jedan iz mladih dana =)
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: jedan iz mladih dana =)
jos nitko nista, ponavljam jos jednom boja drveta je orignalna tj, prirodna...
ili istaknite bijelu zastavu da vam kazem koje je to drvo =)
ili istaknite bijelu zastavu da vam kazem koje je to drvo =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

bacyc - POGODAK! imas 2 pive kad se vidimo =) vi ostali, jeste li vrste drveta pisali sto vam je palo na pamet ili jer vam ta drska lici na to drvo... Joza, na prvi pogled se vidi da nije hrast... i da nije jelovina, kako je bacyc prvi put napisao... decki moji, razumijem da ne prepoznajete egzoticne vrste drveta ali da ne razlikujete bukvu, hrast i jelovinu od ovog crvenog drveta... tc tc tc ... da neznam sto je rekao bih da je najblize orahu, ili rosewood... prilikom obrade se ponasa kao nesto izmedju oraha i javora.
Mike_Torello wrote:Joza, na prvi pogled se vidi da nije hrast... razumijem da ne prepoznajete egzoticne vrste drveta ali da ne razlikujete bukvu, hrast i jelovinu od ovog crvenog drveta... tc tc tc ..
a ja sma mislil da malo zajebancije ne skodi
a opet
nisam ja strucnjak za drvo
pa mogu lupat i bezveze
Iz tako lose fotke, jedva da se i drska vidi
a kamo li da smo mogli i vrstu drva procijeniti!
a kamo li da smo mogli i vrstu drva procijeniti!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

kad si napisao ovo "boja drveta je orignalna tj, prirodna" bilo je relativno lagano. ove 2 pive neće biti uskoro jer smo ipak udaljeni kojih 200-300kmMike_Torello wrote:bacyc - POGODAK! imas 2 pive kad se vidimo =) vi ostali, jeste li vrste drveta pisali sto vam je palo na pamet ili jer vam ta drska lici na to drvo... Joza, na prvi pogled se vidi da nije hrast... i da nije jelovina, kako je bacyc prvi put napisao... decki moji, razumijem da ne prepoznajete egzoticne vrste drveta ali da ne razlikujete bukvu, hrast i jelovinu od ovog crvenog drveta... tc tc tc ... da neznam sto je rekao bih da je najblize orahu, ili rosewood... prilikom obrade se ponasa kao nesto izmedju oraha i javora.