PCP stigao u RH

Zračnice/Lufterice, plašljivci...

Moderator: karabalic

Post Reply
BOXI
Cinker - bojna
Cinker - bojna

PCP stigao u RH

Post by BOXI » 13 Mar 2009, 19:32

Evo za informaciju svima koji su mi na PM slali upite kad PCP dolazi u našu majčicu zemlju da ih izvjestim da je kod generalnog uvoznika stigla prva pošiljka hatsana pcp. (neću pisati kod koga da nebi ispala reklama)
Cijene se formiraju a biti će u "gornjoj" granici tako da mislim da neće biti dostupna baš svakome.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr

BOXI
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Re: PCP stigao u RH

Post by BOXI » 13 Mar 2009, 21:21

Cijene još nisu formirane , ali koliko sam dobio informaciju da će biti cca od 2800 do 3800 Kn (+ -).
Došao je i "SAS" model. Upućeni znaju o čemu pišem.
Drugi tjedan ću dobiti na probu, a možda i kupim kojega ako mi se dopadnu......iako ne vjerujem budući da su navedenim modelima izlazne brzine manje nego kod klasičnih na napinjanje, a i izgledom nisu mi baš prirasle oku.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr

k.horvat
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by k.horvat » 13 Mar 2009, 22:16

Dakle, glavni uvoznik za Hatsan je Induchem.

A gledam malo izlazne brzine.
U .22 kalibru je 295 m/s. To nije malo.

ivo
Razvodnik
Razvodnik

Post by ivo » 13 Mar 2009, 22:49

boxi hvala na informacijama , mislim da ostajem kod svoje 48-mice , u izradi je već novi kundak po uzoru nove 56-tice , grubi radovi su gotovi , kad bu gotov stavim slike

BOXI
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by BOXI » 13 Mar 2009, 22:52

Evo kad je Horvat probio led onda i ja mogu reći da je glavni uvoznik Hatsana za RH tvrtka Induchem. Oni su veletrgovci i od njih kupuju sve ostale firme kao Monsters (Monster RBS), Lovac, Moni, Lapis Plus i mnogi drugi. Induchem odobrava rabat za kupovinu na veće količine tako da trgovci u maloprodaji mogu prodavati po cijenama približnim kao što ima i induchem u svojoj maloprodaji jer su dobili veliki rabat ili popust.
Kod kupovine i uspoređivanja cijena valja obratiti pažnju da Induchem odobrava gotovinski popust od 10% što u konačnici znači dosta kunića.
Najbolja varijanta za kupovinu je da se kupi preko kluba ili udruge (može i udruge branitelja) i u tom slučaju odobravaju dodatni popust od cca 20-30%.
Ukoliko bi se na ovom forumu našlo dosta zainteresiranih za kupovinu zračnog oružja marke Gamo ili Hatsan mogao bih iskamčiti dobre cijene
Možda bi trebalo otvoriti novi post da svi iskažemo svoje eventualne potrebe i namjere kupovine u skoroj budućnosti pa da vidim po kojoj cijeni možemo što dobiti.
Last edited by Mike_Torello on 14 Mar 2009, 11:17, edited 3 times in total.
Reason: daj se nauci kak' se zove firma =)

k.horvat
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by k.horvat » 13 Mar 2009, 23:04

Zanimljivo bi to bilo isprobati!
Boxi, cujemo se kad (ako) ovo dodje u tvoje ruke.

Post Reply