Silikonsko ulje
Silikonsko ulje
Za airsoft replike koristim silikonski sprej.. no na njemu piše silicon gun oil.. i vise puta sam cuo da se koristi pri odrzavanju pravog oruzja..
Da li tko ima iskustava s njime i za sta se konkretno koristi kod pravog oruzja (čišćenje, podmazivanje ,konzerviranje ili neka kombinacija?)
Da li tko ima iskustava s njime i za sta se konkretno koristi kod pravog oruzja (čišćenje, podmazivanje ,konzerviranje ili neka kombinacija?)
Re: Silikonsko ulje
ja u garazi iman silicon sprej i mogu ti reci da je dusu dao za sve ... nema di ga nisam goristia ... kontrol tablu na autu ... masini na stapu za ribolov ... raznim britvelama ... ja sam vise nego zadovoljan sa tim cudom
nema vatrenog oruzja doma pa nemogu pricat o takvim iskustvima ali savrseno zastiti sve sta njim pospricas ... ujedno i podmazuje i stiti od prasine
nema vatrenog oruzja doma pa nemogu pricat o takvim iskustvima ali savrseno zastiti sve sta njim pospricas ... ujedno i podmazuje i stiti od prasine
ako pitas mene. neznam tocno nije mi pri ruci... uglavnom silikoski je sprej i moze se kupiti jeftino na bezninskim pumpama ,trgovinama i sl.
Ja koristim Silkolene silikon spray kod odrzavanja motocikla ali koliko vidim dobar je za svasta...
High quality, hard surface conditioner especially formulated for motorcycles and performance cars. Restores the colour and finish of plastics and painted surfaces, making subsequent cleaning easier. Retards metal corrosion and inhibits the further adhesion of dirt and mud. Gives that elusive "factory finish" and also ensures smooth operation of plastic moving parts. Helps to waterproof and insulate ignition systems
High quality, hard surface conditioner especially formulated for motorcycles and performance cars. Restores the colour and finish of plastics and painted surfaces, making subsequent cleaning easier. Retards metal corrosion and inhibits the further adhesion of dirt and mud. Gives that elusive "factory finish" and also ensures smooth operation of plastic moving parts. Helps to waterproof and insulate ignition systems
evo jos jedan.. ali znatno skuplji od onih po 12kn na banzinskim heheh
http://www.hristo.hr/product_info.php?c ... 2a464691e5
http://www.hristo.hr/product_info.php?c ... 2a464691e5