja je OK jer se tek sad upucao taj pistolj, a i nemas nekog izbora .Koliko sam vidio tu na forumu nema vise kupiti HS-9 u tvornici po 3600kn, samo novi model 5000> .Zato Kupuj
U svakom slucaju ako je to vjerodostojno , kupnja je OK jer se tek sad upucao taj pistolj, a i nemas nekog izbora .Koliko sam vidio tu na forumu nema vise kupiti HS-9 u tvornici po 3600kn, samo novi model 5000> .Zato Kupuj
slažem se sa većinom, ako je istina da je ispucano 1500 kom. toj je ništ, a s druge strane dobivaš rezervne spremnike, a na holsteru i opasaču uštediš i 500 kn. ako recimo isti radiš kod Liona (znam jer kod njega naručujem svako malo), tako da je cijena i više nego povoljna i da ne zaboravim po mogućnosti svakako isprobati i pregledati!
ZA HRVATSKU KAO TIGAR!
Stvar broja spremnika je čisto praktične prirode i nema veze sa brojem ispucanih metaka....
Obzirom na navedenu opremu mišljenja sam kako se ovdje radi o strijelcu koji se bavi IPSC-om (čak mislim da ga znam, jer sam nedavno od jednog poznanika čuo da prodaje svoj gun i opremu) a kako su mi poimence poznati ljudi koji su prošle godine ispucali tu i toliku količunu streljiva, siguran sam da on nije među njima....
Obzirom na navedenu opremu mišljenja sam kako se ovdje radi o strijelcu koji se bavi IPSC-om (čak mislim da ga znam, jer sam nedavno od jednog poznanika čuo da prodaje svoj gun i opremu) a kako su mi poimence poznati ljudi koji su prošle godine ispucali tu i toliku količunu streljiva, siguran sam da on nije među njima....
D-V-C
M R K I
M R K I
I da 1500 metaka u godinu dana za jedan pištolj kao što je HS je ništa....tek onda ga moš prvi put očistiti....

D-V-C
M R K I
M R K I