novo pristiglo andrlje =)
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

novo pristiglo andrlje =)
Dobar dan, ja sam Damir, i ja patim od HRČAK sindroma!
pa da se i ja pohvalim nekim novim sitnicama =) sve se skupilo u roku od par dana sa 3 strane, nesto prijatelj, nesto bratic, nesto ja =)
pa da se i ja pohvalim nekim novim sitnicama =) sve se skupilo u roku od par dana sa 3 strane, nesto prijatelj, nesto bratic, nesto ja =)
- Attachments
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Re: novo pristiglo andrlje =)
Koliko vrijedi takva optika? To je od M76 samo sto fali ona guma i zastitna navlaka.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

da, to je bocni nosac...
optika je od M76, za drugu optiku imam onu gumu ali nemam zastitnu navlaku...
prvu sam platio 700kn (prvo je trazio 1000 kasnije je skinuo cijenu) kod Ivkovića u KA, imao je dvije, jednu u losijem stanju i jednu u boljem, ja sam kupio ovu u boljem stanju i zajebao GAGI-a, jer je on tad vec imao jednu a htjeo je kupiti i tu drugu ali se morao zadovoljiti s onom losijom, koristenijom...
ovu drugu sam platio nesto vise mislim da 760kn sa postarinom... ali nema gumeni okular. po isturenijim rubovima je manje pohabana nego ona prva optika dok je na neki drugim mjestima vise zapustenija od one prve, po pohabanosti nosaca rekao bih da je ova druga cesce skidana i stavljana na pusku jer se na izlozenijim mjestima poderalo crnilo na aluminiju dok je kod one prve to manje izrazeno...
znaci neka cijena te optike moze varirati od 500-1000kn (komplet sa gumom i torbicom), sve preko 1000 je laganini previse
optika je od M76, za drugu optiku imam onu gumu ali nemam zastitnu navlaku...
prvu sam platio 700kn (prvo je trazio 1000 kasnije je skinuo cijenu) kod Ivkovića u KA, imao je dvije, jednu u losijem stanju i jednu u boljem, ja sam kupio ovu u boljem stanju i zajebao GAGI-a, jer je on tad vec imao jednu a htjeo je kupiti i tu drugu ali se morao zadovoljiti s onom losijom, koristenijom...
ovu drugu sam platio nesto vise mislim da 760kn sa postarinom... ali nema gumeni okular. po isturenijim rubovima je manje pohabana nego ona prva optika dok je na neki drugim mjestima vise zapustenija od one prve, po pohabanosti nosaca rekao bih da je ova druga cesce skidana i stavljana na pusku jer se na izlozenijim mjestima poderalo crnilo na aluminiju dok je kod one prve to manje izrazeno...
znaci neka cijena te optike moze varirati od 500-1000kn (komplet sa gumom i torbicom), sve preko 1000 je laganini previse
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Ebay.de, snimim sto mi pase, javim braticu, on bida, plati i preuzme i onda mi donese kad dodje na G.O.
jos cekam narudzbu 5 ghillie odjela (ovako: http://www.hristo.hr/product_info.php?c ... c8aed9ea5b), jedno ostaje meni a 4 ce na licitaciju =)
ali to nazalost nije stiglo prije nego li je on krenuo u RH tako da ceka iducu rundu...
jos cekam narudzbu 5 ghillie odjela (ovako: http://www.hristo.hr/product_info.php?c ... c8aed9ea5b), jedno ostaje meni a 4 ce na licitaciju =)
ali to nazalost nije stiglo prije nego li je on krenuo u RH tako da ceka iducu rundu...
Pa ghillie odijelo možeš napraviti sam od stare vojničke košulje i glača, komada mreže i starih krpa. Malo volje, vremena, igle i konca.
KO SE MAČA LAČA; LAKUKARAČA!!!!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

znam, ali volje slabo ima a vremena jos manje.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Vesela familija na okupu =)
- Attachments
-
- ova je sljedeca na redu za nabavku... i slicne takve metalne znacke s liscem...
- leafs.jpg (31.23 KiB) Viewed 1866 times
- Knife_maniac
- Satnik

Nisu li ove 2 metalne znacke runolista i 2 zakrpe iste ??
Cemu imati 2 iste ??
Koliko se sjecam sa newsa ima nekoliko vrsta tih zakrpa ?!
Bez obruba, sa srebrnim i zlatnim koncem ?!
Koja je fora sa liscem ?
Cemu imati 2 iste ??
Koliko se sjecam sa newsa ima nekoliko vrsta tih zakrpa ?!
Bez obruba, sa srebrnim i zlatnim koncem ?!
Koja je fora sa liscem ?
Darac Steel Production - http://s912.photobucket.com/albums/ac32 ... %20radovi/
http://www.facebook.com/darac.steel
http://www.facebook.com/darac.steel
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

