Novi ormar
Novi ormar
Došlo jučer
dimenzije 1500x290x270, unutra stanu 3 puške do 1280 dužine,težina cca 50kg. Ručni rad, kvalitetno napravljen.
dimenzije 1500x290x270, unutra stanu 3 puške do 1280 dužine,težina cca 50kg. Ručni rad, kvalitetno napravljen.
----------------------------------------------------------------
Čovjek je najsavršenije biće koje može napraviti svaka budala
Čovjek je najsavršenije biće koje može napraviti svaka budala
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Re: Novi ormar
Onakve brave se daju otvorit običnim ispitivačem faze...Glupi zakonodavac wrote:Članak 30.
Oružje i streljivo moraju se čuvati tako da nisu dostupni osobi koja nije ovlaštena posjedovati ga, a osobito djeci, zaključani i odvojeni u metalnom ormaru, sefu ili sličnom spremištu koje se ne može otvoriti alatom uobičajene uporabe.
Znam jer frend garažu otvara ispitvačem već 10 godina jer je izgubio ključ od kvake na konzerva-garaži.
Ovisno o tome koliko je kontrola upoznata sa mogućnostima brava ima i nema šanse da taj ormar prođe
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

cuj, bolje i tako nego da nam zahtjevaju sefove FORT KNOX marke..., dok god "poštanski sandučić" zadovoljava za oruzje po zakonu, super!
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Ormar je kvalitetno izrađen, dojam bi bio još bolji da je sa mottura bravom. Nije još kasno da se to doradi.
Eto, vidis, hrpa pametnih savjeta, sad cu i ja jos da to zaokruzimo.
Moras si kupiti ovakvo sto da stavis ispred i da ispod drzis kljuc!
Moras si kupiti ovakvo sto da stavis ispred i da ispod drzis kljuc!
- Attachments
-
- welcome_door.jpg (10.77 KiB) Viewed 456 times