Najgori filmski promasaji
-
renato0013
- Razvodnik

Re: Najgori filmski promasaji
nemezem - hoce mi instalirat nesto - a ja nedamNecto wrote:Shooter,
kewl film o snajperistu i onda ovakav fail u ovoj sceni.
http://uk.youtube.com/watch?v=OsZw0_Cakj4&fmt=18
Pronadjite grijesku![]()
(podesava windage a mice se elevation) (ili ako nisam u pravu ispravite me plx)
- Knife_maniac
- Satnik

U istom filmu lik puca snajperom iz camca na jezeru.
Na usta cijevi je nataknuo 2 liternu plasticnu bocu i ispucao 2-3 kom sa prigusenim zvukom naravno
Na usta cijevi je nataknuo 2 liternu plasticnu bocu i ispucao 2-3 kom sa prigusenim zvukom naravno
Darac Steel Production - http://s912.photobucket.com/albums/ac32 ... %20radovi/
http://www.facebook.com/darac.steel
necu rec ko jeKnife_maniac wrote: Na usta cijevi je nataknuo 2 liternu plasticnu bocu i ispucao 2-3 kom sa prigusenim zvukom naravno
al nekad davno neko to probo sa M70
rezultat
flasa cocacole je bila po svukud
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

lik podesava kolut za WINDAGE a na sceni se mice po visini... ali to je minorni promak koji laik nece ni skuziti...Necto wrote:Shooter,
kewl film o snajperistu i onda ovakav fail u ovoj sceni.
http://uk.youtube.com/watch?v=OsZw0_Cakj4&fmt=18
Pronadjite grijesku![]()
(podesava windage a mice se elevation) (ili ako nisam u pravu ispravite me plx)
ono sto mene najvise muci je kad švarceneger u komandosu, trci do zida sa 20metaka u redeniku, kad pripucaju za njim on preskoci zid i ima 100kom u redeniku... e to je preocito... a da ne spominjem zuti porse koji je bio prevaljen na bok i izudaran kad na kraju bude vracen na kotace i kad se junaci odvezu u suton auto bude cijel sa one strane na koju je bio prevrnut...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ako niste primjetili u filmu (gledali kino rip piratsku verziju) on je tu plasticnu bocu napunio ili zicanom vunom za pranje sudja ili tako nesto ili folijom... enivej, istu stvar sam ja probavao sa MK puskom samo sam nastukao 3 male boce od 0.5l tako da je jedna bila cijela a druge dvije samo dna od boca pa sam slozio jednu visoku sa 3 dna... efekta je definitivno bilo samo sto sam koristio HV HP municiju pa se malo jace culo... inace da je bio standard bilo bi drugacije... dakle sljakalo bi to donekle, ali ne u toj mjeri kao u filmu... zato je FILM - FILM... steven segal je isto tako u onom filmu sa naftnom platformom naljepio 2l bocu c-cole na Colt 1911 sa izolir trakom da bi na kraju s time upucao tipa kroz neko staklo a nije se culo nista... u nekom drugom filmu si sam istokari prigusivac za neku pusku tipa M24 u 308 kalibru i namontira to na njega a ono se cuje slabije od airsofta... ma daaaaj... tako da ovo u shooteru i nije toliko problem...
- BojnikPerGall
- Desetnik

Toga previše ima i bar 2-3 godine bi mi trebalo kad bih sve nabrajao...
Svaki dan u serijama CSI tematike i u UNIT-u (spec.postrojba) možete pronaći bezbroj griješaka.
Eto samo jedan mali detalj filma koji je neki dan emitiran na TV-u:
MATRIX ( I dio ):
Neo se prilikom oslobađanja Morpheusa na ulazu u zgradu sukobi s spec.postrojbom koje eto čuva zgradu... U jednoj sceni u hodu prema njima puca iz 2 Škorpiona
a u drugoj se sceni vide puščane čahure kalibra .223 Rem (5,56x45) kako padaju na pod...
Smiješno...
Svaki dan u serijama CSI tematike i u UNIT-u (spec.postrojba) možete pronaći bezbroj griješaka.
Eto samo jedan mali detalj filma koji je neki dan emitiran na TV-u:
MATRIX ( I dio ):
Neo se prilikom oslobađanja Morpheusa na ulazu u zgradu sukobi s spec.postrojbom koje eto čuva zgradu... U jednoj sceni u hodu prema njima puca iz 2 Škorpiona
Smiješno...
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

