bajuneta ili
Moderator: BOXI
bajuneta ili
evo čistio sam štagelj s tastom i našel sam ovo , molim znalce za komentar , model , godina i kaj se za to može dobiti
hvala
hvala
Re: bajuneta ili
Najkompetentniji za odgovorit na tvoje pitanje je sigurno Vuky. Pričekaj do se ne pojavi i pročita post ili mu pošalji PP.
Ako slučajno on ili netko drugi procijene da nema neku posebnu vrijednost zainteresiran sam da se pojavi na zidu u mojoj klijeti, naravno uz neku nadoknadu.
Ako slučajno on ili netko drugi procijene da nema neku posebnu vrijednost zainteresiran sam da se pojavi na zidu u mojoj klijeti, naravno uz neku nadoknadu.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

M-1915 varijanta austrijskog artiljerijskog noža iz prvog svjetskog rata
Ima ih dosta u opticaju, a po slikama stanje je katastrofalno i teško da ćeš dobiti više od 100 € za njega. Ja sam jedan takav dobio za 300 kuna ali bez drvenih ulomaka na dršci, stanje korozije približno podjednako.
http://forum.hr-oruzje.org/download/file.php?id=945
Ima ih dosta u opticaju, a po slikama stanje je katastrofalno i teško da ćeš dobiti više od 100 € za njega. Ja sam jedan takav dobio za 300 kuna ali bez drvenih ulomaka na dršci, stanje korozije približno podjednako.
http://forum.hr-oruzje.org/download/file.php?id=945
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....
hvala na odgovoru , sigurno bu otišla u dobre ruke , inače mislim da je hrđa na oštrici više površinska ali ju nisam htel dirati da prvo vidite kak zgleda , samo sam ju malo zauljil , inače su korice dobile najviše štete
pozdrav
ps. mislim da boxi mora natočiti škropec
pozdrav
Točno A-U Artiljerijski M-1915, stanje dosta loše . Nekad čak izgleda bolje na prvi pogled. Kad ga počneš sređivati onda tek vidiš koliko je duboka korozija.. Vrijednost??? Po meni 100 Eura je ooptimistična cijena.
Znači da napravim mjesto na zidu tako da ga imam gdje izložiti.ivo wrote: sigurno bu otišla u dobre ruke
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
Uh, na ovom tesku ima puno,puno posla...... ali ne sumnjam da će ga Boxi znati dovesti u prihvatljivo stanje, tak da mu "podigne" zbirku na zidu vu kleti! 
- blackpowder
- Nadnarednik

bez obzira u kakvom je stanju pohvala za školski primjer prezentacije artefakta - nekoliko položaja, detalji, metar. 
KRIMINALIZACIJOM LEGALNIH POSJEDNIKA ORUŽJA - ORUŽJE ĆE POSJEDOVATI SAMO KRIMINALCI!
ZNAŠ LI OVO PROČITATI - ZAHVALI TO SVOJOJ UČITELJICI!
ČITAŠ LI OVO NA LATINICI - ZAHVALI DRAGOVOLJCIMA!
ZNAŠ LI OVO PROČITATI - ZAHVALI TO SVOJOJ UČITELJICI!
ČITAŠ LI OVO NA LATINICI - ZAHVALI DRAGOVOLJCIMA!