Zbog ubistva policajca glasam za otvaranje Golog otoka
Re: Zbog ubistva policajca glasam za otvaranje Golog otoka
Cijenim tvoju otvorenost i komentar. Hvala. 
Novoj obitelji s budućom prinovom želim svu sreću i radost .
Sretan je onaj tko ne traži puno.
Novoj obitelji s budućom prinovom želim svu sreću i radost .
Sretan je onaj tko ne traži puno.
Dobro zboriš
Svakako se zahvaljujem na dobrim željama
Svakako se zahvaljujem na dobrim željama
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

glavke s aukcija? dobro nam dosao, cestitke na obitelji i prinovi, cestitke na tome sto si si uspio srediti zivot =) sretno
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

e, Oerlikon, ti definitivno NEMAŠ pravo ispravljati necije pravopisne greske.Oerlikon wrote:Valjda Bog,ali i svaka normalna država.Stojim definitivno iza toga da nitko nema pravo oduzeti nekom život..to pravo ima samo bog..
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
- Original_G
- Cinker - bojna

bravo "glavke" na otvorenosti i iskrenosti, to se cijeni 
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Normalni i pošteni ljudi ne idu u zatvor. A oni koji idu, sami su si krivi, to je njihov izbor.glavke wrote:Vidim da svi imate neke stavove o zatvorima..
Daj mi recite dali je ikad itko bio u zatvoru?!?
NE.nisam ni mislio drugačije.
Trebali bi malo promijeniti mišljenja i stavove..vjerujem da večina koji ovakve stavove imaju kad bi završili u gajbi bi završili u samici jer nebi smjeli izači među druge...vjerovatno bi ih pojeli.
Stojim definitivno iza toga da nitko nema pravo oduzeti nekom život..to pravo ima samo bog..
Zbog čega bi trebali promijeniti mišljenja i stavove izrečene u postovima?????????
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Nigdje nisam stavio u postu da bi trebali promjeniti mišljenje glede zločinaca koji su u zatvorima.
Takvi ljudi su s razlogom tamo i tamo im je mjesto.
U mom postu je navedeno,možda sam se ja samo krivo izrazio da u zatvorima nije kako se predstavlja,teretane,stolovi za tenis cince i mince.
U prostorijama spava duplo više osoba nego što je predviđeno,u nekim zatvorima nema niti prozora nego samo rešetke,vezano za obroke nema tri plus marenda i po svakom zatvoreniku je odobren iznos od nekih 12 do 18 kn za sva tri obroka (marenda,gablec-kako se kaže u gornjim krajevima i večera) a vezano za poslove u zatvorima,sretan je onaj koji nešto ugrebe.Radnici su plačeni po bodovima.Ovisno o težini posla koju rade a max je bilo 10 bodova po satu što iznosi oko 80 lipa.dnevno se moglo zaraditi max 15 kn a i na to se plačao porez atvoru.
Mislim da je u ovoj temi bilo navedeno da treba otvoriti opet goli otok a krenulo se da u zatvorima se živi bolje nego Vani.da živi se ako ste Petrač,Novica ili takva ekipa.
Upoznao sam gomilu ljudi i mogu vam reči da i nije toliko kriminalaca u zatvorima.Od ubojica,pedofila do bakica od 70 godina sto nije imala za platiti račun od struje u iznosu od 50 kn.
Takvi ljudi su s razlogom tamo i tamo im je mjesto.
U mom postu je navedeno,možda sam se ja samo krivo izrazio da u zatvorima nije kako se predstavlja,teretane,stolovi za tenis cince i mince.
