BOXI - nešto iz ormara
Re: BOXI - nešto iz ormara
Ali ne zadugo jer prema novom zakonu o oružju koji je u pripremi će biti kao i u evropskoj uniji da se kolekcionarsko oružje neće onesposobljavati. Ovo je i tako samo privremeno onesposobljeno (po čl. 5 pravilnika o onesposobljavanju) tako da ne gubi na vrijednosti i jednog dana kad stupe na snagu novi propisi puškar će isto moći vratiti u prvobitno stanje uz neke preinake koje neće umanjivi "kolekcionarsku" vrijednost istog.k.horvat wrote:Sve dokle god se ne sjetis da je to "ubijeno" oruzje!
Isto je skupljeno za kolekciju i nemam namjere jednog dana upotrebljavati isto, pa makar se i promijenili zakonski propisi.
Za pucanje i treniranje kao i za lov imam drugo oružje koje je uredno registrirano na dozvolu za držanje i nošenje.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
Zamišljam tvoju "kolekcionarsku sobu".
Na jednom zidu duge cijevi (puške i šmejseri),
na drugom zidu revolveri,
na trećem zidu pištolji,
na četvrtom zidu .......lagvi.
Na jednom zidu duge cijevi (puške i šmejseri),
na drugom zidu revolveri,
na trećem zidu pištolji,
na četvrtom zidu .......lagvi.
A ne,...za lagve imam specijalnu "sobu" u dvorištu kuće...klijet. Moraš doći to pogledati. Najbolje da i naš prijatelj dođe sa tobom jer ga već duuuugo nije bilo u mojoj klijeti.
Ajme koliko puta sam otvorio ove slike i ponovo, i ponovo , i ponovo... 
Pamet u glavu i štap u ruke
Kad bi ga gosopđa pustila. Zna ona kakav je kad se nadere direktora.BOXI wrote:A ne,...za lagve imam specijalnu "sobu" u dvorištu kuće...klijet. Moraš doći to pogledati. Najbolje da i naš prijatelj dođe sa tobom jer ga već duuuugo nije bilo u mojoj klijeti.
Dal je došla "papovka"?
Je došla je . Bio sam na kratko jer mi se je žurilo pa sam ostavio lovu i zbrisao dalje, Sutra ću se navratiti po nju i ona dva komada.
Božo ne treba pitati....on "zbriše" kad je na službenom putu, pa malo skrene sa strane...do prijatelja...i onda ...zaglavi.
Božo ne treba pitati....on "zbriše" kad je na službenom putu, pa malo skrene sa strane...do prijatelja...i onda ...zaglavi.
Možda se sretnemo, jer moram podići papire.BOXI wrote:Je došla je . Bio sam na kratko jer mi se je žurilo pa sam ostavio lovu i zbrisao dalje, Sutra ću se navratiti po nju i ona dva komada.
Može koja slika one kubure na predzadnjoj slici?
Audi multa, loquere pauca!
svaka cast boxi sto si podjelio slike sa nama vidim da si lud kao i ja za zeljezom evo nesto iz mog ormara naravno za koristenje u lovu i streljastvu
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

A oni lugeri i MP40 ono je za kolekcionarstvo? tj. nije za upotrebu?
BTW. lijep Sako =) koji kalibar .308 ili mozda .338LM?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
bok boxi, na onoj slici gdje su zračne puške. Vidio sam na maloj zastavinoj zračnici optiku, zanima me kako jer je i ja imam ali mi nema šine za nosace. i ona gamo zračna sačmaarica, kakva se pokazala ima li učinka =)
nije za upotrebu nalivene su cjevi sem p38 koji je na oruzani list trg 22 je 308 win razmisljo sam da uzmem 338lm ali je municija preskupa sta ce mi ako se covjek nemoze posteno ispucat, pozdravMike_Torello wrote:A oni lugeri i MP40 ono je za kolekcionarstvo? tj. nije za upotrebu?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Evo ja cu ti odgovoriti na dio, to mu je prijatelj tokar/bravar/nesto napravio, tj, urezao 11mm zljebove u cilindar puske, mene je također zanimalo pa sam pitao... no postoje i jednostavnija rijesenja...ćuturica wrote:Vidio sam na maloj zastavinoj zračnici optiku, zanima me kako jer je i ja imam ali mi nema šine za nosace
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
-
TORCIDA VŽ
- Skupnik

Leut, svi pištolji su ti registrirani kao lovački?
HAJDUK&MIŠO ŽIVE VJEČNO
ne kao lovacki ,na oruzani list za posjedovanje a ne za nosenjeTORCIDA VŽ wrote:Leut, svi pištolji su ti registrirani kao lovački?