KOLEKCIJA
Re: KOLEKCIJA
Nemoj da mi rastu "zazubice".
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
- blackpowder
- Nadnarednik

što je Boxi? karirani stolnjak te podsjeća na špek fileke i gemišt?

KRIMINALIZACIJOM LEGALNIH POSJEDNIKA ORUŽJA - ORUŽJE ĆE POSJEDOVATI SAMO KRIMINALCI!
ZNAŠ LI OVO PROČITATI - ZAHVALI TO SVOJOJ UČITELJICI!
ČITAŠ LI OVO NA LATINICI - ZAHVALI DRAGOVOLJCIMA!
ZNAŠ LI OVO PROČITATI - ZAHVALI TO SVOJOJ UČITELJICI!
ČITAŠ LI OVO NA LATINICI - ZAHVALI DRAGOVOLJCIMA!
Upravo tako, na ono al se nekad dobro papalo. Svaki dan topli gablec, sokić, pivica. Na gablec si prešel u 9 a vrnul se u 11 i nikom ništa. Nisu nas mogli toliko malo platit koliko smo mi mogli malo radit.blackpowder wrote:što je Boxi? karirani stolnjak te podsjeća na špek fileke i gemišt?![]()
![]()
![]()
Ali čekaj samo da se ja dohvatim fotića i poškljocam svoje "komade" te dok ostatak donesem doma od puškara.
moram priznati, jedva čekam nastavak.
Vrlo zanimljivo i lijepo.
Super!
Samo ne razumijem: ako ima viška
trebao bi nešto i podijeliti?
Super!
Samo ne razumijem: ako ima viška
trebao bi nešto i podijeliti?
Da su oni koji imaju dijelili uokolo onima koji nemaju, NIKADA ne bi imali

NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Svaka čast što si fotku posmetio meni, ali hebiga ja sam već dogurao da 120 komada.Luger wrote:Fotografija je posvećena Boxiju![]()
neću postati slike da nebi nekom rasle zazubice, a i zbog objektivnih razloga.
P.S.
uostalom ne vidim ništa što ja nemam u kolekciji, ali vidim puuuuuno komada koje ja imam ali nisu na tvojoj fotki.
makar bi neke sa tvoje fotke i ja htio udomiti jer su moji primjerci u puno lošijem stanju.
uostalom ne vidim ništa što ja nemam u kolekciji, ali vidim puuuuuno komada koje ja imam ali nisu na tvojoj fotki.
makar bi neke sa tvoje fotke i ja htio udomiti jer su moji primjerci u puno lošijem stanju.