U prostorijama spava duplo više osoba nego što je predviđeno,u nekim zatvorima nema niti prozora nego samo rešetke,vezano za obroke nema tri plus marenda i po svakom zatvoreniku je odobren iznos od nekih 12 do 18 kn za sva tri obroka (marenda,gablec-kako se kaže u gornjim krajevima i večera) a vezano za poslove u zatvorima,sretan je onaj koji nešto ugrebe.Radnici su plačeni po bodovima.Ovisno o težini posla koju rade a max je bilo 10 bodova po satu što iznosi oko 80 lipa.dnevno se moglo zaraditi max 15 kn a i na to se plačao porez atvoru.
Mislim da je u ovoj temi bilo navedeno da treba otvoriti opet goli otok a krenulo se da u zatvorima se živi bolje nego Vani.da živi se ako ste Petrač,Novica ili takva ekipa.
Upoznao sam gomilu ljudi i mogu vam reči da i nije toliko kriminalaca u zatvorima.Od ubojica,pedofila do bakica od 70 godina sto nije imala za platiti račun od struje u iznosu od 50 kn.
Pa zatvor je ili bi trebao biti, strašno mjesto namijenjeno kriminalcima i zločincima, a ne mjesto za odmor i razonodu, gdje se odmoriš od svakodnevnih kriminalnih aktivnosti, nabildaš i pripremiš za nastavak plodne zločinačko-kriminalne karijere.
Hm...pa mislim da definitvni i je...pošto u zatvoru ako razbiješ staklo se smatra teškim prekršajem..naravno prvo te odvedu u civilku,skinu do gola i onda te ubiju od batina pa onda završiš koji 2 tjedna u samici.Vjeruj mi nema gorih od pravosudnih policajaca..ti ne da tuku nego ubijaju.
Pa barem netko, kada već policija ne smije...
Naravno da u potpunosti dijelim misljenje s Lugerom, zar nismo svi mi vise manje djeca s ulice, pa nitko od nas nije odrastao pod staklenim zvonom i opet nas je vecina izrasla u casne i postene ljude. Sami odlucujemo o svojoj sudbini, a za neuspjeh u zivotu je najlakse optuzivati roditelje, drzavu, suce, policiju... Ne zavrsis u zatvoru jer te je odgojila ulica ili te ne voli policija nego zato sto si pocinio kazneno djelo za koje je odredjena zatvorska kazna.
A tocno je i da su kod nas kazne pre blage, pogotovo za recidiviste. Ne zelim dozivat prosla vremena, zelim da nam bude kao u Americi - najdemokratskijoj drzavi na svijetu u kojoj zatvorenik odmah ostaje bez prava glasa, kakav HHO i Pucki pravobranitelj - kaznu treba osjetiti.
Kada das recidivistu za kaznena djela s elementom nasilja da u zatvoru svaki dan trenira u teretani, udara u vrecu za boks i ostatak dana igra nasilne igrice na playstationu, sto od njega mozes ocekivati nakon sto ga pustis na uvjetnu bez ikakvog nadzora? Naravno da brzo zavrsi u crnoj kronici za jos okrutnije djelo od odlezanoga.
A tocno je i da su kod nas kazne pre blage, pogotovo za recidiviste. Ne zelim dozivat prosla vremena, zelim da nam bude kao u Americi - najdemokratskijoj drzavi na svijetu u kojoj zatvorenik odmah ostaje bez prava glasa, kakav HHO i Pucki pravobranitelj - kaznu treba osjetiti.
Kada das recidivistu za kaznena djela s elementom nasilja da u zatvoru svaki dan trenira u teretani, udara u vrecu za boks i ostatak dana igra nasilne igrice na playstationu, sto od njega mozes ocekivati nakon sto ga pustis na uvjetnu bez ikakvog nadzora? Naravno da brzo zavrsi u crnoj kronici za jos okrutnije djelo od odlezanoga.
- Knife_maniac
- Satnik