sjecam se toga, gledao sam, ali kako je zvuk onda bio neobicno jak cak i za .223 =) po zvuku rekao bi covjek "naturpijani" neki skorpioni =)BojnikPerGall wrote:MATRIX ( I dio ):
Neo se prilikom oslobađanja Morpheusa na ulazu u zgradu sukobi s spec.postrojbom koje eto čuva zgradu... U jednoj sceni u hodu prema njima puca iz 2 Škorpionaa u drugoj se sceni vide puščane čahure kalibra .223 Rem (5,56x45) kako padaju na pod...
![]()
Smiješno...
nije fimlmski promasaj
ali
jebem ti glupe novinare
http://www.net.hr/vijesti/europa/page/2 ... oneliner=1
ali
jebem ti glupe novinare
http://www.net.hr/vijesti/europa/page/2 ... oneliner=1
- Knife_maniac
- Satnik

granatiranja zoljom hahahahahhahahaha
Darac Steel Production - http://s912.photobucket.com/albums/ac32 ... %20radovi/
- BojnikPerGall
- Desetnik

Necto wrote:I na slici RPG
A što misliš da je netko uopće htio zolju pronaći?
Praksa je da se nađe nešto slično radi efekta a ne traže oni stručnost...
- Josey_Wales
- Razvodnik

Predator 1, onaj Blain sa minigunom, kako da ne. 
In the year 1987 the movie "Predator" (starring A. Schwarznegger) hit the screens. One of the most impressive scenes was the one where the US Commandos, led by "Dutch" (Schwarznegger), attempted to fight back the alien Predator. One of Commandos was armed with the distinctive weapon, a 6-barreled rotary Minigun, fed from backpack ammo box. This gave the impression that the Miniguns can be used for infantry support. It must be noted, that in this movie a special, blank firing version of the Minigun was sued. The electric motor was powered via cable, hidden in the actor's pants, and the actor had to carry bulletproof vest and protective mask to avoid injuries from the fast and violently ejecting empty cases. Had this gun being fired using real ammunition, the actor would ended lying on his back, being forced off the legs by the violent recoil. The "backpack" ammo capacity, also, could be worth only several seconds of fire. lets calculate: 2 000 rounds of 5.56mm ammo will weight about 25 kg (55 lbs); 2 000 rounds of 7.62mm will weight about 2 times more, making such load almost impossible to carry on foots. yet this load of ammo will worth only 20 or so seconds of fire. Add some powerful batteries to power electrical drive of about 4KWt (4+ horse-power), and the bulk of the gun itself, and you'll see that even the strongest man won't be able to carry this load, less to fire it with any chance to hit, due to extremely powerful recoil.
Are you gonna pull those pistols or whistle Dixie?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

nemoj mi kontra miniguna... =) nije to toliki "filmski promasaj" jer je to vrlo egzoticno oruzje, meni su veci filmski promasaji kad tipovi pucaju sacmaricama po 20x bez punjenja ili kad cijeli film puca iz berette bez punjenja i slicne fore... veci je promasaj kad jedan obicni detektiv trceci bocno pucajuci s boka pogadja specijalce koji ga love i pucaju na njega s heklerime bez da ga pogode (Max Payne) a takvih slucajeva ima nenormalno puno... jos jedan klasicni "promasaj" je kada netko puca na auto a zrnje se odbija od limova i vjetrobransog stakla u vecini potjera dok se na staticnim autima-zaklonima pojavljuju okomite rupe na krovu??? kad netko na istoj "nadmorskoj" visini puca prema autu... a najvise od svega sto je smjesno kada netko puca na recimo limena vrata (ovo se u boljim filmovima ne dogadja na autima) a ono rupe izgledaju kao da zrno ide prema onome koji puca a ne od njega...
- Josey_Wales
- Razvodnik

