stega za upucavanje
stega za upucavanje
pozdrav, evo razmisljam kako napraviti neku jednostavnu home made stegu za upucavanje zracnih pusaka, pa ako ima ko kakvi ideju, nacrt dobro bi mi dosla 
HS-9mm
Re: stega za upucavanje
Jedan pajdaš je napravil sam postolje od auto dizalice. Dobro izgleda i funkcionira. Drugi je iskoristil postolje od šarca.
KO SE MAČA LAČA; LAKUKARAČA!!!!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

budem ja kasnije postao slike imam doma jednu sto sam posudio od jednog snajperiste, sam ju je napravio.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Možda ovo može pomoći.Fotke sam našao dok sam tražio istu stvar za sebe.
Si Vis Pacem,Para Bellum
http://www.knifeforums.com/forums/index ... ral/47050/
http://www.knifeforums.com/forums/index ... ral/47050/
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

malo (vise) kasnim...
ova presa gore na slici je primjerenija ljevaku nego desnjaku, ja neznam kako desnjak tu uopce moze pogledati kroz optiku od one stege...
evo par slika prese rucne izrade od mog kolege, koja je bajdvej na prodaju... s ovom ja kao ljevak imam problema =/
ova presa gore na slici je primjerenija ljevaku nego desnjaku, ja neznam kako desnjak tu uopce moze pogledati kroz optiku od one stege...
evo par slika prese rucne izrade od mog kolege, koja je bajdvej na prodaju... s ovom ja kao ljevak imam problema =/
Sad si me podsjetio. Prije godinu dana kad smo razgovarali o
stegama, nisam te pitao a kako po visini podesavas ovu tvoju?
Jel pusku dizes "gore dolje" u sarafima ili nesto podmeces
pod stegu?
Evo najjednostavnija konstrukcija za upucavanje!
stegama, nisam te pitao a kako po visini podesavas ovu tvoju?
Jel pusku dizes "gore dolje" u sarafima ili nesto podmeces
pod stegu?
Evo najjednostavnija konstrukcija za upucavanje!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

šaraf ispod prednjeg hvata ima kontranavoj i navoj, kao španer i s njim podizes i spustas prednji kraj...