zeleni konac, pa srebreni konac pa zlatni konac... to se dodjeljivalo po broju killova, negdje sam imao i koliko za koji konac... a ovo s liscem to je JAGER (lovacka) postrojba...
da, znacka na kapi (je isto bila crna ali sam ju ribao da dobije vise sjaja) je identicna ovim dvjema novima, bile su po vrlo povoljnoj cijeni pa sam odmah uzeo jos 2 nek se nadje, mozda nekome zatreba... isto vrijedi i za prisivke, moja prva je napravljena s bijelim koncem, a ova nova i ona bez obruca su napravljene sa srebrenim koncem... bez obruca ide na kapu umjesto znacke a ova obla s obrucem ide na uniformu... sad samo moram prodati kapu i kupiti si barem 2 broja vecu... ova mi je tjesna jebemu...
da, znacka na kapi (je isto bila crna ali sam ju ribao da dobije vise sjaja) je identicna ovim dvjema novima, bile su po vrlo povoljnoj cijeni pa sam odmah uzeo jos 2 nek se nadje, mozda nekome zatreba... isto vrijedi i za prisivke, moja prva je napravljena s bijelim koncem, a ova nova i ona bez obruca su napravljene sa srebrenim koncem... bez obruca ide na kapu umjesto znacke a ova obla s obrucem ide na uniformu... sad samo moram prodati kapu i kupiti si barem 2 broja vecu... ova mi je tjesna jebemu...
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Evo jos ponesto =)
- Armalite Kid
- Banned
Mike, sad takav u punom kompletu na streljanu i pušku pod ruke!
P.S.
Jednom prilikom sam na Drenovi vidio dečke u njemačkim odorama, na prvi mah sam pomislio da su "pravi" kad ono, airsoft ekipa. No, da mi nisu rekli, već bi s njima počeo "Guten Abend, wie kann ich ihnen helfen?"
P.S.
Jednom prilikom sam na Drenovi vidio dečke u njemačkim odorama, na prvi mah sam pomislio da su "pravi" kad ono, airsoft ekipa. No, da mi nisu rekli, već bi s njima počeo "Guten Abend, wie kann ich ihnen helfen?"
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Evo stigla je i optika danas konacno, poslana 18.11. stigla danas 11.12., uglavnom
slike kad stignem =) samo da javim da me carina i nije tako strasno oderala, prilozio sam racun na kojem pise da sam optiku platio 99$ (zaokruzimo na 500kn) a ostalo nisam spominjao =) na sto su mi zaracunali 132kn (carina, porez, prirez, luxuz, disanje, postarina, pdv, keter, meter) neznam kakvih troskova i sto su koliko racunali, racun nisam dobio, platio pouzecem paketa (paket nisu poslali HP Expressom)
P.S. ukupni trosak 99$ optika, 15$ nosac optike 15$ postarina, zasto to tako, evo pa ovako: sa optikom dolaze dvodjelni nosaci koje ja nisam htjeo, pa sam rekao covjeku moze li umjesto njih jednodjelni, veli moze ako doplatis 5$, i tako ja bidam nosac koji kosta 15$ pa smo se na kraju dogovorili da mi postarinu koja je inace 25$ skine na 15 da bi kompenzirali onu razliku doplata 5 a ja nosac platio 15$... ako me itko skuzio sto sam rekao ovdje uglavnom...
99 optika, 5 doplata za nosac +25 postarina = 129$
a da bi to ostvarili morao sam bidati nosac koji kosta 15$ pa je ispalo ovako
99 optika, 15 nosac +15 postarina = 129$ =)
Covjek je izuzetno susretljiv i sve smo se lijepo mogli dogovoriti, jedino sto je zajeb sto je pisalo da je honeycomb sjenilo od 3 incha a ono je od 3 centimatra (ali to nije neki problem) ali sto su u paketu poslali poklopce sa lastikom umjesto flip-up poklopaca to mi je malo problem jer cu sada morati narucivati opet butler creek poklopce ali ionako ih narucujem kolegi puskaru koji mi je radio kundak za zracnu pa usteda na postarini nadam se =) Eto slike "tegle" prvom prilikom =)
P.S. ukupni trosak 99$ optika, 15$ nosac optike 15$ postarina, zasto to tako, evo pa ovako: sa optikom dolaze dvodjelni nosaci koje ja nisam htjeo, pa sam rekao covjeku moze li umjesto njih jednodjelni, veli moze ako doplatis 5$, i tako ja bidam nosac koji kosta 15$ pa smo se na kraju dogovorili da mi postarinu koja je inace 25$ skine na 15 da bi kompenzirali onu razliku doplata 5 a ja nosac platio 15$... ako me itko skuzio sto sam rekao ovdje uglavnom...
99 optika, 5 doplata za nosac +25 postarina = 129$
a da bi to ostvarili morao sam bidati nosac koji kosta 15$ pa je ispalo ovako
99 optika, 15 nosac +15 postarina = 129$ =)
Covjek je izuzetno susretljiv i sve smo se lijepo mogli dogovoriti, jedino sto je zajeb sto je pisalo da je honeycomb sjenilo od 3 incha a ono je od 3 centimatra (ali to nije neki problem) ali sto su u paketu poslali poklopce sa lastikom umjesto flip-up poklopaca to mi je malo problem jer cu sada morati narucivati opet butler creek poklopce ali ionako ih narucujem kolegi puskaru koji mi je radio kundak za zracnu pa usteda na postarini nadam se =) Eto slike "tegle" prvom prilikom =)
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Evo slika, stara optika je zbog poklopaca duza 2,5cm jer nisu nataknuti do kraja. =) znaci uz prikazani racun od 99$ koliko je kostala optika (bez postarine) platio sam 132kn carine =)
Optika je 6-24x50/30 Vector Raptor glass etched reticle (gravirana končanica u leću) + honeycomb sunshade, flipup covers (koje su zaboravili poslati ali ce nadoknaditi), klikovi su 1/4" MOA za razliku od stare optike koja je imala 1/8" MOA
Optika je 6-24x50/30 Vector Raptor glass etched reticle (gravirana končanica u leću) + honeycomb sunshade, flipup covers (koje su zaboravili poslati ali ce nadoknaditi), klikovi su 1/4" MOA za razliku od stare optike koja je imala 1/8" MOA
Super
,samo mi nije jasno sta ce ti takva (tolika) optika na zracnici?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

pokazat cu ti jednom pa ces skuziti =) onda bu ti sve jasno =)
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Evo neke nove literature u "Biblioteci Torello" =) i jos neke finese =) Znacku sam dobio na poklon iz Engleske =)