zlocin u krizevcima
zlocin u krizevcima
zlocin pocinjen, steta nanesena i pocinitelj uhicen
nekakav slijed ugrubo, samo mi zanimljivo da mediji nisu opalili naslov 1x1 m da je (i)legalni posjednik oruzja
nekakav slijed ugrubo, samo mi zanimljivo da mediji nisu opalili naslov 1x1 m da je (i)legalni posjednik oruzja
po cinu narednik, neka vas ne zavara ovo ispod nicka
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Re: zlocin u krizevcima
Oni nisu zanimljivi... linč treba raditi na legalne posjednike oružja koji su se usudili izvadit pištolj iz sefa da odu na streljanu.
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....
http://www.net.hr/crnakronika/page/2009 ... 22006.html
jutros spominju samo da je vojnicka puska, ni rijeci legalna ili ilegalna
jutros spominju samo da je vojnicka puska, ni rijeci legalna ili ilegalna
po cinu narednik, neka vas ne zavara ovo ispod nicka
Na vijestima su rekli da je imao pištolj i pušku bez dozvole.
Ali, to nije ni bitno. Ljudi su mrtvi, ubijeni, a nisu se imali priliku braniti jer su bili nenaoružani.
Uvijek ističem tu činjenicu, jer, svojedobno je lik ubio sedmero ljudi u gostioni iz kalaša. Po meni, da je netko ot njih bio naoružan, možda bi se uspio obraniti, pa ne bi poginulo svih sedmero.
Ali, bolje da ljudi NEMAJU oružje, tako da luđaci mogu nesmetano ubijati.
A onda će država, tj. porezni obveznici, sve to, uključivši i odvjetnika za ubojicu, platiti.
I zatvoriti ga, opet na račun poreznih obveznika koji će mu plaćati stan i hranu slijedećih dvadesetak godina.
A za par godina eto njega na vikend doma...
Ali, to nije ni bitno. Ljudi su mrtvi, ubijeni, a nisu se imali priliku braniti jer su bili nenaoružani.
Uvijek ističem tu činjenicu, jer, svojedobno je lik ubio sedmero ljudi u gostioni iz kalaša. Po meni, da je netko ot njih bio naoružan, možda bi se uspio obraniti, pa ne bi poginulo svih sedmero.
Ali, bolje da ljudi NEMAJU oružje, tako da luđaci mogu nesmetano ubijati.
A onda će država, tj. porezni obveznici, sve to, uključivši i odvjetnika za ubojicu, platiti.
I zatvoriti ga, opet na račun poreznih obveznika koji će mu plaćati stan i hranu slijedećih dvadesetak godina.
A za par godina eto njega na vikend doma...
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Treba nam jedan web sajt čija će glavna funkcija biti prikupljanje ovakvih članaka pa možda jednog dana ako se desi nekakva udruga i sl. (s velikim AKO) da imamo konkretnih argumenata zašto treba građanima omogućit nošenje za samoobranu.
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

bas sam obratio paznju na to i na RTL su rekli da su u pretresu kuce prolasli pistolj za koji nije imao dozvolu, a za pusku se nije nista spominjalo niti kakva je niti sto je, ali bitno da je na animaciji "rekonstrukcije" zlocinac pucao iz poluautomatske sacmarice. sad ga jebi...nobile157 wrote:Na vijestima su rekli da je imao pištolj i pušku bez dozvole.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Gledal sam na novoj dnevnik i bilo je prikazano da jedan policajac nosi Kalaša. Jel on bio sredstvo izvršenja ili ne neznam.
KO SE MAČA LAČA; LAKUKARAČA!!!!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ja ipak mislim da je u redu spomenuti da je kriminalna radnja izvrsena ilegalnim oruzjem, zasto? zato sto se samim time mi LEGALNI korisnici oruzja mozemo ograditi od takvih slucajeva... neznam moze li se gdje izvuci postotak kaznenih djela pocinjenih vatrenim oruzjem, koliko ih je pocinjeno ilegalnim a koliko legalnim oruzjem.... cak se znalo dogadjati da neki ljudi koji legalno posjeduju oruzje kriminalne radnje naprave ilegalnim oruzjem... zato neka se to lijepo spomene, a ne da se onda svi vlasnici (legalnog i ilegalnog) trpaju u isti koš.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
Službeni podatak je da se 97% kaznenih djela počinjenih vatrenim oružjem počini ilegalnim vatrenim oružjem.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN