25.04.09. -- II.hrv. sajam militarije Varaždin (Hrašćica)
Moderator: BOXI
25.04.09. -- II.hrv. sajam militarije Varaždin (Hrašćica)
Datum održavanja 25.04.2009. god.
Vrijeme održavanja sajma 09,00 - 16,30
Mjesto održavanja Hrašćica pokraj Varaždina ( Dom uz nogometno igralište )
Rezervirajte prodajno-izložbeni stol na vrijeme ( broj stolova je ograničen, zato požurite s prijavom)
Sajam je prodajno-izložbeni a cilj sajma je da se uz kupo - prodaju razne militarije upoznaju i druže forumaši - kolekcionari sa svih srodnih i tematskih foruma.
Kao i na prošlogodišnjem sajmu dolaze i kolekcionari - izlagači iz Slovenije....
Sve dodatne informacije kod glavnog organizatora gosp. Panthera (Mario 098/1992124)
Vrijeme održavanja sajma 09,00 - 16,30
Mjesto održavanja Hrašćica pokraj Varaždina ( Dom uz nogometno igralište )
Rezervirajte prodajno-izložbeni stol na vrijeme ( broj stolova je ograničen, zato požurite s prijavom)
Sajam je prodajno-izložbeni a cilj sajma je da se uz kupo - prodaju razne militarije upoznaju i druže forumaši - kolekcionari sa svih srodnih i tematskih foruma.
Kao i na prošlogodišnjem sajmu dolaze i kolekcionari - izlagači iz Slovenije....
Sve dodatne informacije kod glavnog organizatora gosp. Panthera (Mario 098/1992124)
Last edited by allman on 06 Apr 2009, 10:25, edited 2 times in total.
Re: 25.04.09. -- II.hrv. sajam militarije Varaždin (Hrašćica)
Imao sam čast biti na prvom sajmu i ako bog da (love) idem i na ovaj drugi. Najbitnije mi je bilo upoznati drage ljude kolekcionare sa kojima se znam samo preko neta ili mobitela. Bilo bi mi drago upoznati i članove ovog foruma. 
M......., valjda se konačno budemo i službeno upoznali nakon vrlo uspješne suradnje.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
Na zamolbu organizatora postavljam PLAKAT - POZIVNICU za ekipu sa http://forum.hr-oruzje.org/
Jel ide ko na sajam? Allman i ja idemo, kolko čujem i vukyzd da bude tamo. Pa da organiziramo malo druženje. 
KO SE MAČA LAČA; LAKUKARAČA!!!!
Zadnje info.govore da su svi stolovi za izlaganje na sajmu "bezicirani", vuky-zd sa sobom dovodi 130 svojih bajoneta tako da će zasigurno hladnog i ostalog oružja biti u izobilju,.....isplati se doći, u svakom slučaju!legion.poljak66 wrote:Jel ide ko na sajam? Allman i ja idemo, kolko čujem i vukyzd da bude tamo. Pa da organiziramo malo druženje.
Vuky bude donio najmanje 150 kom...pa neće valjda 20 kom ostaviti kod kuće.
...i to kaj veliš, nek mu sve " bebice" vide malo putaBOXI wrote:Vuky bude donio najmanje 150 kom...pa neće valjda 20 kom ostaviti kod kuće.
Vuky je sa svojom impozantnom kolekcijom koju je izložio pustio virus koji se modificira sa učestalom nesanicom i ostalim poremećajem spavanja i povećanim razmišljanjem i sanjanjem ljepih snova.
Vuky, svaka čast, kolekcija ti je "mrak", melem za oči.
Nadam se da će netko postaviti fotke sa sajma u novoj temi, jer imalo se što viditi.
Vuky, svaka čast, kolekcija ti je "mrak", melem za oči.
Nadam se da će netko postaviti fotke sa sajma u novoj temi, jer imalo se što viditi.
Hvala Boxi i čas mi je bila upoznati sve vas koji ste bili na sajmu. Ja jednostavno nisam imao vremena fotkati ali bit će slika (drugi su to za mene uradili), pozdrav današnjij ekipi i ostalima. 
Na sajmu je bilo fantastično, raj za oči ali sa kroničnim posljedicama koje je naveo BOXI( nesanica
) ....... bilo je šteta propustiti ovoliku količinu bajoneta svih modela iz svih razdoblja na jednom mjestu .
Legion.poljak66 i ja smo ostali bez daha ,puni dojmova, jednostavno
i veliko hvala Vuky, Croblade i Tokimed kaj su nam omogućili ovaj nezaboravni bajonetaški doživljaj! I ostatak ovog sajma je bio odličan, zbilja vrhunska ponuda miltarije i odlična organizacija gdje je svaki mogao pronaći za sebe nešto kvalitetno.
Evo i nekoliko fotki ovog djela sajma vezanog uz bajonete sa KOLEKCIONARA BAJONETA:
http://bajonete.forumdes.com/2-sajam-mi ... 86s30.html

Legion.poljak66 i ja smo ostali bez daha ,puni dojmova, jednostavno
Evo i nekoliko fotki ovog djela sajma vezanog uz bajonete sa KOLEKCIONARA BAJONETA:
http://bajonete.forumdes.com/2-sajam-mi ... 86s30.html