udruga
- stari-nakovanj
- Desetnik

Re: udruga
odlicna inicijativa ali onaj tko se primi provedbe ce ogulit muda
po cinu narednik, neka vas ne zavara ovo ispod nicka
- stari-nakovanj
- Desetnik

ako je ko probao otvoriti link i nije mu islo probajte jos koji put sa reloadanjem stranice jer je frisko na serveru pa cak i meni nekad izbacuje staru stranicu. zasto je tome tako..tajne veba..jos nisam dokucio.
rubinho, kak to mislis ogolit muda?
rubinho, kak to mislis ogolit muda?
predas se u poso, organizaciju i nakon nekog vremena vidis da ispunjavas svoju zelju a ako i zazivi otvara se konkurentska jer mi hrvati po defaultu imamo komplekse ako on moze mogu i ja......
uglavnom ideja odlicna, volio bi biti dio ekipe pogotovo sto vidim da pisu ljudi koji rade svojim rukama, bez puno teorije navaliti na posao
uglavnom ideja odlicna, volio bi biti dio ekipe pogotovo sto vidim da pisu ljudi koji rade svojim rukama, bez puno teorije navaliti na posao
po cinu narednik, neka vas ne zavara ovo ispod nicka
- stari-nakovanj
- Desetnik

pa sad..i ja sam ukrao ideju americanima ali se sad kad je sve krenulo ne zelim se "ko pijan plota" drzati neke filozofije necije druge slicne organizacije...nadam se da cu sve to drzat dovoljno liberalnim pa da ce se mijenjati u korak sa vremenom i zeljama kako clanova tako i "okolisa". nije nista u kamenu zapisano osim onih "10" i ako me tko zeli kopirati...imati ce moju podrsku..konkurencija je zdrava.
ak ozelis biti dio ekipe...samo napravi sto se gore trazi i ja to stavljam krajem sljedeceg tjedna...sa sada nas ima 5, a 4-ca imaju i neke radove. moj mail imas na mojoj stranici i dobrodosao si.
ak ozelis biti dio ekipe...samo napravi sto se gore trazi i ja to stavljam krajem sljedeceg tjedna...sa sada nas ima 5, a 4-ca imaju i neke radove. moj mail imas na mojoj stranici i dobrodosao si.
kod teških poslova poput kovanja nema puno konkurencije, pa je svaka i više nego dobrodošla. rijetko kada kolač bude prevelik za kušače. to se danas radi samo iz ljubavi. kovači su poznati kao privrednici koji rado prenose svoje znanje zainteresiranima, jer onaj koji u tome želi uspjeti mora uložiti puno vlastitog znoja, a to se teško može naučiti iz knjige ili ukrasti.
Omnes tenentes gladios et ad bella doctissimi uniuscuiusque ensis super femur suum propter timores nocturnos
Because none of us are as cruel as all of us
Because none of us are as cruel as all of us
dečki, očekujemo fotke budućih uradaka.

NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
- stari-nakovanj
- Desetnik

napokon...stigli clanovi...sada kada je gore vec par ljudi, nadam se da ce to ohrabriti ostale i da ce nam se pridruziti u mlacenju uzarenog celika.
ispod imena svakog ko ima neke slike ce biti link na iste pa se malo naluknite..za sad je samo dvoje ovjekovjeceno foticem
..i da, ako se odmah ne izlistaju clanovi..kliknite refres jer sam tek sad stavio pa opet zajebava sa prikazivanjem...valjda dok je frisko ima neki stid prema javnosti...i dalje enigmaticno za mene.
http://www.stari-nakovanj.com/udruga.htm
ispod imena svakog ko ima neke slike ce biti link na iste pa se malo naluknite..za sad je samo dvoje ovjekovjeceno foticem
..i da, ako se odmah ne izlistaju clanovi..kliknite refres jer sam tek sad stavio pa opet zajebava sa prikazivanjem...valjda dok je frisko ima neki stid prema javnosti...i dalje enigmaticno za mene.
http://www.stari-nakovanj.com/udruga.htm
lijepo
drago mi je sta je uz neke linkana i galerija
taman ih iden pregledat
btw bilo bi lipo da svak posta svoje radove od nozeva pa nadalje samo da se kuje
drago mi je sta je uz neke linkana i galerija
taman ih iden pregledat
btw bilo bi lipo da svak posta svoje radove od nozeva pa nadalje samo da se kuje
Ma bilo bi tu članova ko gljiva poslije kiše!
Ima u nas bosanaca koliko ti srce želi!
Znate kako kažu;"Što je bosanac bez čakije!"
Šala mala!
Zanimljiva ideja,mogli bi dobiti i podršku države za očuvanje starih zanata!
Samo ako bi to bila samo udruga ljubitelja noževa...hmm
Ni ja koji sam lud za vatrenim oružjem nisam ljubeitelj oštrica,
zamislite kako bi se na vas gledalo u javnosti?!
Ima u nas bosanaca koliko ti srce želi!
Znate kako kažu;"Što je bosanac bez čakije!"
Šala mala!
Zanimljiva ideja,mogli bi dobiti i podršku države za očuvanje starih zanata!
Samo ako bi to bila samo udruga ljubitelja noževa...hmm
Ni ja koji sam lud za vatrenim oružjem nisam ljubeitelj oštrica,
zamislite kako bi se na vas gledalo u javnosti?!
nobile157 wrote:JoZ@ wrote:a ak nis drugo
ajmo se skupit nas nekoliko zaintersiranih
pa se ba 2puta godisnje nademo negdje il kod nekog na klopi i cugi uz razgovor i predstavljanje svojih ljubimaca
kaj velite na toSlažem se, ne bi bilo loše donijeti ljubimce i pregledati uživo ono što svakoga zanima.nobile157
nobile ti bi onda sa šleperom morao doći
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Korekcija, nobile bi morao doći sa lajt-koferom što se tiče noževa... ja bih morao doći sa kombijem ili barem karavanom 
I ispravna izreka je "Jebo kuću bez rakije i Bosanca bez čakije"
I ispravna izreka je "Jebo kuću bez rakije i Bosanca bez čakije"
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....