Isto kao i bolnica... bolesnik/pacijent dobije hranu u navedenoj vrijednosti.glavke wrote:vezano za obroke nema tri plus marenda i po svakom zatvoreniku je odobren iznos od nekih 12 do 18 kn za sva tri obroka (marenda,gablec-kako se kaže u gornjim krajevima i večera) a vezano za poslove u zatvorima,sretan je onaj koji nešto ugrebe.
Darac Steel Production - http://s912.photobucket.com/albums/ac32 ... %20radovi/
http://www.facebook.com/darac.steel
http://www.facebook.com/darac.steel
A bolesnik to sve PLAĆA kroz socijalna davanja i doprinose. Kriminalci - oni ne plaćaju porez, kradu i pljačkaju, siluju i ubijaju...
Mislim da smo previše demokrate i liberali t.j. glumatamo nešto po Evropski .Zatvor je za "preobračanje" kriminalaca u "maybe" poštene a ono što sam ja vidjeo je da imaju 3+1 obrok i to sa dva menija.Nisu svi jednakih tretmana i pošteno je da se sitniji kriminal ne miješa sa težim ,negdje treba bodljikava žica i struja u njoj a negdje zelena živica.Tko završi u najdemokratskijoj USA zatvoru iz istih stopa postane broj bez imena i prezimena i bez ikakovih prava dok ih ne zasluži i to je pametno.Ali dok je bilo Goljaka bilo je i manje kriminala a ovo demokratsko danas nas tjera da se sa zalaskom sunca zaključavamo i sakrivamo u kuće ili stanove a na ulici postaje pitanje opstanka i preživljavanja da te ne ubiju oni kojima je dosadno pa traže "zabavu". 
No Peace without Justice !
Glavke cestitam i od srca se nadam da
ceš nastaviti ispravnim putem!
Slažem se s Nobileom da je kriminalno ponašanje osobni IZBOR
i da se ne treba tolerirati.
Nije li tvoj slučaj dokaz da je onda zatvorski sustav djelotvoran!?
Ato da putom stradaju nevini...teorija haosa...neke se stvari ne mogu sprijeciti.
Netko je spomenuo video igrice i bildanje u zatvoru...dvije stvari koje bi trebalo izbaciti jedanko kao drogu.
Kvragu,ja mogu provesti cijeli dan igrajuc dobru pucacinu,to nije kzna nego odmor!!!
A o bildanu da ne govorim...kakve korisit nasilnom kriminalcu dopustit da postane još opasniji?! Mogli su onda isto omogućiti borilačke vještine ili posjete streljani!
E moj Mike...briga mene za pravopis,ali ovo je vec bila blasfemija
ceš nastaviti ispravnim putem!
Slažem se s Nobileom da je kriminalno ponašanje osobni IZBOR
i da se ne treba tolerirati.
Nije li tvoj slučaj dokaz da je onda zatvorski sustav djelotvoran!?
Ato da putom stradaju nevini...teorija haosa...neke se stvari ne mogu sprijeciti.
LOL,čini mi se da sam negdje gledao neku emisiju da je u konc-logoru bila veća vrjednost dnevnog obroka! Strašno! Za mene se bolnička hrana pozazala kao najbolja dijeta...toliko je odbojna da ne jedeš!vezano za obroke nema tri plus marenda i po svakom zatvoreniku je odobren iznos od nekih 12 do 18 kn za sva tri obroka (marenda,gablec-kako se kaže u gornjim krajevima i večera) a vezano za poslove u zatvorima,sretan je onaj koji nešto ugrebe.
Netko je spomenuo video igrice i bildanje u zatvoru...dvije stvari koje bi trebalo izbaciti jedanko kao drogu.
Kvragu,ja mogu provesti cijeli dan igrajuc dobru pucacinu,to nije kzna nego odmor!!!
A o bildanu da ne govorim...kakve korisit nasilnom kriminalcu dopustit da postane još opasniji?! Mogli su onda isto omogućiti borilačke vještine ili posjete streljani!
E moj Mike...briga mene za pravopis,ali ovo je vec bila blasfemija
Primjer zatvorskog jelovnika:
dorucak: dvije hrenovke, senf, cetvrt kruha
rucak: pohani oslic, pire krumpir, kupus salata, banana, cetvrt kruha
vecera: dva pecena jaja, slanina, ajvar, cetvrt kruha
Sve sto pisem su cinjenice, ne nasjedajte na price. Zatvorenici u zatvorima dobro jedu i treniraju, ne mislite valjda da je onaj idiot iz sesveta sto je ubio policajca svoje tijelo onako izgradio sklekovima i przganom juhom. A izisao sa visegodisnje robije, jadan gladan - mozes mislit.
Primjer zatvorskog jelovnika:
dorucak: dvije hrenovke, senf, cetvrt kruha
rucak: pohani oslic, pire krumpir, kupus salata, banana, cetvrt kruha
vecera: dva pecena jaja, slanina, ajvar, cetvrt kruha
Sve sto pisem su cinjenice, ne nasjedajte na price. Zatvorenici u zatvorima dobro jedu i treniraju, ne mislite valjda da je onaj idiot iz sesveta sto je ubio policajca svoje tijelo onako izgradio sklekovima i przganom juhom. A izisao sa visegodisnje robije, jadan gladan - mozes mislit.
- Original_G
- Cinker - bojna

novinar Večernjeg je zamjenom identiteta završili u zatvoru u Beču, posle je taj doživljaj prepričal ko horor priču, jedan detalj je da je dobil paketić sa wc papirom, četkicom i kondomima, veli da su on i jedan bosanac cijelu noć spavali leđa na leđa 
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
novinar pricu treba prodat, naravno da ce ju ukrasit. Svakom normalnom bi bio horor da zavrsi bez razloga u zatvoru, nikog ne zanimaju tvoje price o nevinosti... sud je odredio pritvaranje i policija te sprovela... u zatvoru te skinu do gola, detaljno pregledaju tebe i stvari... smjeste u neku prijemnu buharu... dok dokazes tko si zaradis PTSP (ne daj Boze nikome).
Ja sam pisao o pravim kriminalcima koji izdrzavaju kazne za teza djela i nakon izlaska iz zatvora se vracaju starom zanatu jer znaju sto ih u zatvoru ceka.
Ja sam pisao o pravim kriminalcima koji izdrzavaju kazne za teza djela i nakon izlaska iz zatvora se vracaju starom zanatu jer znaju sto ih u zatvoru ceka.