Da si procitao quote shvatio bi zasto sam stavio minigun i Blain-a, nemoguce je nositi i pucati minigun iz ruku, bar ne bez fiksiranja za tlo.
Last edited by Mike_Torello on 16 Mar 2009, 21:52, edited 1 time in total.
Reason: nije potrebno quotati text koji se nalazi odmah iznad.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ajmo redom,
da si procitao pravila postanja na forumu shvatio bi da nisi trebao quotati ono sto sam ja napisao 3cm iznad tvojeg posta...
nego da se vratim na temu...
Rekao sam da je to egzoticno oruzje, koje se rijetko viđa i ljudi koji nemaju pojma o njemu neznaju dali mora biti fixirano ili ne...
ali svatko sa imalo razuma zna da nemozec cijeli dan pucati iz pistolja koji ima 15 metaka, kao sto nemozes opaliti 35 puta i ubiti 37 terorista sa jednim punjenjem pumperice... da covjek pogođen metkom iz te iste sacmarice ne leti 7-8m preko sobe i ne razbija zil leđima... da se preskakanjem preko vrtnog zidića redenik metaka na strojnici NE PRODUŽUJE za 50cm... da se bacanjem noza od 12cm sa 10m udaljenosti covjeka NE UBIJA NA MJESTU. Da 7 specijalnih policajaca naoruzanih automatskim oruzjem NEMOGU biti svladani od strane jedng covjeka sa pistoljem i 15 metaka. da 10 centimetarski fitilj dinamita trostruko duze gori kad je ubacen u pickup od glavnog junaka nego kad ga bacis prema negativcima gdje detonira u dodiru sa tlom... ili kad Steven Segal sam od aluminija istokari prigusivac i stavi ga na .308 snajpersku pusku i kad opali da se cuje samo "FUT".... e to su najgori filmski promasaji a ne ovo s minigunom... pogotovo ne u filmu u kojem je glavni negativac PREDATOR =)
govorim o tome da su to puno vece greske koje bi bile ocite i nekome laiku tko i nije upoznat toliko s oruzjem... a koliko ljudi zna da se iz miniguna nemoze pucati ako nije fixiran? Jel se kužimo?
da si procitao pravila postanja na forumu shvatio bi da nisi trebao quotati ono sto sam ja napisao 3cm iznad tvojeg posta...
nego da se vratim na temu...
Rekao sam da je to egzoticno oruzje, koje se rijetko viđa i ljudi koji nemaju pojma o njemu neznaju dali mora biti fixirano ili ne...
ali svatko sa imalo razuma zna da nemozec cijeli dan pucati iz pistolja koji ima 15 metaka, kao sto nemozes opaliti 35 puta i ubiti 37 terorista sa jednim punjenjem pumperice... da covjek pogođen metkom iz te iste sacmarice ne leti 7-8m preko sobe i ne razbija zil leđima... da se preskakanjem preko vrtnog zidića redenik metaka na strojnici NE PRODUŽUJE za 50cm... da se bacanjem noza od 12cm sa 10m udaljenosti covjeka NE UBIJA NA MJESTU. Da 7 specijalnih policajaca naoruzanih automatskim oruzjem NEMOGU biti svladani od strane jedng covjeka sa pistoljem i 15 metaka. da 10 centimetarski fitilj dinamita trostruko duze gori kad je ubacen u pickup od glavnog junaka nego kad ga bacis prema negativcima gdje detonira u dodiru sa tlom... ili kad Steven Segal sam od aluminija istokari prigusivac i stavi ga na .308 snajpersku pusku i kad opali da se cuje samo "FUT".... e to su najgori filmski promasaji a ne ovo s minigunom... pogotovo ne u filmu u kojem je glavni negativac PREDATOR =)
govorim o tome da su to puno vece greske koje bi bile ocite i nekome laiku tko i nije upoznat toliko s oruzjem... a koliko ljudi zna da se iz miniguna nemoze pucati ako nije fixiran? Jel se kužimo?
- Josey_Wales
- Razvodnik

