Monster
Moderator: karabalic
Re: Monster
Nemoj da sad odem u podrum po zelenu spagu i objesim ti na bukvuMike_Torello wrote:zajebava te... =) spaga je pomocno sredstvo... za ciscenje sipkom trebas imati 2 sipke... pogotovo kod recimo M48... ako je spaga bila prilicno dugacka i klasicna smedja sa olovnim krajevima duzine cca 4-5cm onda je za M48, ako je zelena sinteticka, sa plastikama na krajevima, malo novija onda je kao fol za AP i za sto god drugo moze posluziti... ova druga je sranje, zato sam si ja od kuce nosio u vojarnu svoju spagu za ciscenje jer to sa zelenom je bilo k***c od posla...Knife_maniac wrote:Od cega je onda spaga? Imala je olova na kraju.
btw. ap ima ispod cijevi sipku za ciscenje i montazu opruge, sjeti se...
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ma znam da ima sipku... ima i M48 sipku koja je u pola kraca od cijevi i sto mozes s njom, moras posuditi jos neciju da nastukas da bi mogao cistiti... Moras imati i spagu...Nemoj da sad odem u podrum po zelenu spagu i objesim ti na bukvu
btw. ap ima ispod cijevi sipku za ciscenje i montazu opruge, sjeti se...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Zasto posuditi, mozes i oteti
Knife je naveo AP zato sam to tvrdio. Uostalom bila bi mu dovoljna za cijev zracnice... 
Nego kad je tema Monster, vidjeh da imaju set za ciscenje... Kosta nekih 80-ak chuna ako se sjecam (imam napad ljenosti da odem na stranicu i pogledam)...
Jednom kad kupis osnovni alat, cetkice se lako nadokupljuju za neku sicu (Knife, jedno pico manje dnevno i evo cetkica za svaki dan u tjednu
)...
Jednom kad kupis osnovni alat, cetkice se lako nadokupljuju za neku sicu (Knife, jedno pico manje dnevno i evo cetkica za svaki dan u tjednu
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

set za ciscenje zracne puske, trodjelna sipka sa 3 cetkice (metalna, plasticna i krpena) - u pevecu 56kn...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
Ne šalju poštom, a da idem na Jankomir (jer oruzje je na jankomiru, Rijeci i navodno Križevcima) imam 40 km vise. JestMike_Torello wrote:set za ciscenje zracne puske, trodjelna sipka sa 3 cetkice (metalna, plasticna i krpena) - u pevecu 56kn...
da se vozim na plin ali da se vozim na bengu to mi je cca 24 kune iliti ta razlika u cijeni.
Istina, kad odem tamo onda sam u povratku s vrecicom raznoraznih stvari koje nisam trebao (streljivo se ne ubraja u to
- Knife_maniac
- Satnik

Onda stedim za toMike_Torello wrote:set za ciscenje zracne puske, trodjelna sipka sa 3 cetkice (metalna, plasticna i krpena) - u pevecu 56kn...
thnx na infu
Darac Steel Production - http://s912.photobucket.com/albums/ac32 ... %20radovi/
http://www.facebook.com/darac.steel
http://www.facebook.com/darac.steel
Cuj, za dvije, hm, isplati mi se i oticiKnife_maniac wrote:Onda stedim za toMike_Torello wrote:set za ciscenje zracne puske, trodjelna sipka sa 3 cetkice (metalna, plasticna i krpena) - u pevecu 56kn...![]()
thnx na infu