Dedovina na pazar
Re: Dedovina na pazar
Pomale dečki nebi štel da si oči skopate,treba pričekati da ded hmerne pa bomo cenu vredili 
Samo ak misliš pljuce prodati pak od tih penez feštu napraviti, svi bumo gladni i žejni ostali. Osim ak Dok ne donese kakev klobas a moja malenkost koju dobru kapljicu. Sve u čast dedeka pokojnega.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

a ako nazovete i narucite odmah dobit ce set kvalitetnih kineskih ghisnu nozeva koje nikada nemorate ostriti... ALI TO NIJE SVE, ako nazovete ODMAH prvih 100 kupaca ce dobiti poklon demižon/bocun autenticnog zagorskog kiseliša =) akcija vrijedi do isteka zaliha! NAVALI NARODE JOS MALO PA NESTALO!!!
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
S temi penezi ili bez ni feštu bomo složili da bo grmele s jedne i druge strane Zelinske gore samo da se složimo i klijet bo gorela 
Mike, nemoj vređati Zagorski kiseliš. Ja ga nisam imao prilike piti već godinama. Ljudi su prešli na nove sorte, nove načine pripreme, savjetodavna služba radi punom parom...itd.
Ali dok se je pil kiseliš, nikog nisu jeb**i trigliceridi, steatoza i masnoća u krvi. (Dok sorry ak sam koji krivi naziv bubnul).
Viš kak su slavonci ljepo crveni, zabuhnjeni (pogledaj za primjer ministra Čobankovića). To ti je jer piju rakiju i prije jela i poslije jela. Papaju puno masne hrane, kobasica, kulena i sličnog a ne pijeju kiseliša zagorskog.
Ali dok se je pil kiseliš, nikog nisu jeb**i trigliceridi, steatoza i masnoća u krvi. (Dok sorry ak sam koji krivi naziv bubnul).
Viš kak su slavonci ljepo crveni, zabuhnjeni (pogledaj za primjer ministra Čobankovića). To ti je jer piju rakiju i prije jela i poslije jela. Papaju puno masne hrane, kobasica, kulena i sličnog a ne pijeju kiseliša zagorskog.
Metlu u ruke i neka netko to sve lijepo počisti i zglanca jer smo svi skupa zasr**li
A možda je i oglas bio iz zaje**cije, možda se nije ni mislilo ništa prodavati, sve ovo mislim zbog nebulozne cijene.
Dok, nekakav put se organizira s drugu stranu brega, pa bi mogli i do zeline skočiti da pogledamo dedeka u kakvom je stanju.
Dečki ded nebo zdržal još par dani ja sem mu rekel da je posrnul jer je z direkta prešel na gospotsku patovažu --Đakovački i Kutjevački kiseliš --je sem v krivu 
Najbole da vi prekoračite prek gore i dojdete sim ima dedek još 150l direkta pa da ga i toga orešimo
Najbole da vi prekoračite prek gore i dojdete sim ima dedek još 150l direkta pa da ga i toga orešimo
Dok jesi li za da idemo do Ivanića, pa malo skrenemo put Zeline sutra dopodne.
Ajde dečki da se je naš JOŽA tak dogo dogovaral mi bi još v Hitlerove vriti bili 
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

A kaj vi to spijete?!? Mi z teme farbu z vratiju skidemoDok! wrote:Onda bi mam cuknul od zalosti! Od direktora ti se i nokti sfrceju, a poslije dobis pogon na sva 4 !! to je ludnica!! pa u Zelini ipak imaju i finu brinu! zar ne??
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
Ajde dečki opkušujte doma najmileše i dojdite morti bo i dedek legel pak bomo zbavili mam i karmine,dok čekamo bomo sprobali i zrnje 
Noja-direktor je zakon, spiješ 2x2 čistoga i posle babu rastrgneš kak stari večernjak. 
Jeste vidli kak vas je "direktorica" prebacila?
Samo se vi zaje..... a nju niste pozvali na kupicu. Sram vas bilo
Samo se vi zaje..... a nju niste pozvali na kupicu. Sram vas bilo
----------------------------------------------------------------
Čovjek je najsavršenije biće koje može napraviti svaka budala
Čovjek je najsavršenije biće koje može napraviti svaka budala
Dečki moral sem reči dedeku prije nek hmerne da sem odlučil prodati negov arsenal (da me nebi duša pekla posle kad ded stepe) sad više bogec niti ne govori,neznam jel sem mu pomogel ili odmogel