Sve 5, ali zdrav razum nalaze da nije moguce niti nosenje niti pucanje iz minguna iz ruku heh. Sto se tice navedenih filmskih promasaja naravno stoje, jos mi je jace kad tip iz revolvera ispali jedno 7-8 hitaca bez da puni.
Takodjer mislim da su kakali i u "Zdruzenoj braci"(koja je ipak viskokobudzetna za razliku od Seagala, Dudikoffa, Norrisa i ekipe) odmah u 1. epizodi kada vojnik(mislim da je bio onaj kojeg su zvali Gonoreja
) iz "Thompsona"(standardnog vojnog okvira od 20 metaka) opali rafalcinu(od najmanje 40+ komada metaka) u tunelu kojom je razvalio 10-ak Nijemaca ukljucivsi i konje koje su koristili kao zapregu.
Last edited by Mike_Torello on 16 Mar 2009, 21:52, edited 1 time in total.
Ako baš hoćete najgori filmski promašaj:
DR NO, prvi James Bond... Connery čeka u zasjedi u bungalovu, vadi browning m10 (a nosi walther ppk), stavlja prigušivač... ulijeće lik i puca iz pištolja colt 1911 puni okvir. Bond se javi, lik se okrene i uperi gan, a bond hladnokrvno veli: prazan ti je, to je smith&wesson sa 6 metaka... i upuca ga
Bond identifies Dent's 1911 as a Smith & Wesson, only holding six bullets ("That's a Smith and Wesson, and you've had your six"), however all 1911s would have at least a seven-round magazine capacity.
DR NO, prvi James Bond... Connery čeka u zasjedi u bungalovu, vadi browning m10 (a nosi walther ppk), stavlja prigušivač... ulijeće lik i puca iz pištolja colt 1911 puni okvir. Bond se javi, lik se okrene i uperi gan, a bond hladnokrvno veli: prazan ti je, to je smith&wesson sa 6 metaka... i upuca ga
Bond identifies Dent's 1911 as a Smith & Wesson, only holding six bullets ("That's a Smith and Wesson, and you've had your six"), however all 1911s would have at least a seven-round magazine capacity.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Serija VIP je orgija promašaja,da ne govorim o našim prijevodima
koji prvode Colt .45ACP kao Kolt kalibra 45mm!!!
Je nosi haubicu sa sobom okolo!
Pa kad aimaju pošku sa pretčim metcima,sačmaricu pune magazinom od Berete 92 FS i puno puno tragi-komicnih siutuacija...
Tu je i "Spašavanje vonika Rayana" us ceni sa njemačkim mitraljezom
i sceni kada bistro udaraju minobacačkim granatama u pod kako bi ih armirali!
Smiješno!
Potisno punjenje bi im raznjelo ruku,a granata sa armira samo inercijom
koja je mnogo veca od prikazane.
Najsmiješnije su mi filmske eksplozije LOL,koji ce im k...c toliko vatre!?
E da,izgleda da je glavni junak uvije brži od eksplozija koja je u prosjeku brza 7000m/s !
koji prvode Colt .45ACP kao Kolt kalibra 45mm!!!
Je nosi haubicu sa sobom okolo!
Pa kad aimaju pošku sa pretčim metcima,sačmaricu pune magazinom od Berete 92 FS i puno puno tragi-komicnih siutuacija...
Tu je i "Spašavanje vonika Rayana" us ceni sa njemačkim mitraljezom
i sceni kada bistro udaraju minobacačkim granatama u pod kako bi ih armirali!
Smiješno!
Potisno punjenje bi im raznjelo ruku,a granata sa armira samo inercijom
koja je mnogo veca od prikazane.
Najsmiješnije su mi filmske eksplozije LOL,koji ce im k...c toliko vatre!?
E da,izgleda da je glavni junak uvije brži od eksplozija koja je u prosjeku brza 7000m/s !
- Josey_Wales
- Razvodnik

Serija V.I.P. je sama po sebi promasaj. Pazi zenskica od svojih 45-50 kg pod pazuhom nosi dva Desert Eagle-a i puca sa svakim u po jednoj ruci kao da su airsoft. Filmovi kao sto su "Spasavanje vojnika Ryana" si ne bi smjeli dopustati takve gluposti jer su ipak visokobudzetni. Onaj dio kada napadaju mitraljesko gnijezdo kraj onog radara ili antene, car naredi juris na MG-42 umjesto da je izdao zapovjed Jacksonu(snajperisti) da ih poskida iz daljine.
Pogledajmo sto se dogodi kad cura puca iz DE .50AE... http://www.youtube.com/watch?v=dFJjaj7p ... re=related
Pogledajmo sto se dogodi kad cura puca iz DE .50AE... http://www.youtube.com/watch?v=dFJjaj7p ... re=related
Vidjeh ovo vec...lol
Slicno kao moje sestre i M48
njjaći su mi imbecilni novinari(pogotovo SD)
kda kažu da je policija zapljenila
malokalibarsku pušku kalibra 22mm
Je,svaka druga kuća ima novi model RT-20
(tu je negdje,nemojte sada cjediplačiti)
jednom su pronašli "zloglasnu bombu kažikaru"
a nerijetko i nađu sačmarice kalibra 12mm(ili čak cm!)
Ovaj prvi clip od kojeg je zapocela tema,
pa ne bi li bilo bolje da svi snajperski nišani tako rade!?
Ovako se samo zbuniš!
Slicno kao moje sestre i M48
njjaći su mi imbecilni novinari(pogotovo SD)
kda kažu da je policija zapljenila
malokalibarsku pušku kalibra 22mm
Je,svaka druga kuća ima novi model RT-20
(tu je negdje,nemojte sada cjediplačiti)
jednom su pronašli "zloglasnu bombu kažikaru"
a nerijetko i nađu sačmarice kalibra 12mm(ili čak cm!)
Ovaj prvi clip od kojeg je zapocela tema,
pa ne bi li bilo bolje da svi snajperski nišani tako rade!?
Ovako se samo zbuniš!